Community Status Updates
Orion19 → GkLoc
Εφόσον η gexion ενθουσιάστηκε τόσο, θα της δώσω τη θέση. Κάνε με περήφανη gexion!!
Εγώ κοντά στο μάγειρα. Δε ξέρω να μαγειρεύω, αλλά οτι και να μου μάθει ο Sintar-kun θα βάλω τα δυνατά μου να το καταφέρω!
Μπορώ να αναλάβω τα σνάκ όταν θα είμαστε εκτός πλοίου! Χα χα!
Jun 20 2008 09:50
pershs
Πες στην προεδρο οτι αμα δεν θέλει να την τακτοποιησει ο θειος της να αλλαξει τακτικη ;)
Jun 20 2008 08:16
gexion → GkLoc
:oo:[B]wow!u serious?!u sure?![/B]
[B]λοιπόν μεγάλη μου τιμή ρέι,θα προσπαθήσω να είμαι άξια navigator[/B]
[B]πάω τώρα κι από group...να το δηλώσω....:joyful:[/B]
Jun 20 2008 06:51
Mixed Blessing → FireFistAce
:hi:[COLOR=indigo]Thank ya for the friend's request^^[/COLOR]
[COLOR=indigo]Have a nice day pirate^^\m/[/COLOR]
Jun 20 2008 06:45
FireFistAce → iristella
Ναι ο pukk ειναι το χαρουμενο κομματι στην ολη ιστορια και το πιο γελοιο για μενα. Παντως ειναι το πιο βιαιο manga που εχω διαβασει ως τωρα. Με τον καιρο θα το λατρεψεις και θα κολλησεις ασχημα οπως εμεις οι υπολοιποι.
Αν θες μπες msn να τα πουμε μην το ζαλισουμε το visitors messages.
Jun 20 2008 05:21
iristella → FireFistAce
Τελειοοοοοο!!!! Δεν το εχω προχωρησει πολυ λογω εξεταστικης αλλα μου αρεσει παρα πολυ!!!! και ο Pukk ειναι kawaiiiii!!!!!!
Jun 20 2008 05:16
FireFistAce → iristella
Μαλιστα. Ποτε δεν θα καταλαβω πως σκεφτεστε εσεις οι γυναικες.
Το Berserk πως σου φαινετε?
Jun 20 2008 05:14
iristella → FireFistAce
Mισος??? Καμια σχεση! Ισα ισα ειμαι Orochi all the way! Απλα κοριτσακι ειμαι κανω συνειρμους φιδι - ζωνη - τσαντα....
Jun 20 2008 05:10
FireFistAce → iristella
Καλα ο Itachi ειναι πολυ τυπας, γιατι δεν πολυμιλαει αλλα τα μουτρα του sasuke τα εσπασε... Ο Orochimaru ειναι ο κλασσικος κακος, που θελει να σκοτωσει τους παντες και τα παντα. Αλλα μου αρεσει ετσι οπως τον εχουν κανει στην φατσα (ο καταραμενος οφης). Τοσο μισος πια για τον Οrochimaru?
Jun 20 2008 05:08
iristella → FireFistAce
Εγω ειχα αδυναμια σε Kakashi Και στον μεγαλυτερο αδερφο του Sasuke τον Itachi.... μονο που στον πρωτο κυκλο τον δειχνει ελαχιστα....Α! και ο Orochimaru Μου αρεσει πολυ (ισως επειδη τον φανταζομαι φορεμενο ως τσαντα)..
Jun 20 2008 05:02
FireFistAce → iristella
Και τι ηταν κατω απο την μασκα? Μια αλλη μασκα... Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο.....
Να σου πω την αληθεια ο sasuke δεν μου πολυαρεσει, γιατι ειναι ο σοβαρος της παρεας αλλα σε αυτο το επισοδειο ηταν χαλαρος που ειπες και εσυ. Ο αγαπημενος μου ειναι ο Kakashi και η Tsunade. Βεβαια και οι αλλοι καλοι ειναι αλλα αυτους τους δυο εχω ξεχωρισει μεχρι τωρα.
Jun 20 2008 04:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed