Community Status Updates
zweistein → Sunabouzu
χεχε thnx! ειμαι fan. feel free to join the group if u want :)
θα βρω κ αλλες, ψάχνομαι :P
Jun 16 2008 19:29
Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hehe e ma ti na kanw,eimai porwmeno me naruto,k akatsuki!! x3
Jun 16 2008 19:21
Sunabouzu → zweistein
το album με το cosplay του gantz ειναι θεικο!!!
:nod2::nbleed:
moar pics plz
Jun 16 2008 18:52
GkLoc → ZeD
Καλωσοριζω Αλλον Ενα One Piece Fan Στο Anime.gr!!!
Περνα Και Απ'το Social Group Του One Piece-Θα Το Βρεις Εδω
[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8[/URL]
Κανε Join κ Αφησε Και Κανενα Comment!!!
Nice To Meet U!!!
Jun 16 2008 18:27
SkullKaizer → MaSaKa
και εγω σταματισα το l2 και αφιερονω τωρα το χρονο μου στα anime-manga ^^ ασε που μου κλεψανε εναν χαρακτιρα κατι "Φιλοι" δεν εχω και τοσες καλες αναμνισεις απο το l2 αν και σιναντισα πολους ανιμαδες εκει ^.^
και με λιγο pk με τη ναμι lv26 elfmage διασκεδασα λιγακι δεν ξερω πως το βλεπεις με το pk users αλλα εδω make a look
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=UGIbf32GscA[/URL] ><
edit: στην αρχη φενεται και ο SasukeUshiha...
Jun 16 2008 18:18
MaSaKa → SkullKaizer
Να σου πω την αληθεια δεν σε θυμαμαι και πολυ καλα....:/ Επαιζα global αλλα εχω σταματησει εδω και πανω απο ενα χρονο. Και λογικα εγω ειμουν αυτος που ειχες μιλισει:P masakou με λεγανε. Αλλα τωρα που μου το λες.....ναι!! σε θυμαμαι, ηταν χαρακτηριστηκο το ushiha^^
Jun 16 2008 17:07
Ptomahawk → red pyramid
Ω μην ανυσηχείς, δεν θα πεθάνω, ο Mr Ayu θα σκάσει :P. Απλώς μου αρέσει να βλέπω καλά δομημένα επιχειρήματα, για αυτό μπήκα στη συζήτηση.
Jun 16 2008 16:12
red pyramid → Ptomahawk
Τώρα να απαντήσω αμέσως στο τόπικ δεν μπορώ, επειδή κάνω κάτι ταυτόχρονα. Αλλά θα απαντήσω αργότερα, μη νομίζεις ότι σε γράφω
See ya:)
Jun 16 2008 16:09
psofia → Jimakos
Βασικά οι suckers είναι ο Κon και ο Envy.
Και όχι τη γλύτωσα και δεν αρρώστησα...
Jun 16 2008 16:07
SkullKaizer → MaSaKa
:emptyonexg1:πριν μερικα χρονια ειχαμε μιλιση στο Lineage τελικα εγινα και γω μελος... και σε φιμιθικα δεν ξερω ποσο με θιμασε εσυ ηταν μικρη σιζητιση ^^ τοτε
με λεγανε SasukeUshiha ... μου ειπες για το anime.gr και εγω τοτε σου ειπα πως ειμαι στο anime.de τωρα αλλαξε κατοχο και ειμαι εδω πως παει το λιοσημο ή σταματισες ...:hahaha:
αν παλι δεν σου θιμιζει τιποτα απο αυτα κατι με σινχορης μπορει να κανω και λαθος εμιαζε το ονομα με το δικο του *που μου ειπε* και επαιζε και αυτος lα2 νομιζω global ηταν:erk:
Jun 16 2008 16:06
GkLoc → gexion
Oπα,Οπα,Μας Αρεσει Απο Τωρα Βλεπω!!:orly:
Αντε Καλη Συνεχεια,Οταν ΚΑΕΙΣ,Ενημερωσε Με!!:bike:
Jun 16 2008 16:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed