Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Κοιτα ειναι αναλογα το ατομο... Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε το OP απλα αν σκεφτεις την γενικοτερη ιδιοσυγκρασια μου (παιζει να μαι και το μονο κοριτσι που δεν βλεφαριζει στο berserk) νομιζω καταλαβαινεις γιατι μου φανηκε πολυ αθωο.... Ωραιο ειναι απλα θελω να το προχωρησω για να εκφραστω εμπεριστατωμενα.. Και ειναι και αυτος ο λογος για τον οποιο δεν προκειται να μιλησω στο forum αν δεν φτασω τουλαχιστον σε ενα αξιοπρεπες σημειο ωστε να μπορω να εκφρασω μια αποψη σωστη... Αυτα πανω κατω... Περιμενω εντυπωσεις απο το Misa misa thread,,,,,
Jun 20 2008 02:00
Photo

FireFistAce → Zoro

Tι γινετε αρχηγε? Ολα καλα?
Jun 20 2008 01:55
Photo

ichigo13 → Zoro

εγώ τελειώνω στις 25,την τετάρτη δηλαδή και ναι όντως έχω άγχος και είμαι ψιλοστριμογμένος!Αλλά τι να κάνουμε όλα μέσα στη ζωή είναι! Ως τώρα έχω δώσει ένα μάθημα και τα πήγα καλά! Αυτά,την κάνω κι εγώ τώρα παλιόφιλε.Τα λέμε ^_^!
Jun 20 2008 01:54
Photo

Zoro → iristella

Καταρχας για DN....και ο Melkor Misa-fan??:hahaha: Νομιζα ημουν ο μονος,γι αυτο το πηρα προσωπικα!!(thre's still justice in this world,tx god!!:zetsubou:) Μετα θα παω να δω και τα posts σου...μου φαινετε δεν θα σε προλαβω ποτε ετσι οπως παω!!:sigh2:(θα καθισω 2 μερες σερι το καλοκαιρι να ραψω ενα μυνημα τραπεζομαντιλο αν χρειαστει ομως!!) Χεχε,μετα για OP,για να υπογραμμησες κιωλας τα γραμματα στο vm μου θα αποδειχτω πιστη Misa και θα σε πιστεψω(και οχι απιστος L!!:P) Οσο για το τελευταιο,ναι οι εταιριες θα πρεπε να με γνωρισουν...αλλα σε καλο δεν θα μου βγαινε...αλλα λεφτα δεν θα βγαλουν!!Ολοι τσαμπα τα διαβαζεται:hahaha: Ισα ισα τους καταστρεφω περισσοτερο!!:bleh: Παλι,για το OP...στην Orion ειχε πιο δυνατη επιδραση απ οσο περιμενα,αλλα πιθανον δεν θα ισχυσει το ιδιο για σενα...οπως ειπες θα σου φανηκε αρκετα παιδικο στην αρχη,αλλα μην μασας!! Οπως εχω ξαναπει οσο προσωραει το καθε αρκ ειναι πιο καλο απο το προηγουμενο και τα flash back ειναι ολα τα λεφτα μερικα!!!(nami,robin τα καλυτερα!!) Συνεχισε το οποτε μπορεις και περνα για νεα απο το group/thread,τωρα πια εισαι μια nakama μας!!:riiight: (εν το μεταξυ ο ορος nakama που σημαινει συντροφος και φιλος ταυτοχρονα,στα περισσοτερα ανιμε μεταφραστηκε κατευθεια σε friend/comrade ενω στο One Piece παρεμεινε ιδιο γιατι υποτιθεται τετοιος ορος δεν μεταφραζεται στα αγγλικα...εβαλαν μια παραγραφο 2 σελιδων για να δειξουν τι σημαινει....πραγματικα φοβερη φιλια θα δεις πιο κει....) Αρα ηδη ειδες τον Zoro και την Nami ε?? Στην αρχη πιθανον δεν θα σου φανουν φοβεροι γιατι δεν ξερεις πολλα γι αυτους,ουτε αυτοι μεταξυ τους(ο Zoro μοιαζει σοβαρος αλλα κανει κι αυτος βλακειες)...πιο κει,οταν το συνεχισεις,θα δεις οτι οσο αυξανονται τα μελη και ερχονται πιο δυνατοι κακοι,γινετε ολο και καλυτερο!!! (ρωτα την orion που τελευταια εκαψε φλατζα στο op!!ακομη και τον sanji τον ερωτιαρη μαγειρα εχει θεοποιησει!!τον εβαλε στο avatar της κιωλας!!θα μας μαγειρευεις μαζι του,με τον sintar,αν ειναι στο πλοιο^^) Αυτα,τρεχω να δω το ποστ σου..τα λεμε παλι^.^
Jun 20 2008 01:53
Photo

AkiRoC → iristella

Απο δω και περα αν μιλαω μαζι του θα προσεχω. Γιατι απ'οτι φαινεται ψιλοψαρωνω ευκολα και τον φοβαμαι αυτον:colddd:
Jun 20 2008 01:50
Photo

ichigo13 → Gaia

Ουπς sorry Gaia λάθος μήνυμα για άλλο προοριζόταν! GOmen!
Jun 20 2008 01:49
Photo

GkLoc → Kenny

Κenny,Μου Εβγαλε Ενω Πηγα Να Submit To Post Αυτο!! BB code [B]font[/B] is not allowed. Τι Σημαινει??? Τι Πρεπει Να Κανω??ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Jun 20 2008 01:47
Photo

iristella → AkiRoC

το εχει αυτο....Και που να δεις 3-4 σελιδες πιο πριν τι εκανε σε ενα αλλο παιδι... Αυτη και αν ηταν η συζητηση του αιωνα!!! ΧDDD αλλα ειναι καλος μην τον παρεξηγεις...Απλα οταν γινει καμια τετοια παρεξηγηση του βγαινει αυθορμητα η ατακα.....
Jun 20 2008 01:36
Photo

iristella → Zoro

Ζοro μου σ ευχαριστω για το Introduction.... και kanpai για την εισαγωγη μου στο OP group... Αληθεια το αρχισα το OP μην φανταστεις ομως στα 3 πρωτα ειμαι.... Δεν εχω χρονο για πιο πολλα και εγω γιατι εχω τρελο διαβασμα... Καλα τα παω με εξεταστικη και περασα και τα γραπτα απο τα γαλλικα μου....δοξα τω θεω.... Κατα τ αλλα θα ειμαι ησυχο κοριτσι και [U]δεν θα αποδειχτω ποτε [/U]κατασκοπος απο το hidden leaf village....Iσα ισα περα απο αρχαιολογο το πληρωμα σας εχει και ειδικο στην pattiserie conffiserie...κανω τελεια γλυκα οποτε περα απο το κυριως γευμα θα εχετε και επιδορπιο... Οσο για την μπηχτη δεν πηγαινε για σενα αυτην την φορα (παραδοξως)... πηγαινε για τον melkor(αλλα οποιος εχει την μυγα.... XDDD). Να σε ρωτησω κατι ομως??? Οι εταιρειες που βγαζουν το OP Και το Berserk σου δινουν ποσοστα??? Αν οχι κακως γιατι με τοση διαφημιση που τους εχεις κανει εχουν κερδισει τρελο κοινο.... Απο σενα τα εμαθα τα berserk και Op...και απο οτι μου λες δεν ειμαι και η μονη (κοσμο και ντουνια εχεις προσυλητισει - ευχομαι να μην μπεις ποτε σε καμια παραθρησκευτικη ομαδα).....Και παλι κλα δλδ γιατι και τα δυο ειναι πολυ ωραια.... ξανακοιτα και το Misa thread αλλη μια.... Σε περιμενουν αλλα 2 gojira posts απο μενα και τον pretorian τα οποια ομως Pwnarei κυριολεκτικα το δομημενο και τελειως αντικειμενικο επιχειρημα του αμεσως επομενου user.......Πραγματικα εριξα τρελο γελιο οταν τα ειδα..... Επομενο μαθημα εχω στις 23 προς το παρον αλλα ειναι λιγο παλουκακι (εως παρα πολυ).... Ουτε ο Light Και ο L Μαζι δεν παιζει να την εβγαζαν καθαρη απο αυτο......Αυτα προς το παρον.... Cya
Jun 20 2008 01:34
Photo

GkLoc → Phantom Duck

Phantom,Μου Εβγαλε Ενω Πηγα Να Submit To Post Αυτο!! BB code [B]font[/B] is not allowed. Τι Σημαινει??? Τι Πρεπει Να Κανω??ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Jun 20 2008 01:33
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε μολις το δα!!! Ενταξει πιο καλη η μεταφραση απο το ελληνικο αλλα και παλι χαλια,καμια σχεση με το οriginal... Το ειχα προλαβει πολυ λιγο στην ιταλκη τηλεοραση και δεν θυμομουν τις φωνες παντως...πιο πολυ το ελληνικο ειχα δει... Απ οσα ακουσα στα αλλα ιταλικα site,τον σεπτεμβριο-οκτωβριο ξαναγυρναει στις ιταλικες τηλεορασεις το One Piece,μετα απο απουσια 2 χρονων,αλλα θα ναι κλασικα censored,η σκηνη με τα τετοια του Franky και με το μπανιο της Nami αμφιβαλλω αν θα φτασουν ποτε στην επιφανεια....γι αυτο,σταθερος στο japanese!!(καταραμενο καλοκαιρι,αργουν και οι subbers τωρα...μαστιγωμα στο thread,παμε!!:madtodeath:) Τελος,μονο και μονο που τον Luffy τον λενε Rubber στο ιταλικο(σοβαρα!)θα με κανει να το βλεπω ισα ισα για την πλακα,οπως εβλεπα το naruto αυτη την περιοδο...(ασε που θα ναι πολυ πιο πισω...πιθανον να το παει και απο την αρχη..)...και το Οpening ηδη το ακουσα,το παλιο ηταν μακραν καλυτερο,και ηδη δεν ηταν τελειο(κι ας το τραγουδαει η Cristina D'Avena και ο Giorgio Vanni,που τους θεωρω φωναρες για τα ιταλικα ανιμε,καμια σχεση με το We Are & Σια!!) Καλη και η βοηθεια σου παντως,αποκτησαμε και την αρχαιολογο που ηθελα!!^^ Αυτα,την κανω οπου να ναι...εσυ τι λεει γραφεις εξετασεις τωρα?? Εγω ειμαι πολυ στριμωγμενος,ισα ισα τα βραδια προλαβαινω να μπω,για λιγο στα group/threads που συχναζω.... Ποτε τελειωνεις?? Τα λεμε:byejg9:
Jun 20 2008 01:28
Photo

AkiRoC → iristella

Χαχα thanks. Ε μα και ο παπιας τα ελεγε τοσο σοβαρα που δεν καταλαβαινα.:hahaha:
Jun 20 2008 01:28
Photo

Zoro → iristella

Another Gojira VM!!! :burningbe3: (Sorry δεν συγρατηθηκα!!) Καταρχας κατι που παρατηρησα στην conversation σου: "Εδω υπαρχουν ατομα που συμπαθουν την Misa Amane απο το DN (γκουχ γκουχ)" Ποιον εννοεις εδω??:hmmm::nanana::hehehe: Μετα,οπως ειδες σου κανα και επισημο καλοσορισμα στο group!! Εισαι επισημα η αρχαιολογος μας πια!!!:riiight: Ετσι λοιπον,χαρη στην επιρροη που εχω στο group(master swordsman λεμε τωρα!!)και στην βοηθεια του ichi φυσικα,καταφερες να εξασφαλισεις και εσυ μια θεση στο φοβερο μας group!!!^^ Welcome και Kanpai κι εδω λοιπον!!:drinks: (ως Zoro δεν χανω ευκαιρια για πιω απο δω και απο κει!!) Τελικα δεν καταλαβα ομως,αρχισες την σειρα??(ή ηταν κολπο στην εισαγωγη σου?:hehe:) Παντως οντως,συγριτικα με τα αλλα σχεδια σου αυτο ηταν σαν να κλεβεις ενα γλειφιτζουρι σε εναν μικρο L(πιανεις την μεταφορα??xD)!! Τελος,με τον Ace(FireFistAce,που παρεπιπτωντος ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες του One Piece,μετα τον Zoro φυσικα!!!XDDD)γνωριζομαστε απο τον Ιανουαριο!! Ειναι το πρωτο παιδι που γνωρισα στο φορουμ απο τοτε που γραφτηκα και ειδικα τοτε ειχαμε ανοιξει τεραστιες συζητησεις για One Piece και ως συνηθως(κι απο τοτε!!) monster-postαρα κι εγω!!! Πιο κει τον μυησα σε μερικες σειρες,οπως το Berserk φυσικα!!! Ο πρωτος στρατολογουμενος μου ηταν αυτος...μετα εβαλα τον ichi και μερικους ακομη,με σενα μεσα φυσικα!! Ολοι(ειδικα ο Ace και ο ichi)εχουν τρελαθει με την ιστορια!!(ειδικα ο ichi λατρευει τον Puck!!) Αυτα.... Εσυ πως πας τελευταια λοιπον??Ποτε γραφεις ξανα?? Εγω οπως ειδες μπορω και ερχομαι ολο και λιγοτερο...ισα ισα 1-2 ωρες τα βραδια δυστυχως:( Καθε μερα εχω και περισσοτερο διαβασμα,αλλα....υπομονη,συντομα θα τελειωσω!!(εγω τα λεω,αλλα δεν τ'ακουω!!:hahaha:) Τα λεμε λοιπον,62ο μελος του group μας!! (ελπιζω να μην εξελιχτεις σε κατασκοπο του διπλανου χωριου!!:df13952b: Σε εχω ικανοτατη για τετοια!!! Μην προδοσεις την εμπιστοσυνη μου γιατι.....δεν μπορω να κανω τπτ εναντια στην προχωρημενη ικανοτητα σου!!:hihi2:)
Jun 20 2008 01:18
Photo

iristella → AkiRoC

Δεν κανει τπτ!!! ειχε πολυ γελιο το σκηνικο ουτως η αλλως...XDD απλα διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα τα Post των αλλων τις επομενες φορες για να μην μπερδευεσαι....XDD πολυ ωραια profile picture btw με τους δυο ichis
Jun 20 2008 01:13
Photo

AkiRoC → iristella

Ρε παλι καλα που μου εξηγησες γιατι ακομα ψαχνομουν:wooi2:
Jun 20 2008 01:07