Community Status Updates
t-t-chopper → GhostPrince
ερωτηση. πως εκανες την υπογραφη να φαινεται ετσι? "MyAnimeList -- MangaList"
πχ να δειχνει μονο αυτο και οχι μια εικονα οπως ειναι σε μενα.
Feb 08 2012 19:37
Botsun → GhostPrince
Ε,μόνο σ'ότι ποστάρω,παρακολουθώ.
Μην νομίζεις,η τελευταία ολοκληρωμένη σειρά που είδα,ήταν το Saint Seiya LC...
Kat'alla,διάβασμα. Τ_Τ
Feb 08 2012 19:28
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Ωχ, να θυμηθώ να αυξήσω την ασφάλεια γύρω απ'το διαμέρισμα...
Feb 08 2012 18:12
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Τέλεια. κανονίστηκε. Μία απ΄αυτές τις μέρες θα βρω που σκατά έχω βάλει το ρόπαλο και το αρκουδοτόμαρο, και θαρθω να σε σύρω στη σπηλιά μου.[/SIZE][/FONT]
Feb 08 2012 18:06
Μπάμιες? [SIZE="4"]Mπλιαααααχ![/SIZE] Δεν παίζει, όχι, τις σιχαίνομαι...
Feb 08 2012 18:00
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mπάμιες να μην βρω στο ψυγείο μου, :puke: και όλα τα άλλα συγχωρούνται.[/SIZE][/FONT]
Feb 08 2012 17:54
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
[URL="http://danimalcannon.bandcamp.com/album/roots"]Roots | Danimal Cannon[/URL]
"Every song on this album was composed using a Nintendo Gameboy DMG-01 running the homebrew software LSDJ. If you download the album I've also included the .sav files so feel free to learn my tricks, remix, or whatever!" Ηολυ σηιτ! Μαν, τσεκαρε το. Γαμάτος δίσκος. Μπορεί να ακούσεις όλο τσαμπε (ειναι βεβαια 10 δολλαρια για να το κατεβασεις, μαζι με το αρχειο, αλλα γουατεβα)
Feb 08 2012 17:42
:hahaha: Θα το μετανιώσεις αν το κάνεις όσο κι αν το παστίτσιο μου είναι εφάμιλλο της εξυπνάδας μου.
Feb 08 2012 17:38
Fallen_Mpougatsa → Tenshi
Η αλήθεια είναι ότι η υπογραφή μου είχε φανεί κάπως επική αλλά λέω αν είναι σε συνδυασμό με το avatar θα ταν παρακμιακή αλλά χαίρομαι που έκανα λάθος.
Feb 08 2012 17:36
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Α μπα, μην το λες. Καλύτερα να με κόψει ο συγκεκριμένος παρά να με περάσει με π.έντε εφόσον λατρεύω το μάθημά του και ντροπή μου.
Καλή επιτυχία γι αύριο κι αυτό με τη βοήθεια του κοινού πέθανα!
Feb 08 2012 17:35
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;561949]
[B]Κι επιτέλους! Ο Peter μοιάζει με τον [U]πλακατζή/nerd/cute guy[/U] που ήταν κι όχι απλώς σαν ένα [U]καημένο με μυς[/U].[/B] Ειλικρινά, είχαν κάνει κακή, κάκιστη επιλογή του Peter στις προηγούμενες ταινίες. Μπρρρρρρρ. Καθώς και τον βλέπουμε να [B]σκέφτεται[/B] στην ταινία και μέχρι να δημιουργεί και φόρμουλες. Ουάου. Το έξυπνο κομμάτι επέστρεψε. Πάει και στο πανεπιστήμιο.[/QUOTE]
Οκ, νομίζω οτι σε παντρεύομαι αύριο.
Feb 08 2012 17:08
Tenshi → Fallen_Mpougatsa
Χαχα!! Χαίρομαι που ρώτησες. Ο κύριος στο σετ μου είναι ο Jason Momoa. Στο avatar μου είναι απλά ια φωτογραφία του, και η υπογραφή μου είναι από το Game Of Thrones ;)
Feb 08 2012 17:07
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Κρίμα ρε συ,τουλάχιστον να σε έβαζε ένα πεντε να περνούσες,από το να σε έκοβε με τέσσερα..
Εγώ,ένα έχω δώσει στο οποίο χρησιμοποίησα την βοήθεια απο το κοινό κι ελπίζω να το πέρασα! :P
Αύριο,δίνω το επόμενο,αλλά νιώθω μια περίεργη σιγουριά και προβλέπω να τρώω το αγγούρι..
Feb 08 2012 16:58
GhostPrince → Botsun
αχαχα, κιεσυ κιη FAI βλεπω το εκμεταλευεστε το κοριτσι...αχαχα:hahaha: (kiddin, kiddin :P)
αντε καλο κουραγιο(και επιτυχεια) :P εγω βασικα σε ιδιοτικη ειμαι, σπουδαζω [S][SIZE=1]την επιστημη του spying&hacking[/SIZE][/S], I mean animation :D καλα ειναι ^^ (κι ελπιζω να χω αποφασισει μεχρι να τελιωσω για το αν 8α μινω ελλαδα ή οχι) XDD τι αλλα? βλεπεις τιπoτα απο ανιμε αυτο το καιρο? ή κιασυ μια απ'τα ιδια(δε προλαβαινεις)? :P:wooi2:
Feb 08 2012 16:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed