Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Seraphimon-T.K.

ευχαριστω για το reputation φιλος
Jun 17 2008 14:42
Photo

ichigo13 → Whitelighter

Τοτε πάρε 360! :p(just kidding)
Jun 17 2008 14:40
Photo

gexion → GkLoc

[B]εγώ μπορεί να είμαι περίεργη:hahaha:.........[/B] [B].........εσύ όμως με τη μία ενέδωσες..και με αναλυτική περιγραφή!![/B] [B]και να ρωτήσω κάτι ακόμα... >.>[/B] [B](τιπτπιοτρυφερεςστιγμες...θαεχουμε?εστωκαιστο300+επεισοδιο??)[/B] :nosey:
Jun 17 2008 14:38
Photo

Baggos

Όχι φιλε......Ηλεκτρολόγος πρώτο έτος.......Και εσύ Ξάνθη είσαι.....?
Jun 17 2008 14:35
Photo

donald13 → olgidio

Παρακαλω παρακαλω!!!!
Jun 17 2008 14:33
Photo

Whitelighter → ichigo13

Επειδή τα γραφικά αγγίζουν επίπεδο Crysis, δεν το παίζω. :'D Το PC μου είναι για τα μπάζα, οπότε δεν μπορώ να το παίξω. Αυτό, όπως και πολλάααα άλλα παιχνίδια που θα 'θελα να παίξω. Και δεν μπορώ να αγοράσω καινούριο Η/Υ επειδή θα πάω Γ' Λυκείου την επόμενη χρονιά και δε θα το χρησιμοποιώ, οπότε δε λέει να το πάρω μόνο για τους 3 μήνες του καλοκαιριού. :/
Jun 17 2008 14:32
Photo

FireFistAce → Zoro

Oi, Zoro! Εβαλα μερικες νεες photo στο album του one piece στο profil μου. Δες τες και πες μου την γνωμη σου.
Jun 17 2008 14:31
Photo

FireFistAce → samurai_pizza_dora

Γεια. Βλεπω ο ichigo σε ενημερωσε για μενα. Ειμαστε στην ιδια σχολη, αλλα εγω ειμαι 4ο ετος και εκεινος 1ο. Εσυ πρωτο ετος εισαι ε?
Jun 17 2008 14:30
Photo

ichigo13 → Whitelighter

Ρε Whitelighter πρέπει να το παίξεις το Mass Effect πάσει θυσία! Είναι τέλειο!Ειδικά ένας κοτοράς πρέπει να το παίξει σίγουρα! Μη σου πω ότι τα γραφικά αγγίζουν επίπεδο Crysis!
Jun 17 2008 14:28
Photo

GkLoc → gexion

Mαζευουνε 8 Nakama,Τωρα Στα Τελευταια Ειναι Με Κατι Ζομπι,(δεν Εχω Φτασει Ακομα Εκει,Τα Παω Σιγα,Σιγα) Μεχρι Στιγμης Το Πληρωμα ειναι: O Kαπετανιος:Luffy Ο Swordsman:Zoro Η Navigator:Nami(Πρεπει Να Την Εχεις Δει!) O Marksman:Usopp(Αυτος Που Εχω Στο Avatar Μου,Πρεπει Να Τον Θυμασαι Απο ΑΛΤΕΡ!) Ο Cook:Sanji,(Θα Σου Ερσει Πολυ) Ο Doctor:Chopper(Θα Τον Δεις Δεν Σου Λεω Τπτ) Η Αρχαιολογος:Robin(Ψυχρη Κοπελα,Και Οχι Τοσο Χαζοι,Οσο Οι Αλλοι!) Ο Shipwright:Franky(Cool Τυπος Με Χερια Σαν Τον Popeye!) Αυτα,Και Δεν Κανει Καλο να Εισαι Περιεργη!
Jun 17 2008 14:26
Photo

Radagast → kagemaru igano

Αν θες character development καλό, που είτε να περνάνε αρκετά χρόνια στην πορεία του, είτε να δείχνει κατά πολύ και το παρελθόν των χαρακτήρων (πως ήταν μικροί), να δεις τα εξής αν και seinen : 1.Crest/Banner of the stars (space opera) 2.Seirei No Moribito (fantasy με φοβερό char.development και ρεαλισμό) 3.The Twelve Kingdoms (mythology fantasy με μυθικά πλάσματα και μαγεία) 4.Planetes (ρεαλιστικό sci-fi στο διάστημα με επίσης τρομερό char.development) 5.Monster (αριστούργημα σε όλους τους τομείς και στον τρόπο που μαθαίνεις πράγματα για το παρελθόν όλων των χαρακτήρων)
Jun 17 2008 14:24
Photo

ichigo13 → Baggos

Nα σε ρωτήσω φίλε σε ποιό τμήμα είσαι στην Ξάνθη?Μήπως πολιτικός μηχανικός?
Jun 17 2008 14:15
Photo

JoHnAroC → SkullKaizer

ποτο,αλκοολ,σεξ,απειρο καπνισμα δουλειες ξενυχτια παρανοια... mix them up and θα χεις ολα τα σκατα του κοσμου ^^ 0κ
Jun 17 2008 14:07
Photo

Lobotomy_4_idiots

[B]hehe!!! τπτ !!! να σε ρωτησω κατι ???? εισαι η γεωργια ?????[/B]
Jun 17 2008 13:56
Photo

gexion → GkLoc

[B]λοιπόν δε σου λέω αριθμό επεισοδίου γιατι ειν ελεινά μικρός:stubborn:[/B] [B]αλλά το πιστεύω πως αν κολλήσω ,there is no way back ...θα κλείνω 15αωρα στην οθόνη..και το παλεύω σκληρά να αντισταθώ (όσο γίνεται)[/B] [B]και θα ρίξω και τις εντυπώσεις μου όταν προχωρήσει λίγο το πράμα...για πες με όμως...στα τελευταία επεισόδια τι γίνεται πάνω-κάτω?:orly:**η παλιοπερίεργη **[/B]
Jun 17 2008 13:53