Jump to content

Community Status Updates

Photo

dennisuke → morison

Κατάλαβα. Εγώ διάβαζα comics παλιά και μου άρεσαν πολύ. Μένω Θεσσαλονίκη και επομένως δε φτάνω το μαγαζάκι εκείνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά έχει και δω ένα αντίστοιχο, μάλλον χειρότερο όμως. Πιστεύω ότι αν αρχίσω να διαβάζω manga θα μου αρέσει εξίσου.
Jul 05 2008 17:43
Photo

QueenofHearts → somnium

Λολ.. καλά οτι θα μας έβαζες και στο hall of fame..! Και το censored στην ηλικία μου.. lulz
Jul 05 2008 17:42
Photo

morison → dennisuke

αμε. πιο πολυ μαρεσει το manga προσωπικα. δεν ξερω αν μενεις αθηνα αλλα στο κεντρο εχει ανοιξει ενα καμμενο mangadiko που εχει τα παντα.και παιζει και jpop ολη την ωρα. μονο το naruto διαβαζω απο manga στο pc και ειναι οντως *******.
Jul 05 2008 17:39
Photo

Cassiel → Zoro

Ναι εγώ είμαι.Βρήκα στο χωριό μου παλιά αυτή την περούκα στα καρναβάλια και είπα να το παίξω SSJ.Και το hardcore το εννοώ για το gaming:P.Γιατί από anime δεν προλαβαίνω και πολλά πέρα από 2-3 βασικές ατέλειωτες σειρές.
Jul 05 2008 17:35
Photo

dennisuke → morison

School Rumble. Ψόφησα στο γέλιο../ Διαβάζεις manga; εγώ προσπάθησα να διαβάσω στον υπολογιστή αλλά δύσκολο μου φαίνεται.
Jul 05 2008 17:34
Photo

morison → dennisuke

σκατουλες ρε συ.και γω περιμενω καθε παρασκευη ξημερωμα μπας και ανεβει τιποτα αλλα @@. ποιο αρχισες?εγω διαβαζω το monster και ελεγα μιας που ανεβηκε να το δω κιολας.
Jul 05 2008 17:30
Photo

dennisuke → phm

Γεια σου phm. Τι γίνεται; :D Το καινούριο Naruto θα βγει του χρόνου μάλλον... Τουλάχιστον το Bleach κάνει καμιά πρόοδο;
Jul 05 2008 17:13
Photo

dennisuke → morison

Γεια. :D Όλα καλά; Το επόμενο επεισόδιο του Naruto αργεί πολύ αυτή τη φορά. Και με την εθνική εορτή των Αμερικανών - το dattebayo αμερικανική μτφ ομάδα δεν είναι;- και με τα άλλα anime και τα special. Εγώ δεν μπόρεσα να περιμένω και άρχισα καινούριο anime.
Jul 05 2008 17:05
Photo

Zoro → trynksssj2

Χεχε δεν ξερω τι ειχε γινει παντως δεν υπηρχε κανενα unread message,αλλα... Σημερα φτιαχτηκε!! Αρα πιστευε και μη ερευνα,ειμαι ικανοποιημενος! Thanx για το ενδιαφερον σου οπως και να χει...Bye!:byejg9:
Jul 05 2008 16:52
Photo

Dante80 → Adventurer

Καλωσήρθες στην ομάδα τρυφερούδι....:kill4u:
Jul 05 2008 16:42
Photo

ichigo13 → Matsu

Μatsu να σε ρωτήσω κάτι? Είδα ότι γνώριζεις κάποιο άτομο που ασχολείται με το project του theseis! Το παιχνίδι έχει αργήσει πολλύ!Μήπως έχεις κάποιο νέο? Γιατί αργούν τόσο πολλύ?Μήπως κάτι δεν πήγε καλά? Thanks!
Jul 05 2008 16:18
Photo

psofia → Matsu

Δεν προλαβαίνω να παίζω καθόλου τώρα με τα φροντιστήρια! :( Θα το παλέψω πάντως...
Jul 05 2008 16:02
Photo

Matsu → psofia

Να σαι καλα κοπελια!αντε ανεβασε τον Βασιλια Σαμανο σου...εγινα officer στο guild..οταν τον πας πανω απο 40 /w μου να σε ξαναβαλω!!!
Jul 05 2008 16:00
Photo

Zoro → zade

Ειπα κι εγω,χτες δεν απαντησες κι ελεγα μην νευριασες με τπτ που ειπα!!:nanana: Χεχε το φανταστικα με τον Steve,αρχοντας ο τυπος!! ΟΚ χαιρομαι που τα ξεκαθαρησαμε λοιπον... Εσυ πως πας,διακοπες ή εξετασεις?? Εγω εξετασεις,και θα χω μεχρι το τελος του μηνα μαλλον:( Αλλα ευτυχως αυτη την περιοδο ειμαι λιγο πιο ελευθερος..συντομα τα κεφαλια κατω ομως...:terror2: Τα λεμε!!^^
Jul 05 2008 15:52
Photo

ichigo13 → Skiarxon

Thanks για το pm φίλε αλλά τελικά έχω πρόβλημα γενικά με firefox! Δεν με έβαζε και σε πολλά άλλα sites όμως έβαλα safari και τελικά όλα δουλεύουν τώρα!
Jul 05 2008 15:45