Community Status Updates
Anyparktos → Amphilyki
Αντωνίτσα τι φκιάνς?Ο Χρίστος είμαι ο συμφοιτητής του Γιάννη!(ναι το χρι με γιώτα long story!)
Jun 27 2008 21:59
Zoro → ichigo13
(pervert mode θες να πεις!!!:hehehe:)
Αν δεις μερικα vm πιο κατω στο προφιλ μου emmanuela την λενε και την ειχα βοηθησει παλια με καποια links για κατι raw επεισοδια και ειχαμε κανει μερικες συζητησεις....προσφατα ξαναεπικοινωνησαμε και ειπα μιας και βλεπει naruto να δοκιμασω να την προσυλητισω στο one piece!!!
Αλλα μου πε οτι ειναι λιγο επιφυλακτικη,κυριως λογο του σχεδιου φανταζομαι...ο ιδιος λογος παντα,που υπαρχει και στο thread σου...
Αν θες βοηθα στο ψησιμο!!!:orly:
Jun 27 2008 21:39
ichigo13 → Zoro
Α..ωραία!!!!Βασικά μου αρέσει πολλύ ο Puck κι όπως να το κάνουμε όλες οι περιπέτειες θέλουν λίγο και την πλάκα τους!Ακόμα κι ο άρχοντας όπως είπα είχε αστείες φάσεις όπως και το berserk!Εγώ ναι έχω τελιεώσει και είμαι χαλαρός τώρα!Αν και παρόλα αυτά έχω ακόμα άγχος παναθεμά με για τα αποτελέσματα!
Αντέ καλή επιτυχεία και σε 'σενα να τελειώνεις, να χαλαρώσεις κι εσύ λιγάκι!
[κουτσομπόλης mode on /]Αλήθεια πια είναι η τρίτη κοπελιά που ανέφερες:orly:?
[κουτσομπόλης mode off]
Jun 27 2008 21:33
Tamaki → Adventurer
I had a week from hell.. δουλειά-σχολή για να γράψω ,σχολή για να γράψω -δουλειά..
κατά τ'άλλα είμαι μια χαρά (κομμάτια γαρ), εσύ πως τα περνάς;;
Jun 27 2008 21:30
Zoro → ichigo13
Xεχε πλακα σου κανα(και συμβουλη ηταν βασικα...η iri δεν ειναι ατομο που αστειευεται!!οσοι τα βαλαν μαζι της τωρα βλεπουν ραδικια αναποδα!!!xD)
Oσο για το berserk,α στο Doldorey εισαι δλδ!!
Ωραιο σημειο αλλα οσο σκεφτομαι ποσα σε περιμενουν ακομη,δεν εχεις δει ακομη τπτ πραγματικα απ αυτον τον τελειο κοσμο...εμενα μ'αρεσει βασικα πιο κει που ειναι πιο πολυ με τερατα και οχι με ανθρωπους οπως τωρα!!
Παντως απ οσο βλεπω τον λατρευεις τον Puck!!!Υποστηριξη 100% στο group!
Και δεν θα συμφωνουσα λιγοτερο μαζι σου!!
Απο εξετασεις τελειωσες??
Εγω μετα την δευτερα τελειωνω το "σοβαρο" μαθημα και θα μαι λιγο πιο ελευθερος,αλλα εχω 2 εβδομαδες ακομη εξετασεων...:(
(btw ισως φερω και 3η κοπελα στο group...θελει να την ψησω μονο...δεν ξερω αν θα τα καταφερω αλλα αν ναι ο sintar πρεπει να μου κανει μνημειο μετα!!!^^)
Jun 27 2008 21:24
ichigo13 → Zoro
Ελα μωρε συζήτηση κάνουμε,μην χολοσκας!
Btw επιτέλους συνέχισα το berserk!
Τώρα είμαι εκέι που έχουν κάνει μούντα στο βασιλιά που πη**ταν με τον Griffith και είναι έτιμοι να μπούν μέσα στο κάστρο!
Jun 27 2008 21:15
Zoro → iristella
No worries!!!(M is always 100% faithful!!)
[καλα το περιμενα οτι θα κρυβες το μυνημα που εγραψες πριν:hehehe:]
Jun 27 2008 21:10
iristella → Zoro
arigato zoro kun......Ι knew that i could always rely on you.....You are my hero Mr Swordsman....
Jun 27 2008 21:09
Zoro → ichigo13
Ρε ichi τι συζητηση ανοιξες με την iri-chan για dn??:nanana:
Εισαι ετοιμος να υποστεις τις συνεπειες??:hehehe:
Ελπιζω πως ναι γιατι ειναι πολυ σκληρο καρυδι και εχει αρχισει να περναει κι εμενα σε μεγεθος ποστς!!!
Συντομαι και σε αριθμο ισως!!!:hahaha:
Jun 27 2008 21:09
Zoro → iristella
....your identity mustn't come to the surface...not before getting rid of that damn Near!!
You can rely on me!!!xD
Jun 27 2008 21:07
iristella → Zoro
[COLOR=white]Μην το πεις στον GKLoc αλλα κατα λαθος σκοτωσα τα 2 μελη που λειπουν... Μπερδεψα ενα φυλο απο το Dn μου με απλο χαρτι και οταν ειπαν οτι θελουν να λαβουν μερος στην ταινια που λεγαμε εγραψα εκει τα ονοματα τους....oooops[/COLOR]
Jun 27 2008 21:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed