Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Maya-chan

thanks :D αλο ενα στη wish list >.< αντε να τελιωνουμε με τις εξεταστικες, γιατι εχουν αρχισει και μαζευονται....αχαχα XD
Feb 08 2012 15:11
Photo

Maya-chan → GhostPrince

XD Από το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=22252"]My Girl[/URL] της Sahara Mizu είναι. ^^
Feb 08 2012 15:08
Photo

Maya-chan → Kamen Tantei Zura

Thank you! ^^ Είναι θεϊκό αυτό το manga. Βασικά το set το έφτιαξα γιατί κατέβαζα υλικό από Sahara Mizu μπας και κάνω κάνα thread. Μόνο το Our Happy Hours έχει (το My Girl σίγουρα δεν έχει).
Feb 08 2012 15:05
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Ωραία τα είπες στο thread του Reborn!
Feb 08 2012 15:03
Photo

GhostPrince → Kamen Tantei Zura

χαχα, arigatou :3 αλλα oκ, κατσε να φτασω up-to-date πρωτα :orly: τα σπαει το μανγκα παντος..^^
Feb 08 2012 14:52
Photo

Kamen Tantei Zura → GhostPrince

Έτσι, epic set is epic :p Να σε βλέπω να περνάς και από το thread μπας και αρχίσει καμιά συζήτηση :p
Feb 08 2012 14:47
Photo

Anakin Skywalker → Petran79

Συνήθως τα manga είναι καλύτερα, γενικά μιλώντας, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου πιο πολύ anime fan. Θα μπορούσε το Slam Dunk να είναι ακόμα καλύτερο αν ήταν πιο προσεγμένο αλλά δεδομένης της εποχής που δημιουργήθηκε και πάλι καλά! Η παρατήρησή σου για μια ακόμη φορά ήταν εύστοχη πάντως φίλε μου! Αξίζει πάντως μια θέαση και η σειρά...
Feb 08 2012 14:34
Photo

OdyMonaxos → Kamui

Το 3 θα το βαρεθείς :P Σ αρέσουν μάλλον περισσότερο οι acid καταστάσεις.
Feb 08 2012 14:28
Photo

Kamui → OdyMonaxos

Όχι, είναι πολλά που θέλω να ακούσω και προσπαθώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο καθένα. Μιας και άκουσα σχεδόν επαρκώς τα 4 album των focus που κατέβασα, μπορώ να πω πως το 2 τελικά ήταν το λιγότερο καλό. Αγαπημένο μακράν το πρώτο, και μετά κάπου μαζί πάνε το 3 και το hamburger concert, καλό θα είναι να ακούσω και το 4ο δίσκο τους να κρίνω πιο επαρκώς.
Feb 08 2012 14:20
Photo

GhostPrince → Botsun

τιποτα :P χαχα, ισχυειι, κιεγω εχω μαζεψει τωρα καμια 10ρια+...ανιμε κιαλα τοσα μανγκα να δω/διαβασω :P αντε να τελιωνει η εξετιστακη:hot:να καουμε...shishishi~ εμας ευτιχως αλλα 2 μα8ηματα εχουνει μεινει..οποτε κοντεβουμε..xDD .. also...epic avatar u got there :3 αλη μια σειρα που χω κολησει εδω και κατι καιρους να διαβασω...αλλα που :P τι σπουδαζεις btw? :D
Feb 08 2012 14:19
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

κριμα >.>...live action horror...buh...thriller μονο, αλλα εχω καιρο τωρα να δω κατι καλο >.< paranoia agent, οντος ειναι λιγο πολυπλοκο, αλλα ωραιο. Επισης το serial expiriements lain ειναι πολυ καλο :D ισχυειι ειναι ακριβα...αν κιεγω δεν εχω και το χρονο, οποτε οτι εχω μα8ει ειναι απο τα ανιμε ή απο recordings, lessons που χω κατεβασει :P χαχα, οντος ειναι πιο ακριβα εδω...and kwl, εχεις παει αμερικη >.< εγω μονο ευρωπη εχω καταφερει xD απο ιαπωνια ειναι αρκετα πιο φ8ινα να παρεις πραματα γενικα, αλλα σε μαμαει η μεταφορα, ειχα παρει παλιοτερα ενα shounen jump και η μεταφορα ηρ8ε 2πλασια απτο περιοδικο :P
Feb 08 2012 14:13
Photo

KennyKai

Χαχα, success! Έλεγα από μέσα μου "Να δεις που θα το 'χει διαβάσει κιόλας και θα μου πει «Πφφ, [B]τώρα[/B] το ανακάλυψες;»." :hahaha:
Feb 08 2012 13:58
Photo

KaiKenny

What a scandal!! Πάω να κατεβάσω. Thanks[I]![/I]
Feb 08 2012 13:55
Photo

KennyKai

[url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=71970]Baka-Updates Manga - Papa to Mama Hajimemashita.[/url]
Feb 08 2012 13:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

Θα σε κάνω την ερώτηση αλλιώς θα σκάσω. Από ποια παρακμιακή ταινία είναι το σετ που έχεις? Γιατί νομίζω τον τύπο τον είχα δει στον Κόναν τον Βάρβαρο -η οποία ταινία ήταν fail μετά το flashback-.
Feb 08 2012 13:34