Community Status Updates
Zoro → Cassiel
Βασικα avatar και username εννοουσα,υπογραφη δεν θυμομουν...
Ωραιος παντως,ολα αρκετα ψαγμενα και ταιριαζουν πολυ καλα για μενα...
Οσο για τ'αλλο κι εγω με σκοπο να δω 2-3 σειρες ξεκινησα και τωρα γεμισα με dvd..
Αλλα αν δεν προλαβαινεις ναι,καλυτερα ας το,θελουν κι ενα βαθμο συγκεντρωσης και με ατομα γυρω δυσκολο αυτο...ηδη και με αυτα που βλεπεις θα ναι αρκετα δυσκολο φανταζομαι...
Παντως αν ειναι να ξεκινησεις τπτ αλλο σου προτεινω Βerserk,οσα ατομα εβαλα με ευχαριστουν τωρα...αν δεις το ανιμε ομως και σ'αρεσει θα προχωρησεις σιγουρα και στο manga γιατι το ανιμε με τα 25 επεισοδια του δεν εφτασε ουτρε το 1/8 τις ιστοριας που ειναι ongoing ακομη...και τελεια!
Αλλα μιλαμε για πολυ πορωση,την εχω και λιγο πιο πανω απο το One Piece την σειρα μαλιστα...
Αν αποφασισεις να το δεις ποτε πιστευω δεν θα το μετανιωσεις,αλλα δες 2-3 επεισοδια ,το λιγοτερο,για να μπεις στο κλιμα..
Αυτα,καλη συνεχεια,τα λέμε!!:byejg9:
Jul 06 2008 12:08
iristella → tsintori
Καλα και τον Yondaime αλλα και τον Kakashi τσιπιρικι,,,,,,,,,,, Ολα τα λεφτα θα ηταν αυτοι οι δυο σαν ντουετο........
Jul 06 2008 12:08
tsintori → iristella
Nαι μωρέ αντί να βάλουν καμιά βλακεία filler όπως ήταν τότε με τον Idate που ήταν απαίσιο κατά τη γνώμη μου ας κάνουν το Kakashi Gaiden. Να δούμε επιτέλους και τον Yondaime να βαράει.
Jul 06 2008 12:04
iristella → tsintori
Αμην και ποτε
κριμα που δεν το εχουν κανει ως τωρα αλλα ισωςτο φυλανε για κανα extra
Jul 06 2008 12:00
Cassiel → Zoro
Βασικά ναι αυτά τα anime εννοώ.Θέλω να δω οπωσδήποτε και μερικές άλλες αλλά πως να το πω...δεν μου έρχετε η όρεξη όσο δε ζω μόνος χωρίς να ακούω ομιλίες και να μπαινοβγαίνουν άτομα στο δωμάτιο.Μου χαλάει την συγκέντρωση.Άσε που δεν έχω και χρόνο για να βλέπω εδώ που τα λέμε έτσι και αλλιώς.Ελπίζω κάποτε να φτιάξουν όλα.Τώρα σχετικά με το άλλο ερώτημα σου εννοείς το username ή την signature μήπως;Πάντως το Avatar είναι από ένα Wallpaper του DNAngel,η signature από το Air και το username απ'οσο ξέρω είναι άγγελος του 7ου ουρανού.Νομίζω είναι υπαρκτό βιβλικό πρόσωπο. Κάτω από το username ουσιαστικά γράφω "Hardcore Angel" και το avatar το επέλεξα γιατί αν και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το anime μου άρεσε ο Dark σε αυτή την απεικόνιση όπου μοιάζει με "σύγχρονο" άγγελος που δεν είναι δα και τόσο αγγελικός και φένετε ότι βασανίζουν την ψυχή του διάφορα. Ένα πράγμα όπως και στην περίπτωση μου δηλαδή πιστεύω.
Jul 06 2008 11:52
Zoro → Cassiel
2-3 σειρες εννοεις το Naruto,Bleach και One Piece?
Τεσπα,παντως οτι και να κανεις εισαι hardcore φαινετε!!:P
(χεχε φαση η περουκα)
Βασικα κιωλας να σε ρωτησω,το username σου και το avatar ειναι πολυ ωραια γενικα,και σε συνδιασμο γινονται ακομη καλυτερα...μπορεις να μου πεις απο που προερχονται?
Το χω περιεργεια εδω και λιγο καιρο!!^^
Jul 06 2008 11:09
Konata → Tamaki
Καλές διακοπές καλή μου! :) Ή θα έπρεπε μάλλον να πω "καλωσήρθες"?; :P
Jul 06 2008 10:29
iristella → tsintori
Καλημερα και σε σενα.......Τιποτ μην το ξαναπεις...... Αν και θα σου ελεγα να δεις τα fillers τα περισσοτερα δεν ειναι τοσο κακα (καποια ειναι αλλα ειναι σχετικα λιγα).... Και να διαβασεις και το Manga στο σημειο που λεει για την παιδικη ηλικια του Κakashi..... Θα σου αρεσει παρα πολυ.
Jul 06 2008 10:17
Zoro → jimmare
Sorry ειμαι λιγο busy με το msn...δεν προλαβαινω,το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να προτεινω το site σε μερικα ατομα που ξερω απο το forum...
Sorry αλλα δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου και την κανω συντομα...
Τα λεμε αλλη στιγμη!!!
Jul 06 2008 09:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed