Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Putin

Μα ναι, άλλωστε λατρεύω τη σειρά Sailor Moon :P Και με αυτή μεγαλώσαμε.
Feb 09 2012 20:20
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Α, όχι, εμένα ο Wolfwood μ' αρέσει απ' το Trigun! Μην βάζετε στο keyboard μου λέξεις που δεν έγραψα! :D Αλλά moe=κάτι που αγαπάς; Δεν ξέρω αν είναι σωστό. Και τον Spike τον λατρεύω, αλλά για το όλο στόρυ κι όχι για την ομορφάδα του (καλά, και γι' αυτήν... Αχ, γιατί πάντα να μπλέκω με ωραίους;!) Α! Το βρήκα! Ο Batou! Το character design του είναι εμπνευσμένο (για τις σειρές τουλάχιστον) από τον Στίβεν Σιγκάλ! Αλλά τον γουστάρω απίστευτα, και κυρίως χωρίς να τον θεωρώ γλυκούλη ή οτιδήποτε τέτοιο! Μην συγχέουμε την αγάπη για οτιδήποτε με το "ωωωωω, τι γλυκούλι κοριτσάκι/ αγοράκι που μόλις ξεπετάγεται!", απ' όπου προήλθε και η ίδια η λέξη moe! (Α, και συγνώμη που σ' έβαλα σε δουλειά με το thread. Θα πρέπει να μάθω να ψάχνω καλύτερα. Και συγνώμη που σε θεώρησα μέλος της 90s nostalgia. Διάολε, πόσο ακόμα θα ανέβεις στην υπόληψή μου;!)
Feb 09 2012 20:18
Photo

Kenny → Hanzo

[QUOTE]Οποτε moe μπορει να χαρακτηριστει και ο Spike για σενα,o Vash για την Trivia,κατι random μουσατοι γεροι για τον αδερφο μου και το cast του prince of tennis για...αλλους/ες και παει λεγοντας γιατι ολοι ανταποκρινονται σε εναν τυπο χαρακτηρα που προκαλει συμπαθεια σε καποιον.[/QUOTE]Για τον αδελφό σου και τα μουσάτα παππούδια, σίγουρα. Για την Trivia Spitting Monster και τον Vash, αυτή ξέρει καλύτερα. Για μένα και τον Spike, κατηγορηματικά όχι. Πρόκειται για χαρακτήρα που λάτρεψα μέσα από την ιστορία του, και όχι ξέρω 'γώ για τα ατίθασά του τα μαλλιά η για το ψηλό του το ανάστημα. Δεν αποκλείω ότι αυτά μπορεί να τα βρει moe κάποιος (κυρίως κάποια), but they didn't affect me.[QUOTE]Και καλα οτι το tsundere moe εσενα συγκεκριμενα σε χαλαει ας πουμε [/QUOTE]Ότι τί δηλαδή; Επειδή έχω tsundere waifu πάει να πει ότι μου αρέσουν όλες οι tsundere; Nope. :P
Feb 09 2012 20:09
Photo

iristellaKenny

Είσαι και εσύ moe Kenny. :D
Feb 09 2012 20:06
Photo

Putin → Night Wizard Seal

Καλά έδειξες πως σου άρεσε οπότε δεν τρέχει, απλά να μη σε παρεξηγήσει ο κόσμος! Κρίμα που κανείς άλλος εδώ πέρα δεν του δίνει τη σημασία που του αρμόζει : <
Feb 09 2012 20:03
Photo

Hanzo → Kenny

moe = στοιχείο (συνήθως εξωτερικής εμφάνισης ή συμπεριφοράς - always objectifying πάντως) που κάνει αυτομάτως έναν χαρακτήρα αξιαγάπητο σε σημαντική μερίδα ανθρώπων δίχως περεταίρω σκέψη. Ε το ιδιο πραγμα λεμε δηλαδη,συμφωνω Οποτε moe μπορει να χαρακτηριστει και ο Spike για σενα,o Vash για την Trivia,κατι random μουσατοι γεροι για τον αδερφο μου και το cast του prince of tennis για...αλλους/ες και παει λεγοντας γιατι ολοι ανταποκρινονται σε εναν τυπο χαρακτηρα που προκαλει συμπαθεια σε καποιον. Το οτι απλα τα παραδειγματα moe που αναφερεις ειναι τα πιο δημοφιλη ας πουμε με το γαμααατο anime fanbase,ε απλα δεν βολευει εμας τι να κανουμε.Και καλα οτι το tsundere moe εσενα συγκεκριμενα σε χαλαει ας πουμε :P
Feb 09 2012 20:00
Photo

Night Wizard Seal → Putin

Σαφώς, δεν είπα ότι είναι το πρώτο, αλλά στο στυλ, πλοκή, χαρακτήρες μου είναι πολύ χτυπητό Sailor Moon. Δεν το είπα για κακό.
Feb 09 2012 19:57
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Τι ψείρισμα ρίχνεις στους καλλιτέχνες; :P
Feb 09 2012 19:52
Photo

Kenny → Hanzo

[QUOTE]Μοε=αγαπη για εναν χαρακτηρα ο οποιος μας αρεσει![/QUOTE]Έλα τώρα, μην παπαγαλίζεις τους ορισμούς που δίνουν οι moefags στο /a/. We deserve better than this. moe = στοιχείο (συνήθως εξωτερικής εμφάνισης ή συμπεριφοράς - always objectifying πάντως) που κάνει αυτομάτως έναν χαρακτήρα αξιαγάπητο σε σημαντική μερίδα ανθρώπων δίχως περεταίρω σκέψη. Εξ ου και τα παράγωγα nekomimi moe, tsundere moe, meganekko moe, dojikko moe, twintail moe, heterochromia moe, yandere moe, drill-hair moe, chibi moe, και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Το πρόβλημα με τα moe στοιχεία δεν είναι αυτά τα ίδια (you can't avoid them after all - πάντα θα βρίσκουν οι άνθρωποι κάτι για να γουστάρουν μαζί του, σε κάθε είδους έργο), το πρόβλημα είναι η αισχρή κατάχρηση του κόλπου από τους περισσότερους δημιουργούς anime. Βρήκαν την πιο εύκολη συνταγή για το σίγουρο χρήμα, και πλέον είναι με διαφορά ο No. 1 τομέας στον οποίο δίνουν προσοχή. Όλα τ' άλλα πλέον for the most part έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα. In short, το πρόβλημα μοιράζεται εξίσου, τόσο στους δημιουργούς που έχουν βρει τη χρυσοτόκο όρνιθα και έχουν αναπαυθεί πάνω της, όσο και στη πλειοψηφία των θεατών που είναι τόσο easily satisfied. Το μίσος για τα moe δεν είναι τίποτα άλλο παρά misdirected μίσος. Το να μισείς τα moe είναι σαν να μισείς το κόκκινο χρώμα, επειδή το χρησιμοποιούν υπερβολικά στις διαφημίσεις.
Feb 09 2012 19:39
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

(Ε, για την ώρα, πάντως, το thread του Eureka 2 μας έχει βολέψει για την κουβέντα. Στην χειρότερη, σπάμε εκείνο σε ξεχωριστό thread, ή μήπως όχι;)
Feb 09 2012 19:24
Photo

Black Kaiser → OdyMonaxos

Respect.
Feb 09 2012 18:47
Photo

Έχω τρομερή απορία να δω ποιόν έχεις βάλει.
Feb 09 2012 18:30
Photo

Βασικά βαριέμαι τόσο πολύ σήμερα που περνάει λίγο η ώρα με το παιχνίδι.
Feb 09 2012 17:32
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Εσείς είστε οι άμπαλοι. Δεν έβαλα τίποτα δύσκολο.
Feb 09 2012 17:12
Photo

Tenshi → OdyMonaxos

Da fuck man! Με κάνεις περήφανο son. Manly tear. ;) Σου έκανα τη χάρη και επήρα το Εδώ Ψεύδεσαι. ^^
Feb 09 2012 17:02