Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

[QUOTE=Maya-chan;562004]Είχε πάει με το Δία?[/QUOTE] Σσσσσσσς!!! Μην το μάθει η γυναίκα του :P
Feb 08 2012 16:08
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Χάλιες = Hibari Είναι καιρός νομίζω. Πάντως φάση να έχει να μας βγει γυναίκα. Δηλαδή σκέψου 1) Όλα τα fanarts του TYL Mammon, doujinshi και όλα τα σχετικά γίνονται αυτόματα gender-bender 2) Χιλιάδες fujoshi να κλαίνε τη μοίρα του 3) Awesome hetero pairings Mammon, θα είσαι awesome ό,τι κι αν είσαι :hahaha:
Feb 08 2012 16:06
Photo

Mike The Great → zoro77

Οσο για τους Reds,οπως λες ειναι παρα πολυ οι 62 παικτες.Ειχαν καποιους που δεν αξιζαν καν να φωρανε αυτη τη φανελα.Πχ Νεμεθ,τον αλλον που επαιζε στον Παναθηναικο(τον ψηλο-μαυρο)και πολλλους αλλους. Για την Μιλαν,συνηθως πριν να ξεσπασει το σκανδαλο αγοραζε ακριβους παικτες.Τωρα προσπαθει να βγαλει παικτες απο τις ακαδημιες ή αγορασει φτηνους.Τωρα ναι ανεβαινει.Για να δουμε.Και εγω το γουσταρα αυτο οταν ηταν περισσοτερες οι καλες ομαδες στην Ευρωπη,αλλα... Η Μπαρτσελονα ομως εχει πιασει το νοημα.Οι περισσοτεροι ειναι απο τις ακαδημιες,αρα παιζουν χρονια μαζι και ξερουν πως να κινηθουν μεσα στο γηπεδο ή οταν πανε να παρουν παιχτες συνηθως παιρνουν απο Ισπανια,για να μην χρειαζονται χρονο προσαρμογης. Οσο για το ζευγαρι μιλαν-Αρσεναλ,δεν νομιζω οτι παει κακα η Αρσεναλ.Και οι δυο ομαδες εχουν εναν παικτη στην επιθεση που κανουν την διαφορα στην ομαδα τους.Van Persie kai Ibra.Εγω παλι νομιζω οτι πανω κατω εχουν την ιδια ΔΥΝΑΜΙΚΗ.
Feb 08 2012 16:02
Photo

Dorothy → Kai

Δεν ξέρω, αλλά θα μάθουμε, που θα πάει? Έτσι και δεν δείξει πραγματικές αποδείξεις, θα φάω το καπέλο μου... Η μάλλον πρώτα θα αγοράσω καπέλο, και μετά θα το φάω... Καλά ρε, ο Xanxus να κάνει επίδειξη? Αυτά είναι για τους χάλιες, ο άντρας δεν έχει ανάγκη :hahaha:
Feb 08 2012 16:00
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Πώς φαίνεται ότι τους είχαμε ψυχολογήσει τέλεια! Δε θα μου άρεζε να κάνει cool και επιδειχτική είσοδο ο Xanxus. Ευτυχώς που όπως πάντα βαριέται τη ζωή του. Άσε που πλέον άρχισε να το σώζει και πάλι το σχέδιο. Keep it up, Amano. Δλδ, πόσο τέλεια ήταν η σκηνή που την έφαγε ο Fong αμέσως μετά το Fanservice; Πάντως πρόσεξες το υπέροχο τακουνάκι στις μπότες στο κοντικό; Λες να μας βγει[I] η[/I] Mammon τελικά; Φάση θα είχε. :hahaha:
Feb 08 2012 15:49
Photo

Dorothy → Kai

Πάντως ρε συ, όσο πάει η Varia γίνεται όλο και περισσότερο σαν τους δικούς μας.... Δηλαδή ΟΚ, ο Xanxus κατάλαβε ότι γινόταν μάχη επείδη του κάτσε στο λαιμό το φαΐ, και έκανε είσοδο με την κατσαρόλα, απλά επικό με κάθε δυνατό τρόπο! :hahaha: Αυτό το ξύλο στο Hibari το χω κι εγώ ανάγκη, είναι η αλήθεια... Έχουμε να το δούμε από εποχή Mukuro arc...
Feb 08 2012 15:40
Photo

KennyKai

Good thing that you found it! Δεν θα σε τυραννά πια η σκέψη! :p Το πρόσθεσα κι εγώ στη reading list, thanks. ^^ Οι Evil Flowers είναι καλό group. Έχω μιλήσει και με την Tessa, την admin τους και είναι πολύ καλή κοπέλα. Μεταφράζουν και το Skyhigh Shinsou . Γενικά, ποτέ δεν μ' έχουν απογοητεύσει. Have faith!
Feb 08 2012 15:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Eεεεε κι εσύ, του manga εννοώ...
Feb 08 2012 15:33
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[SPOILER][QUOTE]Τώρα τι να πω για τον Xanxus...? Το πώς ξύπνησε και για το τι ήρθε...? But he's still the coolest boss :canthelp: [/QUOTE] [/SPOILER] :terror2:
Feb 08 2012 15:33
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Γι' αυτό ακριβώς έχει κάθε δικαίωμα να γράφεις καλοστημένα κείμενα γεμάτα σκέψεις που κουβαλάνε συναισθήματα και ελπίδες. Δηλαδή οκ, τώρα πρέπει να δώσει κι ένα καλό χέρι ξύλο στον Hibari κάποιος και θα νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη σαν fan. Mammon, τα σπας :if:
Feb 08 2012 15:31
Photo

Dorothy → Kai

Πραγματικά [U]χρόνων[/U], έτσι? Πόσο καιρό τώρα το κλαίω αυτό το πράγμα?! Απ' το 2008? Αλλά επιτέλους, δικαιωθήκαμεεεεεεε :hahaha:
Feb 08 2012 15:27
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Ήταν γεμάτο συναισθήματα και κουβαλούσε τις ελπίδες και τις επιθυμίες χρόνων. Σε ένιωσα, αυτό έχει σημασία.
Feb 08 2012 15:23
Photo

KaiKenny

Καλό ήταν. Ο Soushi έσωζε την κατάσταση. :Επίσης έψαξα πολύ αλλά επιτέλους βρήκα [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=11417] ένα manga[/url] που είχα χάσει στο πρώτο κεφάλαιο τότε επειδή δεν ήταν περασμένο σαν τίτλος στο MAL Bad News: Έχει βγάλει μόνο 3 κεφάλαια από τότε και το 1 είναι extra Good News: Το extra βγήκε 44 μέρες πριν. Υπάρχει ελπίδα :if:
Feb 08 2012 15:21
Photo

Dorothy → Kai

Ναι, πολύ καλοστημένο το κείμενο και οι σκέψεις μου, ε? :hahaha:
Feb 08 2012 15:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Maya-chan

Παρακαλώ! Είναι, όντως! :D Το αγαπάω :3 Α! Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό. Επιτέλους! :)
Feb 08 2012 15:15