Community Status Updates
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;561915] Και με τεράστια γράμματα "Final Arc" κιόλας! :([/QUOTE]
Είπαμε, όχι ρυτίδες. Τουλάχιστον καμιά πενταετία και πάνω θα έχουμε το Bleach ακόμα.
Feb 08 2012 13:15
Botsun → GhostPrince
Thanks mate,μόλις τελειώσει το κινέζικο βασανιστήριο των εξετάσεων θα το πιάσω!
Btw,παίζει να'ναι η δέκατη σειρά που'χω αναβάλει για μετά την εξεταστική...
Feb 08 2012 12:18
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναφέρεις τα προφανή. Ο ήλιος δύει στη δύση, οι άνθρωποι αναπνέουν οξυγόνο, ο Aizen είναι ο καλύτερος κακός όλων τον εποχών κλπ.
Feb 08 2012 12:17
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Don't mind me. Όπως γνωρίζεις έχω "κάτι" με τους κακούς των shonen :P
Feb 08 2012 12:10
Shevliaskovic → GhostPrince
έψαξα λίγο,αλλά δεν βρήκα κανένα λινκ =\
Καλά,αυτό για τα μανγκα ισχύει.Και τα κάνουν και 10 ευρώ το ενα -.- Στην αμερική που είχα πάει περσυ,τα είχε 5-6 δολλάρια.
Απο live-action j-horror έχεις δει τπτ?
Το paranoia agent μου ειχαν πει πως δεν καταλαβαίνεις τπτ,οπότε δεν το έχω δει
Ούτε εγώ ξέρω τπτ,1-2 λεξούλες ξέρω γω.Αλλά θα ήθελα να πάω φροντ(Αλλά που τα λεφτά? )
Καλά λογικό να ειναι πανάκριβα απο το ιαπωνικό. ΤΟ another το έχει 1200 γιεν πάντως.Σε raw υποθέτω.
Feb 08 2012 11:51
zade → Tenshi
Χμμμ βασικά τώρα ξεκίνησες ε; Άστο τότε. Είναι για πιο προχωρημένους αθλητές και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το συκώτι σου. Υπάρχουν ακριβά και φθηνά πάντως. Για να δεις σοβαρά αποτελέσματα πάντως θέλει γύρω στα 40€
Αφού ξεκίνησες μόλις τώρα όμως ξέχνα το. ίσως να πάρεις τον Ιούνιο.
Feb 08 2012 11:23
Tenshi → zade
Χεχε!! Άντε μια χαρά!! Είμαι γύρω στα 80-81 κιλά και κάνω γυμναστική περίπου 3 εβδομάδες. Όταν μπορώ κιόλας τουλάχιστον, γιατί τρέχω με διάφορες δουλειές. Είναι ακριβά αυτά τα χάπια?
Feb 08 2012 11:07
zade → Kenny
ΌΟΟΟΟΟΧΙ! Τώρα οι καταναλωτές θα λένε ότι δεν διάβασαν τα μικρά γράμματα κάτω κάτω και θα σταματήσουν να με αγοράζουν. Άτιμοι κανονισμοί!
Joking aside, καλά έκανες. Είχε την εντύπωση πάντως ότι το είχα προσέξει αρκετά αυτή τη φορά, αλλά δεν βαριέσαι. Συγχαρητήρια και για την προαγωγή. Βασικά χαρά στο κουράγιο σου.
Feb 08 2012 10:11
zade → Tenshi
Καλά είμαι μωρέ. Διαβάζω για την εξεταστική μιας και έχω 6 μαθήματα μόνο και μετλα παίρνω πτυχίο. Οι λιποδιαλύτες ουσιαστικά είναι κάτι χάπια που τα παίρνεις και σε βοηθάνε να κάψεις το λίπος. Μόνο το λίπος πάντως ,όχι τους μυς. Δεν ξέρω όμως πόσο καιρό κάνεις γυμναστική για να σου προτείνω κάποιους. Επίσης και πόσα κιλά είσαι.
Feb 08 2012 10:07
Mike The Great → zoro77
Εμενα ειναι το Death Note και το OP.Τα opening του OP ακουω συχνα,μου αρεσουν πολυ.Τα επισοδια πολυ σπανια,αν μονο θελω να θυμηθω κατι.Ξερω μαλλον γιατι σου εχει μεινει πολυ εντονα.Πρωτα ομως θελω να σε ρωτησω τα εβλεπες καθε εβδομαδα τα επισοδια αυτα ή το ενα μετα το αλλο?
Εμενα αυτα συναισθηματα και τις σκεψεις που λες (και συγκινηθηκα αρκετα)μου βγηκαν με το αρκ που εδειχνε τον lUffy,Ace και Sabo στις παιδικες τους ηλικιες,που ηταν ολοι μαζι.Ειδικα στο τελος που ο Sabo για λιγο πραγματοποιησε το ονειρο του και του πυροβολησαν τη βαρκα.
Δεν το συσχετισα καθολου το 96+21 με τους νεκρους.Νομιζω οτι της MAn.Utd πεθαναν απο αεροπορικο,δεν ειμαι ομως σιγουρος.
Τα υπολοιπα αυριο,γιατι νυσταξα.Καλο βραδυ!!!!
Feb 08 2012 03:33
Hyuuga_Nikorasu → veg3ta
στο pm που σου εστειλα ξεχασα να σου πω οτι είναι για το OVA του Black Rock Shooter... ολο ξεχναω να σου πω γιαυτο, γιαυτο το εστειλα
Feb 08 2012 03:30


This status update has reached the maximum number of replies allowed
