Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Sorry πιου πιου μου!!!! Δεν ειδα την τελευταια ερωτηση...... Μεχρι τον Minato ειδα και πανικοβληθηκα και αρχισα να καταστρωνω σχεδιο για να βγαλω την ανταγωνιστρια απο την Μεση.... Eιδες τι παθαινω οταν πανε να μου κλεψουν τον αντρα των ονειρων μου???? Σοβαρα τωρα πραγματικα δεν την ειδα την ερωτηση και νομιζα οτι δεν ηθελες απαντηση. Εδινα sorbonne 2 σημερα και ειχα κουραστει πολυ και δεν δουλευει full Ο εγκεφαλος.
Jun 26 2008 23:31
Photo

iristella → FireFistAce

Οταν μπει ο Zoro please πες του να σου μεταφρασει το τελευταιο μου vm....Αν το κανω εγω ισως σε τρομαξω...... Ο Zoro - sensei καταλαβαινει παντα αυτο που θελω να πω και ειναι πολυ πιο ηπιος στις επεξηγησεις του.....
Jun 26 2008 23:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

gt dn m apantas :(
Jun 26 2008 23:26
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce

Ναι βρε, γι' αυτό στο λεω. Ααααα μην τα θες ολα στο πιατο, take a wild guess ^^
Jun 26 2008 23:26
Photo

FireFistAce → iristella

Μου αρεσε η τοποθετηση σου πανω στο θεμα και συμφωνω, αλλα ο Zoro αλλα μου λεει για το ημερολογιο.
Jun 26 2008 23:25
Photo

iristella → FireFistAce

Δεν ξερω τι εννοεις ace - kun... Εγω ενα απλο ημερολογιο εχω...... Πιστευω στην αξια της ανθρωπινης ζωης σε οσα λαθη και αν υποπεσει ενας ανθρωπος, γιατι πρεπει παντα να υπαρχει το περιθωριο της συγχωρεσης και της μετανοιας...... Ακομα και οι misa fan πρεπει να διατηρουν την θεση τους σε αυτον τον κοσμο και να μην τους πειραζει κανεις αλλα να τους επιτρεπεται να εκφραζονται ελευθερα....
Jun 26 2008 23:22
Photo

FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™

Στο onemanga.com διαβαζω το berserk και εχω δει και τα τευχη του naruto. Καλα τωρα ειμαι 22, μεχρι να τελιωσει το one piece και το naruto θα εχω εγγονια(μην σου πω δισεγγονα). Αληθεια εσυ ποσο χρονων εισαι?
Jun 26 2008 23:20
Photo

moonheart → Adventurer

lol... actually hmoun sto animex me to idio username so mallon den prokeitai gia sunonumia^^
Jun 26 2008 23:15
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce

nai re. oloi auto kanoyn :P [URL="http://www.onemanga.com"]www.onemanga.com[/URL] edw mpes. oxi tpt aplos 8a vare8eis se kapoia fasi otan ta deis ola na perimeneis vdomada-vdomada. kai merikes fores perimeneis k 2 vdomades. 8a gineis pappous :P
Jun 26 2008 23:14
Photo

FireFistAce → iristella

Ωχ,ωχ... Δηλαδη να αρχισω να πηγαινω με τα νερα σου γιατι κατι ανεφερες για Kira. Μηπως αυτο το τετραδιακι ειναι κατι παραπανω απο μια κοινη Black list?
Jun 26 2008 23:11
Photo

iristella → FireFistAce

Κοινως αυτο που σου λεει ο Zoro πιο κατω και αυτο που σου λεω εγω ταυτιζονται. Light Side (οπως λεμε light yagami aka kira)...... Κοινως Οντως εγω προυπαρχω του Vader και του Emperor.....
Jun 26 2008 23:09
Photo

FireFistAce → iristella

Τωρα με το κρυμμενο νοημα με μπερδεψες ποιο πολυ... Ασε που με τοσο διαβασμα που μυαλο για ψαξιμο.
Jun 26 2008 23:04
Photo

Zoro → Elo

Oi ero-elo,χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η σειρα...πρεπει να εισαι το σχεδον 10ο ατομο που προσυλητιζω...ετσι προσυλητισμος ftw!!! Τελειωσε πρωτα το ανιμε λεω εγω,και μετα πηγαινε στο manga ομως!! Λοιπον,πηγαινε [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32&pp=10&page=4"]εδω[/URL] και διαβασε σε ενα απο τα κατω ποστς μου,περιεγραψα σε ενα αλλο παιδι τα 2 λινκς που εχω...αν εχεις προβλημα ρωτα... Τα λεμε και καλη πορωση cook!!!Που και που πες μου εντυπωσεις^^
Jun 26 2008 23:04
Photo

iristella → FireFistAce

Εγω ειμαι παντα light side.............Απλα ισως δεν εννοουμε το ιδιο πραγμα αλλιως θ συμφωνουσαμε...( ψαξε για το κρυμμενο νοημα
Jun 26 2008 23:01
Photo

Adventurer → ichigo13

Ειναι πολυ απλο, νεαρε μου. Γραψε το username μου 100.000 φορες και σου εγγυωμαι οτι μετα θα με βλεπεις και στον υπνο σ...εεε, οτι θα γραφεις πολυ πιο γρηγορα εννοω :kakaka:
Jun 26 2008 22:58