Jump to content

Community Status Updates

Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

Αθήναμ.... καλά... Ειδοποίησε όταν έρθεις να παίξουμε κανά κομμάτι.
Feb 09 2012 17:00
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Έχεις μετανιώσει που μου το έδωσες το guess who;
Feb 09 2012 16:57
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Στις 15 κατεβαίνω Αθήναμ, δεν χρειάζεται ούτε να ανέβεις, ούτε να με σκοτώσεις.
Feb 09 2012 16:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Πόσο δίκιο έχεις!
Feb 09 2012 16:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Aχιλλέας GearSecond

Όσα ξέρεις ξερω! :canthelp: Παρόλα αυτά, όταν πλησιάζει θα μας το πει...αν και καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις απευθείας με την [url=http://www.anime.gr/forums/members/laiste.html]διοργανώτρια[/url].
Feb 09 2012 16:30
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Για ένα όνομα , για ένα κούτελο ζούμε σε αυτή την κοινωνία .
Feb 09 2012 16:11
Photo

Aχιλλέας GearSecond → Fallen_Mpougatsa

τελικά αυτό το art meeting θα γίνει;;; γιατί δεν βλέπω να χει ανακοινωθεί ούτε μέρα,ούτε μέρος
Feb 09 2012 16:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

ΥESH! Από τώρα το σκέφτομαι! xD
Feb 09 2012 15:49
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Lol, ok.
Feb 09 2012 15:33
Photo

Yojimbo → Fallen_Mpougatsa

χαχαχα, είναι mood killer, ναι, δεν διαφωνώ.... περισσότερο ως reality-check το έγραψα.
Feb 09 2012 15:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ρε συ, τι βρήκα σε ένα προσπέκτους που μας φέρανε από πιτσαρία...? Πάστα oreo. Πρέπει να την πάρουμε όταν έρθεις, αν και ακριβή -3.70-.
Feb 09 2012 15:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Yojimbo

:canthelp: Δε διαφωνώ καθόλου, απλώς το βρίσκω λίγο mood killer! :3
Feb 09 2012 14:54
Photo

Yojimbo → Fallen_Mpougatsa

Δεν απευθυνόμουν σε εσένα προσωπικά, ούτε κατά του mainstream. Ουσιαστικά μια παρατήρηση ήταν πως αναγκαστικά όλα αυτά τα "αναμένω το τάδε... " [B]/[/B] "Albums most looking forward to in 2012" κλπ αναγκαστικά είναι αναπαραγωγή του mainstream γιατί το mainstream ακούγεται σχεδόν αποκλειστικά έτσι και αλλιώς, δηλαδή δεν μπορεί ο άλλος να αναπαράγει κάτι που δεν γνωρίζει, και σπάνια συμβάλουν σε κάτι ουσιαστικό γιατί όλοι ξέρουν ή αν δεν ξέρουν θα μάθουν αυτά που περιέχουν.
Feb 09 2012 14:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Yojimbo

Dude xD Rant δε λες τίποτα. Κοίτα, το ότι μ'αρέσει να πηγαίνω κινηματογράφο δε σημαίνει ότι κάθε ταινία που βλέπω τη θεωρώ αριστούργημα! Κι αυτό νομίζω ότι πάει για όλους. Δεν είναι "hype", είναι απλώς το γεγονός ότι μ'αρέσει να μπαίνω σε μια αίθουσα και να κλίνομαι και να βλέπω κάτι σε μια τεράστια οθόνη. ^^ Εξάλλου, το ότι είμαι θετική με την ταινία δε σημαίνει ότι θα είμαι και μη-αντικειμενική όταν και αφού την δω. Απλώς είμαι θετικά προδιαθετιμένη. Δεν είναι κακό αυτό. Το λέω από δω, για να μην το συνεχίζω από το άσχετο νήμα.
Feb 09 2012 14:13
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

3 φορες κιολας >.> u lucky bastard xDD καλα Ιαπωνια και ποιος δε 8ελει να παει...αλλα ειναι πανακριβα >.< Το Lain...ναι εχει μπερδεμενο, ψαγμενο σεναριο XD παρολα αυτα ειναι απτα αγαπημενα μου του ηδους :) τι αλλα? εδινα και σκηνο8εσια σημερα...καλα τα πηγα <3 ουσιαστικα τελιωσα εξεταστικη τωρα, μονο photoshop & max εμειναν :3 εσυ πως πας, ξεκινησατε?
Feb 09 2012 13:55