Community Status Updates
Zoro → FireFistAce
Ποιος δεν ειναι?...αντε να φερουμε και την iristella στην Dark Side!!!
(μα ηδη ειναι!!:terror2:)
(αρα εσυ μου κανες invite!)
Τα λεμε mate!!!
Jun 26 2008 19:18
Zoro → BarbasSs
Εξετασεις,ζεστη,βαρεμαρα:hot:
Κι εν το μεταξυ οι συζητησεις στο φορουμ εχουν γινει πολυ ενδιαφερουσες και εχω πολυ ορεξη για ανιμε αλλα καθημερινα δεν μου μενουν πανω απο 2-3 ωρες το βραδυ...it sucks:thumbdown:
(εχω και καμια 10αρια dvd για καλοκαιρινο μαραθωνιο,αντε να τελειωσω!!ασε και στο one piece ειμαστε οσο περισσοτεροι fans οσο ποτε...αυξηθηκαμε πολυ γρηγορα στο φορουμ τελευταια!!)
Εσυ πως πας??
Τελειωσες με την εξεταστικη??
OP(το ξερες οτι θα ρωτουσα:P)το συνεχισες??
Τα λεμε^^
Jun 26 2008 18:36
Adventurer → moonheart
Επειδη ξερω μια κοπελα με το ιδιο username, παιζει να εισαι η φιλη του Vegita Sempai απο το AnimeXclusive ή απλη συνωνυμια;
Jun 26 2008 18:34
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Aπό τώρα?Μπααααα.....
Σε 2 βδομάδες ίσως!
Εγώ πως να τα περνάω μωρε βλέπω επιτέλους ξανα anime μετά από καιρό και που και που διαβάζω και λίγο berserk!Α...σήμερα πήγα κι αγόρασα απ'ένα μαγαζί εδώ στο Ηράκλειο τον τελευταίο τόμο one piece που έχει βγάλει η viz!Μιλάμε έιναι ολόφρεσκος!Στην Αμερική κυκλοφόρησε 2 Ιουνίου!Μια χαρά και είναι και 224 σελίδες!
Τέλοσπάντων,άντε 10 μέρες σου έμειναν υπομονή,θα περάσουν!Καλό κουράγιο,θα προσπαθήσω να σου δώσω όσο πιο πολλύ μπορώ!
Πάντως αφου πέρασες όλα τα μαθήματα το πρώτο εξάμηνο οι γονείς τι φονάζουν?
Μπορεί όντως να μην τα πήγες καλά αυτό εξάμηνο,όμως αυτό δεν σημαίνει και κάτι!
Στο 1ο εξάμηνο έδειξες την δυναμή σου κι ότι δεν πήγες για τουρίστας αλλά ούτε και χαλαρά σ΄αυτή την σχολή!
Jun 26 2008 18:32
Adventurer → BarbasSs
Μια χαρα μεγαλε, αφου ξεμπερδεψα πλεον με την εξεταστικη ολα ειναι καλα στον κοσμο :) Εσυ πως πας με τα δικα σου;
Εσυ ισχυει οτι θα γυρισεις 4 Ιουλιου; Η βλακεια ειναι οτι εκεινη τη μερα φευγω εγω (παντρευεται ενας ξαδελφος στην Αθηνα εκεινο το σουκου).
Jun 26 2008 18:31
samurai_pizza_dora → ichigo13
Αστα...Ειχα παει και εγω με τη μιση υλη διαβασμενη, εβαλε και αυτος παλουκια... Δεν ξερω αμα περναω αλλα τεσπα. Το τριτο μαθημα που θα χρωσταω. Εγινε χαμος απο τους γονεις μου, οι οποιοι που το πανε,που το φερνουν, μετα απο καθε παραγραφο κατεληγαν οτι πρεπει ν παω φαρμακευτικη...
Αλλα φυσικα και δεν τους δινω σημασια!
Πως περνας εσυ τωρα που τελειωσες? Βγηκε κανενα αποτελεσμα?
Jun 26 2008 18:17
Zoro → FireFistAce
Μεχρι το 354...αντε να βρω χρονο να δω και τα υπολοιπα!!!
Εχω επεισοδια να χαρω το καλοκαιρι!!:nbleed:
Τεσπα,παλι θα μεινω λιγο..θα ξαναμπω το βραδυ...τα λεμε!!^^
Jun 26 2008 17:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed