Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → gexion

Και Εγω Παππους,Τι Θα Πει Αυτο??? Το Καλο Ειναι,Οτι Το Καθε Επεισοδιο,Ειναι Καλυτερο Απ'το Αλλο,(Με Λιγες Εξαιρεσης) Αμα Καεις,Μετα Δεν Θα Ξεκολας Απ'την Οθονη,Και Τα 300 Επεισοδια Θα Φυγουν Αμεσως!! Μπορεις Να Γραψεις Και Στο Thread Του One Piece Τις Εντυπωσεις Σου(αμα εχεις) Μεχρι Που Εχεις Φτασει??
Jun 17 2008 13:43
Photo

gexion → GkLoc

[B]γιατί δε μου είπες πως ειν 300 και βάλε τα επεισόδια...????:run:[/B] [B]και πως ακόμα συνεχίζεται????:terror2:[/B] [B]γριούλα θα 'μαι όταν θα ρθει το τέλος του One piece:hiding_something:[/B]
Jun 17 2008 13:34
Photo

shadowsong → Nami-Swan

αγιος νικολαος , student βλεπω στο profile σου , τι student ?
Jun 17 2008 13:10
Photo

1oneiromono → Azixel

thx for the add... :congrats: sugoi φανατικ του FF και του ΚH nice
Jun 17 2008 13:00
Photo

1oneiromono → Uchiha Madara

to japan anime party ειναι στην Θεσαλονικη,αλλα γινονται πολλα κατα καιρους....Just w8 a little ο Ισαακ δν εισαι???μου ειπε και ο Iasonas οτι εφτιαξε account εδω ala δν ξερω το user name tou
Jun 17 2008 12:50
Photo

Nami-Swan → shadowsong

ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ
Jun 17 2008 12:49
Photo

Nami-Swan → shadowsong

καλωσ ηρθες και εγω καινουργια ειμαι τι κανεις ελπιζω να σου αρεσει το φορουμ
Jun 17 2008 12:05
Photo

Nami-Swan → Jiraiya

τι κανεις ελπιζω να θες μια καινουργια φιλη
Jun 17 2008 12:02
Photo

Nami-Swan → Namida

ευχαριστω ποιο ειναι το πραγματικο σου ονομα εμενα φωτεινη.ευχαριστω για το καλωσορισμα:blingeye2:
Jun 17 2008 11:59
Photo

Nami-Swan

ευχαριστω πολυ.πωσ ειναι το πραγματικο σου ονομα?
Jun 17 2008 11:53
Photo

Nami-Swan → Phantom Duck

μουριτσα και βλακειες ακου εκει PHANTOM DUCK χαχαχαχαχα
Jun 17 2008 11:50
Photo

Animesuki → Matu-san

Το ονειρο που εβλεπες ισως να σημαινε οτι ειχες ενα προβλημα απο το οποιο δεν ηξερες πως να βρεις λυση η να ξεφυγεις.Προφανως το οτι ισουν δεμενος σημαινε οτι δεν μπορουσες να κανεις κατι για το προβλημα και οτι εισουν στην μεταφορα με δεμενα χερια.Τωρα αυτο με τον πνιγμο θα σημαινε και κατι κακο, παραδειγμα οτι με το προβλημα που εχεις δεν θα τα καταφερεις η κατι τετοιο.Επισης μπορει να σημαινε και υπερβολικο ανχος.Τωρα το οτι ξεφυγες θα σημαινει κατι σαν απελευθερωση και απο τα δεσμια στο ονειρο και απο τα δεσμα της πραγματηκοτας πχ του προβληματος.Το οτι περασες την λιμνη χωρις να πνιγεις θα σημαινει οτι σου εφυγε το ανχος και τα προβληματα.Οτι σου γραφω το ερμηνευσα μονη μου γι'αυτο θα λεω και πολλες βλακεις.Παντως εκανα οτι μπορουσα.
Jun 17 2008 11:50
Photo

Nami-Swan → Phantom Duck

τι κανετε ναρουταδες καλα ειμαστε
Jun 17 2008 11:47
Photo

Namida → Nami-Swan

One Piece ftw! Ελπίζω να περάσεις πολύ καλά στο φόρουμ
Jun 17 2008 11:43
Photo

Nami-Swan → Zoro

δεν με θες για φιλη σου και εγω ελεγα οτι θα τα παμε καλα εμεισ οι δυο