Jump to content

Community Status Updates

Photo

morison → dennisuke

εεεεεε. ολοι τα βλεπαμε αυτα. pokemon, digimon, kabamaru (αρρωστια). εγω δεν θυμαμαι πως αλλα αρχισα με full metal alchemist και τρελαθηκα. επειτα μου δινε σειρες ο τυπας απο το κομιξαδικο και κολλησα.naruto απο την αλλη δεν καταλαβα ποτε γιατι αρχισα..
Jul 05 2008 20:32
Photo

Ephialtes → Dante80

α ενταξει μετα, αρα συμφερει πιο πολυ να εισαι VIP
Jul 05 2008 19:26
Photo

Dante80

Νομίζω πως σαν VIP μπαίνεις πιο εύκολα στα μαγαζιά στην Παραλιακή, και ταξιδεύεις πρώτη θέση με την Aegean...
Jul 05 2008 19:22
Photo

iristella → Zoro

Ουτε καταλαβα τι επαθε το net..μονο του φευγει μονο του ερχεται...... Αναλογα με τις φασεις της σεληνης μεταβαλλονται και οι ορεξεις του φαινεται.....Βασικα και εγω φευγω τωρα γιατι παω να ετοιμαστω. Θα παω και εγω βολτουλα αν και νυσταααζω...... Μου φαινεται θα κοιμηθω πανω στον καφε...Επεσα σημερα να χουζουρεψω (Zoro tribute day) και ολοι σημερα με θυμηθηκαν. Εκατον πενηντα τηλεφωνα αν ειναι δυνατον..... Και ηταν τοσο ειδυλλικο το τοπιο. Ειχα διωξει γονεις. ΕΙχα κλεισει κινητο.... Μονο το σταθερο ειχε μεινει..... εννοειται ξερεις τι θα παθουν οσοι με ξυπνησαν.......(βγαζει τετραδιακι σημειωνει........)
Jul 05 2008 19:22
Photo

Ephialtes → Dante80

Υπαρχει διαφορα στο να εισαι VIP και στο να εισαι admin?
Jul 05 2008 19:20
Photo

Zoro → iristella

Ελα sorry ειχα πορωθει με τα arcade του site(+χτυπησε το τηλεφωνο!),θελω να βγω 1ος σε ενα αλλα δεν μπορω:P Χεχεεε,σε λεω αυπνη αλλα τελικα μουμιασες:)[zoro is happy!] Ναι,ειπα κι εγω τι εγινες χτες,φοβομουν μην σου ειπα τπτ κακο κι εφυγες:nanana:(πλκ!!) Tο καταλαβα οτι κατι θα σου τυχε με την συνδεση γιατι ακομη και κατι αλλο να χες να κανεις εσυ δεν φευγεις χωρις να χαιρετησεις...(ακομη και με parents attack!!)...τελικα βρηκες τι ειχες παθει? Τεσπα,θα σαι εδω το βραδυ κανονικα ή βγαινεις?? (εγω φευγω σε λιγο μαλλον αλλα θα μπω το βραδι..)
Jul 05 2008 19:12
Photo

Dante80

Its good to be back. ...Its bad to be sober...T_T
Jul 05 2008 18:48
Photo

dennisuke → phm

Soka. Έκανες την καρδιά σου σίδερο, περίμενες λίγο παραπάνω από το κανονικό, ας πούμε 4-5 επεισόδια και μετά τα είδες μονοκοπανιά -καλό κόλπο. Λες να περιμένω να φτάσει το Naruto στο 100 επεισόδιο και να τα δω όλα μαζί μετά από το 64; :)
Jul 05 2008 18:42
Photo

dennisuke → morison

Κοιτούσα κάτι φωτογραφίες του αδερφού μου και είχε και μια περίεργη μέσα σε αυτές. Έλεγε Naruto και Sasuke. Και πάω στο διαδίκτυο να δω ποιοι είναι οι τύποι, επειδή μου άρεσε η φωτο και έγινα animανιακός. Πάντως και παλιότερα έβλεπα Dragonball, αγνοώντας τότε τον κόσμο των anime, πως το λεν, σαν παιδικό. Τα anime έχουν όμως τελικά βαθύτερο νόημα, μηνύματα που δε φαίνονται καταρχήν, σε ξεγελάει η 'παιδική' τους εμφάνιση.
Jul 05 2008 18:37
Photo

iloveL → 1oneiromono

Ω και εγω γλυφαδα :P
Jul 05 2008 18:35
Photo

phm → dennisuke

Τι να γίνει καλά :P Το Naruto δεν νομίζω να βγει του χρόνου απλά θα αργίσει κάπως. Όσο για το Bleach έχω να το δω πάνω από ένα μήνα αλλά σκοπεύω να δω τα επεισόδια που χασα αυτές τις μέρες :D
Jul 05 2008 18:33
Photo

iristella → Zoro

oi!!! Τι γινεται??? Eλπιζω ολα καλα.... Εγω νυστααααζω..... Χτες μου κοπηκε το ιντερνετ γι αυτο βγηκα....
Jul 05 2008 18:30
Photo

morison → dennisuke

ααααα.ελεγα μπας και επαιρνες κανα spiderman η κανα avengers. με ποιο anime αρχισες man?
Jul 05 2008 18:13
Photo

dennisuke → morison

Αγοράζω κάνα καινούριο Asterix. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση. Η σειρά τελείωσε τώρα αλλά βγάζουν διάφορα τεύχη γύρω-γύρω, ένα πράγμα σαν OVA στα anime.
Jul 05 2008 17:58
Photo

morison → dennisuke

αντε ρε.και εγω διαβαζω comics.marvelakias μεχρι αηδιας.πλεον δεν διαβαζεις κανα τευχακι?
Jul 05 2008 17:47