Community Status Updates
GkLoc → ichigo13
Ιchigo,Επειδη Σε Βλεπω Ενημερωμενο,
Τα Ονοματα Των Sanji k Nami Στο Ελληνικο Πως Ηταν???
Δεν Τα Θυμαμαι Καθολου!
Jun 20 2008 03:12
Zoro → GkLoc
Ισως εχεις δικιο...μια χαρα θα ναι και η Orion διπλα στον perv-cook,αλλα για να μαστε σιγουροι αν ειναι ρωτα την στο προφιλ της/πμ αν ενδιαφερεται ή αν παραχωρει την θεση της..να μαστε ησυχοι...αν δεν την πειραζει που θα παρει αλλη παλι την θεση τοτε καλως!!(αν θες βεβαια,κι ας την παρει η gexiοn αμφιβαλλω αν θα την πειραξει,μιας και εδωσε την θεση πια..)
Αυτα,παντως τωρα ειδα οτι εισαι γραμμενος απο τον ιανουαριο...σαν κι εμενα...αλλα πως και δεν εμπαινες πολυ αυτο τον καιρο??
Τωρα εμφανιστηκες ολως ξαφνικως...επρεπε να ρθεις νωριτερα!!^^
[B]EDIT:[/B]One Piece που εισαι btw??
Jun 20 2008 03:12
GkLoc → Zoro
ΟΟΟ,Ρε Zoro,Δεν Με Προλαβες,Ηδη Προτεινα Την Θεση Στην gexion!!!
Ετσι και αλλιως,Η Orion μια χαρα την βλεπω διπλα στον Ero-Cook!!!
Αμα Θες Να Το Αλλαξω,Πες να κανω Edit τωρα!
Jun 20 2008 03:08
Zoro → FireFistAce
Ολα καλα,αλλα πηγε 3 εδω και πρεπει να παω για υπνο δυστυχως:(
Ηθελα να κουβεντιασουμε λιγο αλλα ηδη καθυστερησα αρκετα με ολα τα vm/pm σημερα...
Τα λεμε αυτες τις μερες κανονικα αν ειναι...
Be well,spend your time wisely(...reading Berserk!!:riiight:)
Τα λεμε:gn2:
Jun 20 2008 03:07
GkLoc → nick
Οi,NICK!
περνα και απ'το One Piece Social Group,
Αμα Εχεις μπει καθολου μεσα ,θα εχεις προσεξει οτι χωρισομαστε σε διαφορες δουλειες(Οπως Zoro:Master Swordsman,GkLoc:Marksman,Sintar:Cook και παει λεγοντας!)
Αφου Ειδαμε Το Avatar σου,Σε Προτεινουμε Για Την Θεση Του Musician-Brooke!!!
Ελπιζουμε Να Δεχτεις Την Θεση,και Να περασεις απ'το Group να το ανακοινωσεις!
Jun 20 2008 03:05
Zoro → GkLoc
Ή μπορει να ξαναγυρισει η Orion στην παλια της θεση..αν ειναι ξαναπροτεινε της το γιατι δεν προλαβαινω αυτες τις μερες...μονο βραδια ειμαι μεσα(και ασε που εσυ εισαι ο επισημος προσυλητιστης του group:hehe:)
Για την ξαδελφη σου κριμα γιατι μου αφησε 1-2 μυνηματα και δεν προλαβα καλα καλα να ανοιξω κουβεντα...
Anw,την κανω asap...καλη συνεχεια με τις βιντεοιστοριες σου...ως εφευρετης του πληρωματος,κανεις μια χαρα την δουλεια σου!!
BB,τα λεμε:gn2:
Jun 20 2008 03:05
GkLoc → gexion
GEXION,Τι κανεις???
Λοιπον,ο λογος της επισκεψης μου ειναι οτι,σου προτεινουμε να γινεις η Navigator μας!!!
Αμα Δεχεσαι Περνα Απ'το Group k Ανακοινωσε Το!
Ελπιζω να δεχτεις!!Τα Λεμε!
Jun 20 2008 02:59
GkLoc → Zoro
Τhanks Zoro Για Τα Πολυ καλα σου λογια!!!
Την Ιστορια,Εκετσα Κατω Και Ειπα,Τι να κανω,τι να κανω???Και θυμομουνα τον Goku που ψαρευε γυμνος,αλλα δεν βρηκα τετοια φωτογραφια,και ετσι εβαλα αυτη με τη Dragonball...και βγηκε αυτο που βγηκε!!!
Oσο για την ξαδελφη,Νωμιζω τωρα εφτασε στο Arabasta Arc,Ομως ειπαρχει μεγαλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
τις κοψανε το σταθερο,μαζι με Internet,και μαλλον,θα μπαινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ σπανια μεσα,
εγω παντως προτεινα την gexion για την θεση Navigator!(για να δουμε αμα θα δεχτει)
Jun 20 2008 02:56
Zoro → GkLoc
Ετσι,οπου αρμοζει!!
