Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → FireFistAce

OΝτως το συγκεκριμενο επεισοδιο ειναι απαιχτο...Για πρωτη φορα βλεπεις τον Sasuke να ειναι λιγο πιο χαλαρος και να ξεφευγει απο το ολο revenge mode... Ιδιως το πως τον βαζει σε πειρασμο ο αλλος ο διαολος ειναι αριστουργηματικη σκηνη...
Jun 20 2008 04:53
Photo

FireFistAce → iristella

Η φαντασια σου οργιαζει παντως αν και το σεναριο που ειπες ειναι καλο και μπορει να γινει και τριλογια. Γιατι υπαρχουν τοσοι χαρακτηρες και αντε να κανει ο καθενας ενα δυο πραματα σην ταινια θα παρει πολυ χρονο οποτε τριλογια το κοβω(μονο οι strawhats ειναι 8). Ασχετο τωρα βλεπω το επισοδειο που προσπαθουν να δουν το προσωπο του Kakashi, πολυ πλακα.
Jun 20 2008 04:49
Photo

iristella → FireFistAce

Φαντασου το εξης σκηνικο ο Kurosaki Ichigo σε μια εκδρομη με την Rukia στην θαλασσα πεφτει πανω στον Luffy Και τους υπολοιπους... Ο Zoro βαζει στο ματι τον Zangetsu του φραουλα γινεται αρχικα ενας πανικος, και μετα απο πολυ ξυλο γινονται φιλοι και σαλπαρουν παρεα... Στην πορεια και καθως εχουν καταληξει σε ενα νησι ενα τσουρμο απο πανομοιοτυπους πορτοκαλι Ninja (ποιος να ναι αραγε?) εναν μασκοφορο και μια κοπελα με ροζ μαλλια τους συστηνονται και τους ζητουν να τους βοηθησουν να βρουν εναν περιεργο τυπα ονοματι Sasuke που επεσε θυμα απαγωγης απο τον κακο orochimaru του οποιου η βαση ειναι στο νησι που ψαχνουν και οι πειρατες... Φτανοντας εκει βρισκουν εναν περιπλανωμενο samurai με κοκκινα μαλλια ο οποιος θελει επισης να ανατρεψει τα σχεδια του Orochimaru.....Η συνεχεια επι της οθονης...XDDDDDDDDDD Eιδες? Piece of cake....Πλακα πλακα οταν βρω λιγο χρονο θα το σχεδιασω σε manga μονη μου και θα το ανεβασω (εχει να πεσει γελιο....) Απο φαντασια σκιζω παντως.......
Jun 20 2008 04:43
Photo

red pyramid → toXas

Fuc*** hippies for the win I say!
Jun 20 2008 04:39
Photo

FireFistAce → iristella

Καλα αν βγαλουν ταινια ολα αυτα μαζι θα ειναι αλαλουμ σκετο αλλα πιστευω θα εχει την πλακα της, γιατι θα ειναι σκετη κωμωδια. Εμενα παλι μου εχει σαλεψει απο την ζεστη αυτες τις μερες και ειναι και η εξεταστικη στην μεση και η κατασταση εχει χτυπησει κοκκινο...
Jun 20 2008 04:34
Photo

iristella → FireFistAce

Μολις εγραφα στο thread για τα τρια αυτα anime...Ναι ειμαι μια μικρη narutard αλλα μου αρεσουν και τα αλλα δυο παρα πολυ- δεν τα ξεχωριζω... Πιστευω οτι κατι θα επρεπε να κανουν εκει στην Ιαπωνια καπως να συννενοηθουν και να βγαλουν μια καλη ταινια μιξη OP Naruto, bleach Και Rurouni Kenshin,,, Δεν θα ηταν τελειο (αν γινοταν σωστα?)?...(για να σε προλαβω) ναι το διαβασμα και η ελλειψη υπνου με εχουν πειραξει στο κεφαλι και φανταζομαι διαφορα XDDDD
Jun 20 2008 04:27
Photo

FireFistAce → iristella

Το Naruto το ξεκινησα πριν μια εβδομαδα και εχω δει 100 επισοδεια, πολυ καλο anime και οι μαχες ειναι γαμ... Αλλα μου εχουν πει οτι εχει πολλα Fillers απο ενα σημειο και μετα, κακο αυτο γιατι δεν τα μπορω τα fillers (φτανουν οσα ειδα στο one piece και το bleach). Εσυ πρεπει να εισαι φανατικη του Naruto ε?
Jun 20 2008 04:17
Photo

iristella → FireFistAce

Ενω τωρα με τα Gojira posts μας.....XDDD γινεται συζητηση και με το παραπανω,,, Ειδικα σε Naruto και Dn διατριβη κοντευω να γραψω η κακομοιρα....Τραπεζομαντιλα ολοκληρα XDDDD αφου δεν με εχουν κανει ban ακομη παλι καλα......
Jun 20 2008 04:08
Photo

FireFistAce → iristella

Να σαι καλα. Και εσυ καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Καλο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες ετσι κανεις και συζητηση με τον αλλον, ενω αν ολοι συμφωνουσαμε θα λεγαμε μονο ενα "Γεια, τι κανεις?" και αντε και 2 κουβεντες παραπανω...
Jun 20 2008 04:04
Photo

iristella → FireFistAce

Και μολις ημουν στο Profil σου και σου εγραφα (tηλεπαθεια) XDDDDDDDDD.. Kαλο κουραγιο και σε σενα με εξεταστικη..... Ναι και εγω zoro recruitement ειμαι αν και κατι μου λεει οτι θα του στοιχισει λιγακι στο μελλον... Αν σκεφτεις οτι διαφωνουμε στα παντα και γραφουμε με τους ιδιους ρυθμους...XDDDDDD Που λες msn εχω και θα στο στειλω με Pm αν και τωρα τελευταια δεν πολυμπαινω λογω εξεταστικης (και κατι γινεται και δεν με βαζει μεσα).Αλλα εαν τυχει και ειμαστε και οι 2 μεσα να λεμε και καμια κουβεντα OK?
Jun 20 2008 03:56
Photo

FireFistAce → iristella

Βλεπω αρχισες να βλεπεις One Piece και Berserk ε? Καλα κανεις ειναι και τα δυο κορυφαια!!!
Jun 20 2008 03:52
Photo

iristella → Zoro

Ελα εισαι ακομη μεσα? Φανταζομαι τι γινεται... Λεπτο ησυχιας δεν θα ειχες....XDDD Για να απαντησω στην ερωτηση σου.... Οι Near type ανθρωποι generally give me the creeps....Οσον αφορα την αντιστροφη ...χμμμ δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα να περασω πολλες φορες σε εκφοβιστικες μεθοδους...συνηθως οτι θελω το πετυχαινω γλυκομιλητα...Αλλα κανα δυο φορες απο οτι μου εχουν πει μετα ημουν πολυ τρομακτικη....Αν και δεν μπορω να το κανω κατα παραγγελια μου βγαινει αυθορμητα....ΧDDDD Αυτα προς το παρον.....
Jun 20 2008 03:43
Photo

FireFistAce → Zoro

Εγινε ρε. Τα λεμε καποια αλλη στλγμη αν ειναι γιατι την κανω και εγω σε λιγο.
Jun 20 2008 03:31
Photo

GkLoc → Orion19

Οrion-Swaaan~! λοιπον,επειδη εχουμε τεραστιο προβλημα,Θες Να Παραμεινεις Βοηθος Cook,η να ξαναγινεις Navigator!(Εχουμε κ αλλη Προτεινομενη) Εσυ Αποφασιζεις???
Jun 20 2008 03:19
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν Ειχα Internet!!! Γραφτηκα Σ'αυτο Το Site για να κατεβασω απο το Internet Caf,Ομως Μολις ειδα οτι στα Downloads δεν Ειχε Dragonball,One Piece τα επαιξα!!! Πριν απο εναμιση-μηνα που εβαλα Internet,ντρεπομουνα να μιλησω,και καθομουνα και διαβαζα τι γραφατε στο One Piece thread,και πετουσα και καμμια κοτσανα οποτε μπορουσα! 3 εβδομαδες ειναι που εχω μπει στο κλιμα του Anime.gr,κ τωρα δεν ξεκολαω με τπτ! [B][I]EDIT:Skypiea Arc [/I][/B]Βρισκομαι,Εκει Που πολεμησε ο Zoro τον αλλον με τα πιστολια που ηταν σαν τon Hitman με σκουφο! Τα Βλεπω Σιγα-Σιγα(Πιο Σιγα επιδη περιμενω 100 ωρες να κατεβουν!!)
Jun 20 2008 03:16