Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → iristella

Kala re teras pote prolaves 99% diladi eleos ti eisia esu? xronia polla kiolas :) kai makria apo ta quarter age crisis.
Jun 27 2008 18:56
Photo

Umi no Ossan → iristella

Μα δεν φταιω εγω. Με αυτα τα υπονοουμενα που πετας στο ΟP με βαζεις σε σκεψεις. Ενα τοσο εξυπνο κ επικινδυνο μυαλο δεν μπορει παρα να ειναι ο Kira.Βεβαια εσυ μαλλον εχεις σκοπο να αφανισεις οσους απειλουν τον Zoro. Εκτος κ αν στην πραγματικοτητα εισαι εσυ ο L κ ο αλλος ειναι απλα μια βιτρινα. Τοτε υποκλεινομαι κ δηλωνω πιστος κ παντοτινος σου ακολουθος
Jun 27 2008 18:50
Photo

gexion → attsifte D

[B]γεια:)[/B]
Jun 27 2008 18:46
Photo

iristella → Umi no Ossan

Εξακολουθεις βλεπω να με κατηγορεις στο L group. Καλαααααααα
Jun 27 2008 18:39
Photo

Sunabouzu → Adventurer

Τι ειναι το τροπαιο διπλα στο Nick σου? Μηπως κερδισες το euro?
Jun 27 2008 18:33
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Εγω μεχρι τωρα εχω διαβασει 6 σελιδες φυσιολογιας. Καλα νταξ με την κοντρα η μαμα μου ηρεμησε και συνειδητοποιησε οτι τσαντιστηκαν χωρις λογο. Ο πατερας μου ομως αγυριστο κεφαλι...Απλως αγνοω και δεν ταραζομαι. Καλα εσ λιωσε με την βιοχημεια. Πραγματικα εναι βασανιστηριο. Ενω φυσιολογια τουλ ειναι ευχαριστο να τη διαβαζεις,ενδιαφεροντα πραγματα. ^^ Τελικα καταλαβες τπτ απο τη φωσφορυλιωση? :p Σαλονικα καταλαβαινεις παραειναι μακρυα για να πω μια ωραια πρωια,α κατσε να πεταχτω λιγακι. Αμα τελειωσω εξεταστικες βλεπουμε τοτε. Καλα σιγουρα θα περασω καποτε, αλλα το ζητημα ειναι ποτε θα ξεβαρεθω.-_-
Jun 27 2008 17:53
Photo

endless_inspiration → nasia27

thnkssssssss για το request!!!
Jun 27 2008 17:28
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

pizzadoroula ti kaneis zeis? ego diabasma ree ;_; bioxhmeia den paleuete... apla snif esu kala:P? telika eipes tpt stous goneis s h h klassikh kolostroula?:P e e ee e ee? gia pes! akou thn eri oson afora to na anebeis thess.. ante toso kairo s leo zoon. pao na diabaso T_T tsiou
Jun 27 2008 17:27
Photo

tenten → Kotsos81

Τι έγινε ρε φιλαράκι με τα dvdia (αν και δεν νομιζω πως θα απαντήσεις μιας και έχεις να μπεις τόοοοσο καιρό
Jun 27 2008 17:09
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → toXas

ok. molis egina 8eios s.
Jun 27 2008 17:00
Photo

zweistein → dmvagos

WOoHooO!!! another xxx holic kei fan?!! xD
Jun 27 2008 16:47
Photo

zweistein → nasia27

αχα, εσυ ήσουν που έριχνες κατάρες στην Γιαννάκου δλδ κ είναι έτσι τώρα? αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τον επόμενο υπουργό παιδείας.. θα μισθώσεις κανένα hitman κ έτσι? :P και ακουσα κάτι για φωτιές κ επεισόδια εκει πάνω σε σας. εσυ ήσουν δλδ πίσω απ'όλα ε??? ε?????
Jun 27 2008 16:35
Photo

toXas → °•πίΟu-πίΟu•°™

[url]http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/0/02/180px-Matsys_Ugly_Duchess.jpg[/url]
Jun 27 2008 16:32
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → toXas

δωσε λινκ κι εφυγα 8)
Jun 27 2008 16:28
Photo

toXas → °•πίΟu-πίΟu•°™

ξεχασες να βαλεις μια θεια μου στο friendlist σου...
Jun 27 2008 16:25