Παω να την ξαναδιαβασω...
Και παλι τα σπασες...μακραν η καλυτερη ιστορια μεχρι τωρα,και μιας και ηταν και sequel δεν μπορω να πω οτι το περιμενα...τελειες ανατροπες και οι εικονες κολλουσαν αψογα!!
As expected from GkLopp the great!!!:wooi2:
PS:Τελικα δλδ η ξαδελφη σου βλεπει op??Το χει δει ολο??
Ρωτα την αν θελει να ξαναπερασει,αλλα οκ αν για την ωρα δεν μπορει πχ,δεν εγινε τπτ...ειμαστε παντα πολλοι ηδη!!
Jun 20 2008 02:50
RiDeLub → sefiroth
Thanks για το request.
(Χεχε ευκαιρία να σε κάνω OP Fanatic :hehehe:)
Jun 20 2008 02:45
GkLoc → sintar
Sintar,Τελειωσα Την Ιστορια,Πηγαινε Στο Group Να Την Δεις,
Ελπιζω Να Το Συνεχισεις(Αμα Δεις Το Group Θα Καταλαβεις)
Jun 20 2008 02:35
GkLoc → Zoro
Tελικα,ΟΚ!
Με Μεγαλη Βοηθεια Του RideLub Μπορεσα να βαλω την ιστορια στο Group!!!
Jun 20 2008 02:30
GkLoc → Zoro
Το Προβλημα ειναι,οτι οταν παω να την βαλω στο Group,
μου βγαζει
BB code [B]font[/B] is not allowed.
Δεν Καταλαβαινω τπτ!!!
Jun 20 2008 02:23
Zoro → iristella
Χεχε ολο μου στελνουν vms/pms και δεν προλαβαινω να ανασανω,θα τρεξω στο thread τωρα!!
Ναι,για το OP οπως σου πα πιο κει γινετε 2x/3x ακομη και 10x καλυτερο με το παρελθον της Robin/Nami...αν κλαψεις/συγκινηθεις,να σαι ειλικρινης ομως...να δουμε και την αδυναμη μερια σου για μια φορα!!(θα πεσω κατω αν ακουσω κατι τετοιο:hahaha:)
Και της Nami δεν ειναι πολυ μακρια...προς το επεισοδιο 30κατι πρπεπει να ναι...λιγο υπομονη και το φτασες ηδη το αρκ της...
Απλα θελει να χεις χρονο να το δεις...το καλοκαιρι δλδ...
Οσο για το Berserk ναι...παιζει και μονο εσενα να μην σε πειραξε...
Δλδ μην φανταστεις,κι εγω δεν ειναι οτι μου κανουν εντυπωση,μ'αρεσει που εχει βια γιατι το κανει να ξεχωριζει αρκετα,απλως την παρατηρω και φανταζομαι οτι θα αποθαρρυνε μερικους αν δεν ους προειδοποιουσα...αλλα εσυ ησουν ηδη πανετοιμη οπως ειδα!!:Blissfull:
Βασικα,ακομη εχω την απορια....υπαρχει κατι που σε τρομαζει??(ακομη και ο φυσικος σου εχθρος ο L ειναι στις αρεσκειες σου!!:nanana:)
Κι ας το θεσω αναποδα....απο οσους ξερουν την πραγματικη σου φυση(οχι ichi-niisan που βλεπει φαντασματα!!) υπαρχει κανεις που να μην σε τρεμει??
(μ'αυτα τα moster posts ειδικα...τρεμετε φορουμητες...don't mess with iristella-sama!!)
Jun 20 2008 02:13
Zoro → GkLoc
Γαματηηηηηηη!!!
Τα σπασε η αναμειξη με το Dragon Ball,πραγματικα περιμενα να βαλεις κανενα sea king και να ναι κλισε αλλα τοσες ανατροπες(ακομη και ο usopp ελαμψε!!) δεν τις ειδα καθολου να ρχονται!!!
Και οι εικονες φοβερες!!!
Μονο μου παραπονο...γιατι δεν την εβαλες στο group??
Οχι μονο ταιριαζει περισσοτερο,αλλα εκει που την εβαλες και δεν ταιριαζει(με τα amvs)και οσοι την δουν δεν θα καταλαβουν τι ειναι...
Εγω λεω βαλ την ξανα αλλη μια φορα στο group...τα σπαει και πρεπει να την διαβσουν ολοι!!
Ξεπερασες τον εαυτο σου,ευγε great GkLopp-sama!!!:kill4u:
Ας ελπισουμε οτι ο ero-cook θα την συνεχισει,αλλιως ολο και κατι θα σκαρφιστω!!)
Jun 20 2008 02:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed