Community Status Updates
Zoro → iristella
ισως χρειαστει ισως οχι..ειναι η "αλλη" βομβα αρα δεν εχεις πολυ ρολο εσυ...
Παρ ολα αυτα θα σου κανει πολυ εντυπωση κατι που εγραψα...για να το αναγνωρησεις θα εχω αναφερθει σε σενα και θα το χω μαυρησει^^
Τα λεμε σε λιγο:)
Jun 28 2008 02:38
iristella → Zoro
Θα μεινω ουτως η αλλως διαβαζω δεν καθομαι......
Βρε τερας θα με κανεις δλδ να παρατησω το διαβασμα και να σου απανταω βραδυατικα.......yare yare........
Jun 28 2008 02:35
Zoro → iristella
Κοβει το μυαλο σου:hehehe:
(κι ας μην σου φαινετε....πλκ:nanana:...βασικα καλυτερα που δεν σου φαινετε,ξεγελας τον αλλο πιο ευκολα...συμφωνεις??:hiding_something:)
[B]EDIT:[/B]Tελικα θα φυγεις ή θα μεινεις ενα 20 λεπτο περιπου ακομη??
Jun 28 2008 02:31
iristella → Zoro
In Light Yagamis name......Τοσην ωρα gojira posts ετοιμαζεις ρε αθεοφοβε??????? Να υποθεσω οτι θα ειναι στο Dn thread η στο misa misa?
Jun 28 2008 02:29
Zoro → iristella
iri-chan δεν ξερω αν φευγεις αλλα plz ξαναμπες σε ενα μισαωρο το πολυ...θα ριξω την 1/2 βομβες μου συντομα...την καλη πρωτα!!:hehehe:
Την 2η αλλη μερα!!
Ελα να με θαυμασεις σε λιγο!!
(ελπιζω να με πιανεις!!)
Jun 28 2008 02:28
iristella → Umi no Ossan
ΟΚ καληνυχτα ευχομαι.Παω κι εγω να τελειωσω το διαβασμα μου.
Jun 28 2008 02:24
Umi no Ossan → iristella
Λοιπον μιας κ μας εφτυσαν οι αλλοι κ επειδη τα ματια μου κλεινουν (τελειωσαν οι εξετασεις αλλα χρονο να κοιμηθω δεν βρηκα ακομα. Τι ηθελα να βοηθησω στην μετακομηση;;;) σε καληνυχτω κ ελπιζω να δω στον υπνο μου την συνεχεια του σεναριου
Jun 28 2008 02:19
Umi no Ossan → iristella
Μα γιατι το λες αυτο;;; Watashi wa doulis desu. Yoroshiku:hahaha:
Jun 28 2008 02:02
iristella → Umi no Ossan
τα ιταλικα ναι δεν θελουν πολυ.....Τα ιαπωνικα ομωςμονο με video δεν παλευονται
Jun 28 2008 01:56
Umi no Ossan → iristella
Το ξερω. Ειναι κ μονο 3 χρονια για να τα μαθεις εντελως.Ισως μετα την σχολη κ πριν παω στρατο να δοκιμασω.Ιαπωνεζικα εχω κατεβασει κατι video lessons κ ξεκινησα να τα βλεπω. Πλακα εχουν
Jun 28 2008 01:55
iristella → Umi no Ossan
μου αρεσει να μαθαινω ξενες γλωσσες γενικοτερα.... Και ιαπωνικα θελω να μαθω αλλα τα κοβω πολυ δυσκολα δυστυχως....... Ιταλικα ειναι ωραια....και τα γαλλικα θα σε βοηθησουν οποτε ριξτους μια προσπαθεια.
Jun 28 2008 01:48
Umi no Ossan → iristella
Πολυγλωσση δλδ. Εγω ηθελα να εκανα Ιταλικα αλλα με τη σχολη κ με την βαρεμαρα που με εχει πιασει τα τελευταια 2 χρονια, δεν το κοβω
Jun 28 2008 01:47
iristella → Umi no Ossan
Aγγλικα και λιγα Γερμανικα. Αλλα τωρα θα αρχισω ισπανικα μαλλον.
Jun 28 2008 01:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed