Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

"Και μενα αν μου το εκαναν αυτο θα εκνευριζομουν παρα πολυ γιατι ουτε και εγω συμφωνω με τον Light." Σε πιστεψαμε ρε iri!!!XD (καλα το χαψε ο ichi??) Παντως στο DN thread πρεπει κι εγω συντομα να βαλω το χερακι μου...και στο misa...δεν θα μονοπωλεις εσυ τους διαλογους!!!:chigau: (και οντως σε ενα μηνα εφτασες 99%...ποσο χαιρομαι που γνωρηζω τετοιο ατομο!!μην ειμαι μονο εγω δλδ!!:nanana:) Τελος,χαιρομαι που απο το OP εγω ειμαι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας,γιατι και εσυ εισαι η δικη μου απο τα κοριτσια!!(αν και νικαει η nami τωρα στο πολλ,damn αυτο δεν θα περασει!!:bahhh:) Τα λεμε στο group αν ειναι!!^^ ΥΓ:Καλα ο doulis-kun να σε κατηγορησει για Kira??Πως τολμησε μονο και μονο να σκεφτει κατι τετοιο δεν μπορω να καταλαβω...εσυ?το πιο αθωο κοριτσι!!!xD ΥΓ2:Και ο ichi πως τολμαει να σου πηγαινει κοντρα?...ιεροσυλια!!(αλλα πιστευω αξιζει να πεις κι εδω...Just As Planned!!XD) ΥΓ3:Παω και να δω πως παει στο L group!!(η kira και ο Μ πρεπει να βαλουν και τα χερακια τους!!)
Jun 27 2008 20:59
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Κατα τ'άλλα πως πάει το διάβασμα? Α..επίσης για την Ιατρική Κρήτης που είπες όντως γενικά τους έχουν στριμογμένους απ'ότι ξέρω!Εχω έναν γνωστό εκεί!Είναι τέταρτο έτος (και τώρα πάει για πέμπτο) χρωστάει μόνο 6 μαθήματα!:) Θα φανταστείς ότι παρόλο που τελειώσαμε ακόμα έχω άγχος? Είναι ρε παιδί μου κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις!
Jun 27 2008 20:57
Photo

Zoro → GkLoc

Και οι tards μας πλησιαζουν επικυνδυνα,αν δεν μας περασαν ηδη....ωρα για το φοβερο μυστικο κολπο σου: USOPPPPP.......100% CONVERSION ATTACK!!!! Ωρα να προσυλητισουμε καποιον!!:hehehe:
Jun 27 2008 20:52
Photo

Adventurer → Tamaki

Αααα, κοιταξτε, ειναι η LaRocca μαζι με το νεο μου wallpaper!:wooi2: Τι κανεις βρε, πως τα περνας; :)
Jun 27 2008 20:51
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ειναι να σου τυχει μια "ευκολη" παρτιδα. Αμα παιξεις καμια 10αρια φορες καποια ευκολη θα σου πετυχει. Και απο ενα σημειο και μετα εχεις πατησει τα ιδια πληκτρα τοσες φορες που τα μαθαινεις απεξω. Και αληθεια το 46 δεν ειναι ευκολο...Σχεδον το ιδιο ειναι με το δικο μου.
Jun 27 2008 20:51
Photo

Zoro → Emmanouela

"Απο νεα μια απο τα ιδια και εγω αν εξαιρεσεις οτι τελειωσα και δεν εχω να κανω τπτ" Το απο τα ιδια που το δες??XD Τυχερη που ξεμπερδεψες εγω εχω περιπου 2 βδομαδες ακομη!!! Οσο για το one piece,ετσι ειναι και οι περισσοτεροι λογο του σχεδιου,αλλα πραγματικα αυτες οι 2 κοπελες που εβαλα ξετρελαθηκαν με την ιστορια...ειδικα η μια!!! Οπως ειπα,μιας και ειναι καλοκαιρι και ο ελευθερος χρονος ξεχειληζει,σου προτεινω να δεις τα πρωτα 20 πχ να δεις αν σ'αρεσει το στυλ...παντως εχε και υποψην οτι αν σου φανει παιδικο,πιο κει ωριμαζει κατα παρα πολυ!!!Και οχι πως στην αρχη ειναι τελειως παιδικο δλδ!!(εχει φοβερες συγκινησεις και πλακες ωρες ωρες!!αν εισαι ευκολοσυγκινητη θα κλαψεις!!) Αν το παρεις αποφαση,εστω και για τα πρωτα 5-10 πες το μου λοιπον,να δεις που δεν θα το μετανιωσεις... Παντως απλα συμβουλευτικα στο λεω,μετα δες οτι θες,πιθανως να χεις να δεις/κανεις κατι αλλο,δεν αντιλεγω εκει...να κανεις παντοτε οτι σ'αρεσει!! Αυτα,καλη συνεχεια και καλες διακοπες εσυ που μπορεις!!! Να τις χαρεις,αν και πιο κει,οπου κι αν περασεις,η φοιτητικη ζωη(αν εξαιρεσεις τις εξετασεις:sigh2:)σκιζει και ειναι πολυ καλυτερη απο την σχολικη!!!(ελευθερος χρονος καμια σχεση με το διαβασμα 3ης λυκειου!!) Τα λεμε^^:bath:
Jun 27 2008 20:49
Photo

GkLoc → Zoro

Oi Zoro,Μας Καταστρεφουν,Ηδη 2 Μελη Απτο Group Την Κοπανησανε, THIS IS A WAR!!!!!!
Jun 27 2008 20:48
Photo

Mixed Blessing → mihalakis21

[COLOR=indigo][I]Um..sorry για το too late reply φιλε..[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]Επισης..sorry που θα το πω..αλλα δεν καταφερα να το κατεβασω και να το δω..πες λιγο η κουραση και οι προετοιμασιες της ημερας..λιγο η ζεστη..λιγο το οτι το you-tube με εχει βολεψει και δεν το πολυπιανω πολυ αυτο το νεο site..:emptyonexg1:i am sorry..[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]any tip would be welcome..[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]i leave tomorrow..so if i wont get to see you again..have fun with hangin out with yur friends mate!:byejg9:[/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I]i'll try to log in quite often from int.cafes^^[/I][/COLOR]
Jun 27 2008 20:46
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχεις high score στο arcade "simon" Εγώ καθόμουν 1μιση ώρα πάνω από τον Η/Υ και με χαρτάκη και τελικά έκανα 46!Ελέος κι εσυ χωρίς χαρτάκι?Ο_Ο Με τέτοια μνήμη που έχεις θα πρέπει να θυμάσαι απέξω όλα τα βιβλία της χρονίας σου!
Jun 27 2008 20:05
Photo

Adventurer → Sunabouzu

Τι λες ρε, σιγα μην πηγαινα και στο Euro! Το κυπελο που βλεπεις στο nick μου ειναι το Μουντιαλ!! :P Χωρις πλακα αυτο απλα συμβολιζει οτι εχω βγει πρωτος σε arcade παιχνιδια του forum (εκει πανω δεξια που λεει Arcade, εκεινα τα παιχνιδια). Χαζομαρουλες δηλαδη!
Jun 27 2008 19:49
Photo

gexion → Melkor

[B]κι εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα baka για φέτος!!:wooi2:[/B]
Jun 27 2008 19:44
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ena break apo to liosimo... ntaksei paleuete tora kano ta sos... kati thumamai na s po thn alhtheia... ante na doume.. pantos akousa ta themata p bazoun genika einai ase... alla ok tha kopo me to kefali pshla oououououou:P pantos tetoia tempela p sai den tha rtheis pote thess... an einai kanonise to periodo p tha kanonistei k allo meeting na pame mazi:bath::knock-knock:
Jun 27 2008 19:36
Photo

iristella → Umi no Ossan

χαιρομαι που συμφωνουμε πλεον........ αντε ανυπομονω μετα την εξεταστικη να φτασω στο ιδιο επιπεδο με εσας και να καταλαβαινω ολα αυτα που λεει ο zoro και εσυ και ο GKLoc......
Jun 27 2008 19:11
Photo

Umi no Ossan → iristella

Τελος παντων θα σε πιστεψω γιατι πιστευω πως θα εισουν περισσοτερο καλη σαν L κ γιατι κ μενα αγαπημενος μου ειναι ο Zoro κ οσο κ αν εχω προχωρησει δεν εχω βρει καλυτερο(ισως να φταει που εχει μια μεγαλη αγαπη για τα κατανα)
Jun 27 2008 19:09
Photo

iristella → Erisadesu

:hihi2:χεχε,,,,,αλλο φρουτο οπως λεει και η διαφημιση...:hihi2: Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!! Οντως προσπαθω παρα πολυ να μην φρικαρω γιατι ουτε και εχω καταλαβει ποτε εφτασα τα 24...,,Και παλι ευχαριστω πολυ:wooi2:
Jun 27 2008 19:04