Jump to content

Community Status Updates

Photo

toXas → Nova

ama 3anapni3eis sthn dota tha se kourepsw k sena k tha eimaste 2 skinheads! kanonise:P
Jun 27 2008 16:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

βαρκιζα? παω κα8ε μερα..171 κι ετσι. εγω 8ελω κανα 40 λεπτο να φτασω βαρκιζα νιενιε :P τεσπα. δεν γινεται να μου δωσουν μικρα βρε. τα μικρα πανε σε ειδικευμενους. Ξερεις, παιδαγωγους και τετοια. Απλως 8α ελπισω να μη μοθ δωσουν κοριτσακια γυρω στα 12 και πρεπει να κα8ομαι να τα 3εψειριζω κα8ε μερα. αα και ενας ομαδαρχης δεν κοιμαται νωρις. κοιμαται οποτε 8ελει. αλλα η ******* ειναι οτι πρεπει να ξυπνησει νωρις.. κι αυτο ποναει (αχ) και ποναει επισης οτι εισαι μακρια απο κα8ε ειδους πολιτισμο (σουβλακια, pc, και με δυσκολια κανεις και ενα τσιγαρο).. αλλα πληρωνεσαι απο την αλλη και περνας καλα ... ειδικα αν πεσεις στη δικη μ περιπτωση που τους ξερω ολους εκει γτ παμε χρονια μαζι κατασκηνωτες xD του χρονου πηγαινε..
Jun 27 2008 16:00
Photo

nasia27 → mihalakis21

οχι βρε σιγα! αφου ησουν διακοπες μια χαρα τελεια!
Jun 27 2008 15:50
Photo

iristella → Melkor

Σ ευχαριστω πολυ melkor να σαι καλα!!!!!!
Jun 27 2008 15:49
Photo

Umi no Ossan → iristella

Θα σου φτιαξω μια λιστα κ στην στελνω.
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

ταλαιπωρια.οπως οταν εμεις ειχαμε παει για μπανιο στη βαρκιζα.2 ωρες με μετρο και λεωφορειο αλλα αξιζε τον κοπο ομαδαρχισα??χμμμμμ.να ευχεσε να μην σου δωσουν πιτσιρικια γιατι θα σε τρελλανουν.ελεγα και γω να παω ομαδαρχης αλλα δε μπορω να μου λενε ποτε να κοιμηθω και ποτε να ξυπνησω.θελω να κοιμαμαι αργα και να ξυπναω αργα:)
Photo

nasia27 → zweistein

το μικρο μικρο το δεχομαι! το αθωο οχι! 0χα0χ0αχ0α00χ0α0χ0α!
Jun 27 2008 15:48
Photo

Melkor → iristella

χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις. οτι καλυτερο ευχομαι
Jun 27 2008 15:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

νομιζω με μετρο μεχρι στα8μο λαρισης κι απο κει κτελ. τι να σου πω, δεν οδηγω εγω το team. μια κοπελια που ειναι τα μερη της απο κει. Εγω ιδεα δεν εχω. που λες...θα παω πρωτα σε 10 μερες ομαδαρχισσα σε μια κατασκηνωση, κι οταν γυρισω 8α φυγω κατευ8ειαν να περασω τον αυγουστο στη σχοινουσα (ενα νησι κοντα στη να3ο) ... και ο @@ ο καιρος δεν περναει με τιποτα. και τρωω την α8ηνα μες στη μαπα.. δεν μπορω αλλο :((
Jun 27 2008 15:37
Photo

mihalakis21 → Mixed Blessing

lol. ωραιο βιντεακι.:hahaha:. να εδω ενα βιντεακι(AMV η anime music video) που εφτιαξα ο ιδιος.hope you like it:) [URL]http://www.anime.gr/forums/anime-music-videos/4191-one-piece-monkey-d-luffy-vs-rob-lucci.html#post151318[/URL]
Jun 27 2008 15:35
Photo

iristella → Umi no Ossan

Ονοματα και φωτος Please....... Οσο για το dragonball group παντα μπορω να σκηνοθετησω κατι για να σε διωξουν......και μετα..........
Jun 27 2008 15:33
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

καλα περασα.ωραια ηταν μονο που δεν ηταν πολλα ατομα εκει και ηταν βαρετα. χαλκιδα??? με τι θα πατε εκει? που θα πας διακοπες?
Jun 27 2008 15:31
Photo

gexion → moonheart

[B]Οκ,το 'κανα το edit...ανυπομονώ για τη συνέχεια χεχε!:)[/B]
Jun 27 2008 15:29
Photo

Umi no Ossan → iristella

Iri-swan οπως βλεπεις η δικαιοσυνη ελαμψε. Οσο ειμαι μελος του Dragonball Group δεν θα με ξεφορτοθεις ευκολα. Αν βεβαια ο Kira με βοηθησει να ξεμπλεξω με κατι ατομα απο την σχολη για να παρω το !$@%%!! πτυχιο επιτελους τοτε ισως να σωπασω μια κ καλη....
Jun 27 2008 15:26
Photo

Emmanouela → Zoro

Δεν ξερω τι να σου πω για το one piece... Ειμαι λιγο επιφυλακτηκη...παντως λεω καποια στιγμη να το κατεβασω. Παντως παντα οταν εχεις εξετασει η κατι παρομοιο ολα συνομοτουν στο να ειναι πιο ενδιαφεροντα απο αυτο που εχεις να διαβασεις! Σε νιωθω απολυτα! Απο νεα μια απο τα ιδια και εγω αν εξαιρεσεις οτι τελειωσα και δεν εχω να κανω τπτ...μονο να δω τι σχολες θα δηλωσω στο μηχανογραφικο :hehehe: κατα τα αλλα χαλαρα! Αμα ειναι και παρω την αποφαση να δω one piece θα σου πω! :riiight: Thnx!! ^^
Jun 27 2008 15:21