Jump to content

Community Status Updates

Photo

grrflyff → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hello :D
Jun 17 2008 09:20
Photo

Ephialtes → GkLoc

υχαριστω:congrats:
Jun 17 2008 08:19
Photo

gexion → Azixel

[B]Ok μεγάλη,το γυρνάω....[/B] [B]Dei-Dei's right hand in BOOMS and BANGS,ετοιμάζω επιτέλους νέα ζωγραφιά :D[/B] [B]ένα σου λέω,θα πέσει τρελό photoshop έτσι και το μάθω καλύτερα X3[/B] [B]YATTA!!!!see yaz buddy:bike:[/B]
Jun 17 2008 07:22
Photo

olgidio → donald13

domo arigato gozaimasu!!!!! :wis::nanana:
Jun 17 2008 06:11
Photo

Azixel → gexion

den eimai psyxh azp m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =DDDDD X3
Jun 17 2008 03:53
Photo

Zoro → Gaijin Bosozoku

Nice work pal...στο thread με την misa αναφερομαι!! (αν δεν μπορεις να κανεις αλλο τετοιο ποστ κανε για τους αλλους,αυτους που δεν θα το διαβασουν,μια fake περιληψη και ετσι ειναι αχρηστο το ολο ποστ:hehe:) Αλλα μην ανυσηχεις,μολις ελευθερωθω λιγο απο εξετασεις θα ανταπεξελθω εγω με ενα ακομη μεγαλυτερο ποστ...θα εκραγει το thread!! Anyway,ασχετο,το ονομα σου απο που προερχεται?? Keep supporting Misa and her work:riiight:
Jun 17 2008 03:04
Photo

Zoro → iristella

Gaijin is back,you failed to kira him!!:bleh: Αν και βαριεται να γραψει αλλο ποστ(το δικο σου μας pwnare ολους:uhh: και κατεστρεψε ολο το ηθικο εναος misa φαν,συμπεριλαμβανομενου και εμενα..μονο και μονο που το βλεπεις σου φευγει η ορεξη να το διαβασεις/απαντησεις....) Μ'αντιγραφεις τελικα??Στρεφεις το ιδιο οπλο εναντιων μου?? Καλαααααα,ετοιμαζω αντεπιθεση εκει και στο DN thread...it'll be Gojira Post...Beware!!!:df13952b: Τεσπα,αν και λιγο αργα(και μαλλον δεν θα το δεις πια πριν την εξεταση)καλη επιτυχια αυριο.....μην ξεχασεις την καλυψη σου,εισαι μια αριστουχος φοιτητρια που ενδιαφερεται κυριως για το διαβασμα:smart:-->:hehe::mad2: (Ασχετο,απο Berserk,προχωρησες??) Τελος,για το OP ειδα πριν που ελεγες οτι δεν σ'αρεσει το ονομα Luffy,οσο ωραιος κι αν θα ειναι ο χαρακτηρας...βασικα μην φοβασαι....καταρχας θεωρω οτι το 90% των χαρακτηρων του op εχουν πολυ πετυχημενα ονοματα,τους πανε γαντι....πουθενα αλλου δεν εχω δει τετοια ταιριαξη... Μερικα αλλα βεβαια δεν ειναι τοσο φοβερα...πχ Luffy και Zoro δεν μου πολυαρεσαν στην αρχη...(σκεψου οτι τον luffy τον λενε Monkey στο επιθετο...αυτο ειναι ακομη χειροτερο..το luffy συγκριτικα ειναι τελειο:hahaha:) Αλλα αφου ειδα το ανιμε για μπολικα επεισοδια τελικα το συνηθισα(παντου ετσι ειναι) και τωρα τα βρισκω ταιριαστα ονοματα,ειδικα οταν τους φωναζουν στα ιαπωνικα πχ... Τεσπα,σ'αφηνω,εχω και δουλειες αυριο... Οπως και να χει,συνεχισε να υποστηριζεις την Misa στο thread μου με γιγαντοποστ...ακριβως οπως ειπε ο Gaijin!!!:hehehe: (θα προσπαθησεις να τον ξαναξεφορτοθεις τωρα ή θα τον κανεις να νομισει οτι αυτος ειναι ο Kira αλλα θα ειναι ο Teru στην πραγματικοτητα[puppet]??)
Jun 17 2008 02:59
Photo

Zoro → GkLoc

Πω πω καπετανιε,κριμα που στο εκλεισαν το thread,ειδα ειχες βαλει ολη την τεχνη και τα video που διαθετεις(καλα οχι οτι δεν ειχες κι αλλα ακομη...usopp the great!!):P Τεσπα θα τα βλεπουμε ολα στο thread τωρα και δεν θα μπορει να λεει κανεις τπτ αυτη την φορα.. Keep finding funny vids!!:thumbup: ΥΓ:Τσεκαρε και το group!!
Jun 17 2008 01:58
Photo

Zoro → BarbasSs

Ναι δυστυχως κι εγω με το κεφαλι κατω στην εξεταστικη ειμαι και δεν εχω πολυ χρονο ουτε για ανιμε ουτε για να μπαινω στο forum...θα ειμαι ετσι για τον υπολοιπο μηνα δυστυχως:( Αλλα μετα full ελευθερια!Ανυπομονω... Τεσπα,και παλι καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον!!;)
Jun 17 2008 00:54
Photo

Zoro → SkullKaizer

Χεχε τον Guts με/χωρις πανοπλια τον εχει ανετα,αλλα να δουμε ο Griffith πως θα τον διαλυσει!! Γιατι σιγουρα τον εχει..και αν ο Griffith εχει τον αυκρατορα,που ειχε τον Guts,αυτος ειναι ακομη μικροτερος μπροστα στον Griffith.... Να δουμε τι θα του δωσει ο Elf King για να νικησει τον Griffith γιατι αλλιως δεν εχει ουτε μια ελπιδα...μονο στο νησι ισως γινει κατι... Αντε καλη συνεχεια και σε σενα:P
Jun 17 2008 00:50
Photo

GkLoc → Ephialtes

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:hbd: 16 Ε??Μπραβο!!!:clap: Να Τα Εκατοστισεις,Και Πιο Πολλυ Naruto!!!:hehehe:
Jun 17 2008 00:42
Photo

Zoro → DRAGONBALL1985

Δεν χρειαζεται να προσθεσω τπτ,συμφωνω με οσα πιστευεις για το Berserk animanga!! (οτι ειπες στο pm και στο group το πιστευω κι εγω...κι εγω manga γενικως δεν διαβαζω αλλα το Berserk αξιζει σιγουρα μια εξαιρεση!) :ureshii:
Jun 17 2008 00:41
Photo

MaSaKa → SkullKaizer

Εγω δεν μπορω να πω, καλα περναγα στο la2. Αλλα μολις εφτασα 75 βαριομουνα παρα πολυ να xparw κι αλλο και το παρατησα εκει. Το αλλο κακο ειναι οτι αυτην την περιοδο ειχα σταματησει τα ανιμε και φετος αρχισα να βλεπω παλι οπως πιο παλια. Και εξαλου, μετα απο μερικους μηνες που το παρατησα εκλησε κ ολας o server. Ακομα καλυτερα για μενα:P
Jun 17 2008 00:27
Photo

j0hn"n"y → sintar

an einai na t pame sts ekviasmous...tote mn ksnanakaneis traka apo mena...!! prepei n ypoxwrhsoume k oi 2 nomizw.....xD :P:P:P:P
Jun 17 2008 00:14
Photo

BarbasSs → Melkor

τι λεει Dark Lord??? πως παει το διαβασμα???
Jun 17 2008 00:10