Jump to content

Community Status Updates

Photo

jeffhardy → GkLoc

Το ειδα και το αλλο video ωραιο ηταν και αυτο μονο που ηθελε ποιο πολλες σκηνες με jeff + lita ^^
Jun 17 2008 15:21
Photo

Gaia → ichigo13

Θενκς....... κι εσυ αλλαξες, απ'οτι βλεπω.:congrats:
Jun 17 2008 15:20
Photo

ichigo13 → Gaia

Μεγιά το νεο Avy!:p
Jun 17 2008 15:19
Photo

GkLoc → jeffhardy

To Song που Ζητας Ειναι! Cinder-Break Your Silence! Eχω αλλο ενα Wrestling Video,Το Ειδες???
Jun 17 2008 15:19
Photo

Albatross → j0hn"n"y

LOL Γιάννη δεν είχα καταλάβει ότι ήσουν εσύ :P Σήμερα το πρωί μου το είπε ο Sintar :D
Jun 17 2008 15:14
Photo

GkLoc → gexion

OK,Καλα Που Βρηκαμε Ακρη!!! Μιας Και Σε Βλεπω Πορωμενη Απο Τωρα,Δεν Περνας Και Απ'το Social Group Του One Piece [URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8[/URL] Nα Κανεις Join,Εχουμε Αναγκη Απο Κοπελες, εχουμε μαζευτει ολοι οι "Νταηδες" Εκει Μεσα! Αυτα,See Ya!!Και Burn~Baby~Burn with One Piece!
Jun 17 2008 15:08
Photo

FireFistAce → samurai_pizza_dora

Ευχαριστω. Εγω τελιωνω στις 27 Ιουνιου. Εσυ γιατι τοσο αργα?
Jun 17 2008 15:06
Photo

FireFistAce

Ευχαριστω. Εγω τελιωνω στις 27 Ιουνιου. Εσυ γιατι τοσο αργα?
Jun 17 2008 15:06
Photo

samurai_pizza_dora → FireFistAce

A καλη επιτυχια για αυριο τότε! Τελειωνω στις 7 ιουλιου εγω.Εσυ?
Jun 17 2008 15:02
Photo

gexion → GkLoc

[B]ξέρω τι εννοείς όταν λες "κάτι παραπάνω από φίλο".Και στο naruto (και στα περισσότερα animes)επικρατεί η φιλία κι η αυτοθυσία και όλο αυτό το έντονο συναίσθημα γενικά...που σε συγκλωνίζει,και σε απορροφά[/B] [B]και μη διακυρητεις και προπαγανδες φίλε μου...τρυφερό είπα..δεν είπα πουτανιάρικο δα:emptyonexg1:[/B] [B]Άντε και προς ολοταχώςςςςςςςςςςςςς...later on θα δω κι αλλο επειδοδιο**η άπληστη**:bike:[/B]
Jun 17 2008 15:02
Photo

Αντε κανε μια προσπαθεια να διαβασεις, να κανω και εγω μια γιατι γραφω αυριο... Ποτε τελιωνετε με την εξεταστικη?
Jun 17 2008 14:53
Photo

Βασικα τώρα (κανονικα) πρεπει να παω για διαβασμα. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω,αλλα θα καταβαλω μια προσπαθεια...-_- Δινω την Πεμπτη. Αρα λογικα τα λεμε στο msn μετα τις εξετασεις.
Jun 17 2008 14:48
Photo

Καλα μεχρι τωρα... Εχω δωσει δυο μαθηματα και μαλλον τα εχω περασει. Δεν μπαινεις msn να τα πουμε απο κει?
Jun 17 2008 14:45
Photo

Lol οποτε είσαι έμπειρος φοιτητης.:p Πως πάει η εξεταστική σου? Εγω τουλ τα σκατωσα μεχρι τωρα. Αφησα ενα μάθημα και μάλλον θα κοπω στο επομενω λογω αδυναμιας μου να ανοιξω το ρημαδι το βιβλιο...-_-
Jun 17 2008 14:43
Photo

GkLoc → gexion

Oταν Λες Τρυφερες,Αναφερεσαι Στο Κλαμα,Η Στο "Αλλο"! Διοτι Αμα Αναφερεσαι Στο Αλλο,Δεν Εχουμε! Απο Κλαμα Ομως,ΓΕΜΑΤΟ! Σε Μερικες Φασεις Γινετε Τοσο Σοβαρο Και Συναισθηματικο,Που Θα Λυγισεις! Εγω Προσωπικα Σε Δυο Φασεις Εκλαψα,ειλικρινα! Το Anime Σου Προσφερει Πολλα Μηνυματα Μεσα Απο Αυτα,Ειδικα Το Anime Περιτριγειριζετε Εντονα Στην Λεξη Nakama,που Σημαινει "Κατι Παραπανω Απο Φιλος"!Οταν Συνεχισεις,Θα Καταλαβεις
Jun 17 2008 14:43