Community Status Updates
phm → dennisuke
Βασικά δεν είναι κόλπο LOL. Δεν είναι ότι έκανα την καρδιά μου σίδερο και δεν τα έβλεπα. Είναι ότι βαριόμουν να τα δω μιας και είναι fillers του κερατά :hahaha:
Jul 05 2008 23:56
tsintori → GkLoc
Λοιπόν έχω μαζέψει μέχρι το 20. Περιμένω αύριο να κατέβει η αδερφή μου απ' την Αθήνα γιατί θέλει να τα δει και αυτή. Ελπίζω να καταφέρω να συνηθίσω το σχέδιο αλλά ότι θα μου αρέσει είναι βέβαιο. Άκυρο αλλά ξεκίνα το manga στο naruto ή δες τουλάχιστον μέχρι το 24.
Ερώτηση. Το anime ονομάζεται one piece. Ο τίτλος έχει κάποια σημασία για το anime ή μήπως είναι εντελώς ξεκάρφωτος;
Jul 05 2008 23:45
Zoro → jimmare
Χεχε ΟΚ J.B. τα λεμε οταν τελειωσω τοτε!!
(παντως μια χαρα ειναι τ'ονομα αυτο!!^^)
Jul 05 2008 23:04
Zoro → GkLoc
Εχω παρα πολλα ανιμε να δω το καλοκαιρι και μαλλον προς σεπτεμβριο-οκτωβριο θα τα δω,αλλα πρωτα το ενα και μετα το αλλο...
Χεχε φοβασαι κι εσυ μην χασεις εναν απο τους καλυτερους fans του OP!!!
Εμενα με μερικους narutard που χα μιλησει μου χαν πει οτι οι μαχες ειναι πολυ καλες στο Naruto και νικανε αυτες του ΟP επειδη εχουν στρατηγικη και δεν ειναι unpsofable,αλλα φυσικα για μειονεκτηματα δεν μου μιλησαν...
Τεσπα,οπως και να το κανουμε,απο τα λιγα επεισοδια που εχω δει naruto πιστευω οτι οσο και να μ'αρεσει δεν θα περναει το OP....και αυτο γιατι ειμαι πολυ φαν των πειρατικων ιστοριων(πιο πολυ απο αυτες με ninja,που και παλι προτιμω samurai με κατανες!Το One Piece εχει και πειρατες και samurai με kataneς των Zoro γι αυτο μ'αρεσει!)...
Το OP το βλεπα παλια στο alter και οταν περισυ τελειωσαν οι πειρατες της καραιβικης ηθελα να δω κι αλλη ιστορια με πειρατες και ετσι θυμιθηκα το One Piece,ειδα μερικα επεισοδια,πορωθηκα και τα κατεβασα και ετσι γραφτηκα στο forum και αρχισα να βλεπω κι αλλες σειρες...ολα χαρη στο OP!!
Εχει μεγαλη σημασια για μενα η σειρα και θα πρεπε πραγματικα να ναι μεγαλη η διαφορα και οντως να φαινετε για να βαλω καποια απο τις αλλες 2 πιο πανω,αλλα αμφιβαλλω...
Αυτα λοιπον...οταν σε μερικους μηνες τα αρχισω θα τα πουμε κανονικα,για την ωρα εχω να ξεφορτωθω αλλες σειρες...
Αυτα και παλι,τα λεμε Captain!
Jul 05 2008 23:00
GkLoc → Zoro
A,Zoro.Kαι Μια Συμβουλη Προετειμασιας Απο Μενα!!!
Ακουσα οτι αρχιζεις Naruto,Μιας Και Εγω Εχω Ηδη Αρχισει Naruto k Bleach,
Εχω Να Πω,Μαρεσουν Και Τα Δυο,Ομως Δεν Φτανουν Καθολου Το One Piece Για μενα,
Να Σου Πω Την Αληθεια,Πιο Πολλυ Μαρεσει Bleach Παρα Naruto,Κ Ειναι Πολυ Καλα,Ειδικα Naruto Εχει Ωραια Μουσικη Αποκρουση,Ομως Μαχες Δεν Μου Πολυαρεσουν,Διοτι Ναι Μεν Εχουν Στρατηγικη,Αλλα Φτανουν Σε Ενα Σημειο Που Βαριεσαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!
Δηλ Ολες Οι Τεχνικες Και Κατι Παραξενα Που Θα Μαθεις Απ'το Πρωτο Κιολας Επεισοδιο,Τα Κανουν Στις Μαχες Απο 100 Φορες,Και Οταν Χανει Καποιος Σε Κανει Και Σκεφτεσαι,Γιατι Δεν Ξανακανε Την Τεχνικη Να Ξεφυγει?....Μολις Το Αρχισεις Θα Καταλαβεις Τι Ενοω,
Και Μιας Και Βλεπω Και Τα 3,One Piece Παντα FTWWWW!!!!!!
δηλ.πιστςυω Η Διαφορα Τους Ειναι Πολυ Μεγαλη.......ΑΥΤΑΑΑΑ!!!!!!!
Αντε Να Αρχισεις Και Εσυ,Και Προσεξε Μονο Και Πεταξεις Κανενα "Καλυτερο Απ'το One Piece"!!!!
Jul 05 2008 22:51
Zoro → GkLoc
Μ'αρεσε πολυ που ανακαλυψε ποια ηταν η ικανοτητα της Perona,πολυ εξυπνη ιδεα για την δυναμη της και γενικως το πως το βρηκε ο Usopp...γι αυτο δεν μπορουσε να ξανακανει κανονικο το σωμα της...μπραβο σου που την ανακαλυψες!!(ως usopp!!)
Και επισης μ'αρεσε που μεταμορφωθηκε σε Sogeking και ακουστηκε η μουσικη!!
Πολυ Φαση!!
{100 Shots!!100 Hits!!}
Και γενικως που για μια φορα ο Usopp μπορουσε να κανει κατι που οι αλλοι δεν μπορουσαν!!
Οσο για το animation,ολo αυτο το αρκ ειναι ετσι και πιθανον θα σε ξενερωσει στην αρχη,εγω που το βλεπα και κανονικα καθε βδομαδα το βαρεθηκα και αρχισα να τα μαζευω για 3-4 βδομαδες και μετα να τα βλεπω...τα επεισοδια πριν το 350 ηταν ολα ψιλοβαρετα...αλλα το 360 και μερικα προηγουμενα βελτιωθηκαν πολυ απο ιστορια γενικως...(ειδικα το 360 ειχε την καλυτερη μαχη εδω και καιρο...το 359 ειχε με τον Sanji αλλα ηταν ετσι κι ετσι,πιο πολυ για τα αστεια ηταν καλη και οχι σαν μαχη...στο επομενο θα χει με την Robin και μετα με τον Ζοro...που μαλλον θα ναι το καλυτερο μετα τον Luffy...)
Τωρα πια μ'αρεσει αρκετα το αρκ,ακομη και ο Brook που παλια δεν μ'αρεσε,μετα που ειδα την ιστορια του μ'αρεσει αρκετα πια...
Την κανω κι εγω...τα λεμε στο πλοιο,Sogekingo!!!
Jul 05 2008 22:51
GkLoc → Zoro
Nαι το ειδα,Ετσι απο περιεργεια ειπα να το κατεβασω,Ωραιο Ηταν,Aλλα Το Animation,Μου ΠΠηγαινε Παλι Προς Παιδικο,Δηλ..Τα Αιματα Που Τους Τρεχανε Δεν Φαινοντουσαν Πολυ Ωραια!!
Ωραιο Αυτο Που Εκανες Στον Ξαδελφο,Arigatou Bushido!!!
Jul 05 2008 22:39
Zoro → GkLoc
Το 360 τελικα το δες ετσι,απο περιεργεια??
(χωρις να χεις δει αλλα απο το τωρινο αρκ??)
Φοβερη μαχη παντως ε?
Ανυπομονο να δω κι αυτην με τον Zoro αν ειδες το preview...προβλεπεται τελειοτητα!!
Χαιρομαι που σ'αρεσε το δωρο που εκανα στον ξαδελφο σου,αντε να το δει!!
{να μ'ευχαριστησει:hehehe:}
Τα λεμε Καπετανιε!!;)
Jul 05 2008 22:35
Zoro → Maya-chan
Δεν ξερω αν το ρωτας σοβαρα,παντως αν ναι,ειναι αυτη που ειναι απο κατω απο το comment σου στο πρoφιλ μου:P
[η no.1 Misa Hater!!αλλα και γι αυτο γιναμε φιλοι,χαρη στην διαφωνια μας!!]
Οσο για τ'αλλο,ναι τα πα και στο thread και στα review που εκανα για τις ταινιες...το βρηκα παρατραβηγμενο απο το 25 και μετα και εχασε πολυ απο την ατμοσφαιρα της αρχης(ακομη και η Misa χαλασε θα παραδεχτω!)...ασε που δεν νοειται Light χωρις L,οπως και L χωρις Light σε ενα ανιμε(αν δεις την 3η ταινια που παιζει μονο ο L,θα δεις τι αισχος ητανε)...
Αλλα οπως ξαναγραψα,αφου δεν σ'αρεσε κι εσενα το τελος του ανιμε,δες τις 2 τανιες,χωρις να λογαριασεις τις ερμηνειες που ειναι χαλια...δες τες μονο ως προς την ιστορια και πιθανον θα βρεις το τελος που ηθελες!!
Εγω το βρηκα!!;)
Ειναι διαφορετικο απο το ανιμε και πιο εξυπνο για μενα!!
Αυτα,τα λεμε!!!^^
Jul 05 2008 22:04
Maya-chan → Zoro
Αλήθεια? Ποια? :oo:
Fair enough, για τα πρώτα eps. Πάντως από το 25 και μετά, και ειδικά στα κομμάτια με την Takada ήταν να της κοπανάς το κεφάλι στον τοίχο. :frozen:
Jul 05 2008 21:59
Zoro → Maya-chan
Ε οχι και σπαστικο η Μisa!!:hahaha:
Καποια που ξερω θα χαρει πολυ μολις δει αυτο που εγραψες!!;):P
Jul 05 2008 21:43
dennisuke → morison
Πριν λίγο καιρό μου δώσαν το Full Metal Alchemist. Για να δούμε τι σούπα είναι... Κριτικές πάντως ακούω ότι παίρνει καλές. Το καλύτερο anime που έχω δει μέχρι τώρα είναι το School Rumble, πολύ κωμικό. Σχολική ζωή και τέτοια..
Jul 05 2008 21:11
MogDevil → Adventurer
αιωνιε φοιτητι σε θελω για μια info στη φωτο #3 πιος εινε ο τηπος που εμφανιζετε στο κεντρο της φωτος με μια μαβρη κυλιδα να καλυπτη τη φαστα του ???? ε Mr Adventurer
Jul 05 2008 20:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed