Community Status Updates
Gaijin Bosozoku → nasia27
Νασια θα πας στο ανιμε παρτυ ε??? Moi, δεν ξερω τι θα κανω ακριβως, αλλα πιστευω πως θα μπορεσω να ερθω...
Στο πακετο του visitor message, συμπεριλαμβανεται και ασυστολο spamming για ολους τους fans!
:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Jun 16 2008 22:23
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel
αν σ δει3ω δικα μ σκιτσα 8α μεινεις :P
οταν λες 2 δικους σου official naruto chars?
Jun 16 2008 22:15
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
αχ ρε κοπελιαααα!!
μακαρι να ταν ετσι οπως τα λες τα πραγματα χιχιχι!!
ελα μωρε τι ειχε η πρωτη?!!!
Jun 16 2008 22:15
Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ελα μωρε,αφου σε profile users kanw comments αλλα οκ ^^
Εχω σχεδον τα παντα απο akatsuki και ζωγραφιζω κιολας,επισης εχω και 2 δικα μ Naruto original characters ;)
Jun 16 2008 21:43
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Παντως πολυ ωραιες οι photos που ανεβασες....Στην πρωτη με itachi και Sasuke μου ηρθε λιγο να βγαλω τα ματακια μου σαν τον Oιδιποδα αλλα οι αλλες ηταν παρα πολυ ωραιες........(και ναι κανε την αθωα τωρα....πες οτι την τραβηξες εσυ η ιδια την Photo για να την χρησιμοποιησεις για την The Sand Expresso με συνοδευτικο αρθρο υπο τον τιτλο "Οι αταξιες του Kazekage" XDDDD)
Jun 16 2008 21:39
δεν μπορω να σου πωωωω! αλλα ηταν το πρωτο πραγμα που μου ρ8ε στο μυαλο οταν την ειδαααααα! ειναι απιστευτα σε3υυυυυυυυυυυ ναι!!!!! τι playboy κ @@! εδω εχουμε το real anime life κ ΤΕΛΟΣ!
Jun 16 2008 21:35
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel
muahahahah καλα κανεις ωρε! (να σου πω γραφε ελληνικα γτ 8α σε κρα3ουν :S) σ'αρεσουν οι akatsuki? εχω κτ καλες pics si tu veux!
Jun 16 2008 21:05
Melkor → ATANASHIOSU
esy mastora eisia kala? mathame edw pera sas kounhse gia ta kala.
Jun 16 2008 21:03
Τσεκαρε λιγο την πικ του Gaara στις νεες πικς μ..απαντησα σ αυτο π ειπες!! :P
Jun 16 2008 20:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed