Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Μμμμμ, μην και δεν πεις την κακία σου όταν προσφέρεται, θα χαλάσεις το όνομα!
Feb 09 2012 12:06
. . . από fail σε fail το πάω. Δεν οξυγονώνεται σωστά ο εγκέφαλος σήμερα...
Feb 09 2012 11:36
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Focus . Ξέρω γιατί το βάζουμε , εννοούσα πως ήρθε σε κάποιον και άρχισε να το βάζει ? Ε έτσι είναι κ η πέστροφα .
Feb 09 2012 11:26
Γιατί γελάω, γι αυτό το βάζω. Γελάω, χαχανίζω, είμαι έτοιμη να γελάσω, γι αυτό το βάζω.
Feb 09 2012 11:23
Χμ...δεν έχω κάτι να απαντήσω σ'αυτό.
Καναρίνια, πορτοκάλια και youtube. Ενδιαφέρον.
Feb 09 2012 11:03
Από το να βάλω όλα τα δολοφονικά τα δικά σου καλύτερα η πέστροφα . Και με ήρθε γιατί μπορώ . [URL="http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Trout%20Slap"]Αγνόησε από το 4 και μετά .[/URL] Και btw και οι Γαλάτες με ψάρια κοπανιόντουσαν .
Ναι άσε η συνέχεια αν είχα γράψει θα είχε μέσα για αρχή καναρίνια , πορτοκάλια και το youtube .
Feb 09 2012 10:59
I know βρε. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως σε ήρθε η πέστροφα για να χτυπήσεις κάποιον: έχουμε κουπιά, σχοινιά, βεντάλιες, γάντια...αλλά εσύ πέστροφα??? Αυτό ήταν που με παρεξένεψε.
Πάλι καλά που δεν είσαι σπίτι δηλαδή! Αλλιώς θα χα να διαβάζω...!
Feb 09 2012 10:52
Αν ήμουν σπίτι θα είχα γράψει καμιά 10αρια spoil ακόμα . Εγώ επιμένω στην Jen , αν μου άρεσε ο Brand θα υπήρχε πρόβλημα . Η trout είναι πέστροφα :/
Feb 09 2012 10:47
xD xD xD Η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται! Αχ σε καλό σου με έκανες και γέλασα. Λοιπόν, προτιμώ καμία από τις δύο, προτιμώ τον Brad γιατί είναι πιο νορμάλ και από τις δύο. Βέβαια όταν έρχεται σε ηθοποιούς προτιμώ τον Johhny Depp. Eπίσης, αφού δε με λες τι στο καλό είναι αυτή η trout θα το θεωρήσω ότι είναι χαζομάρες που σκέφτηκες εσύ μόνος σου ή στο IRC :P
Feb 09 2012 10:43
Εντάξει , εντάξει ... λοιπόν η trout είναι στην φινλανδικη μυθολογία [SPOILER]έλα πλάκα κάνω , στην ελληνική είναι [SPOILER]όχι τώρα σοβαρά στην αγγλική είναι [SPOILER]νταξ πέρα από την πλάκα είναι στην ρωμαική [SPOILER]άντε για να μη σε δουλεύω άλλο στην κινέζικη είναι [SPOILER]νταξ είναι στη θιβετιανή , έιναι μπατζανάκης του κουνιάδου του 2ου ξαδέρφου της κουμπάρας της 6ης ξαδέρφης του Δαλαλάι Λάμα , φήμες λένε ότι την είχε γνωρίσει και ο Brand Pitt τα 7 χρόνια που έμεινε στο Θιβέτ και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού του με την Jennifer [SPOILER]αλήθεια εσύ ποια προτιμάς Jennifer ή Angelina ? [SPOILER]Εγώ προτιμώ την Jennifer , η άλλη πολύ σκύλα[SPOILER]αλήθεια εσύ έχεις κανα σκύλο , γάτα ή γενικά κανα τριχωτό τέρας ?[SPOILER]Α ναι κάτι με είχες ρωτήσει εσύ , ε ? [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Feb 09 2012 10:40
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Πολύ! Πω πω, το νέο κεφάλαιο λέει ρε συ! Μα τι γίνεται εκεί μέσα τέλος πάντων? xD
Feb 09 2012 10:30
Aμάν...τελικά τι γίνεται με αυτήν την trout όμως? Και όχι μύθους αυτήν την φορά!
Feb 09 2012 10:25
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Re sy,poso teleia kameno mporei na einai to Beelzebub ? :3
Feb 09 2012 10:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed