Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Umi no Ossan

Τι ειδες πρωτα,Naruto ή OP? Επισης,βλεπεις και Bleach? Τελος,απο τα 3 θεωρεις το πειρατικο καλυτερο? {πες ναι!!}
Jul 06 2008 23:38
Photo

Umi no Ossan → Zoro

εχω δει ολατου Ναρουτο κ του Shippuuden.Εχω διαβασει κ ολο το μανγκα κ απο ενα σημειο κ μετα το μανγκα ειναι καλυτερο απο το ανιμε (αφου το γεμισανε με φιλλερς)
Jul 06 2008 23:35
Photo

zweistein → shadowsong

ti sxoli-tmima eisai?? O_o pes mou plir asoee na koufa8w...
Jul 06 2008 23:34
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Μπααα,το ανιμε μια χαρα μεταφορα εχει κανει απ οσο ξερω... Παντως ξεκινησα naruto επιτελους...αλλα εχω δει μονο το 1ο ακομη!!! Εσυ που εισαι στα επεισοδια? Να παρει οσα προλαβω τωρα με την εξεταστικη...μετα θα το αφησω λιγο και το συνεχιζω μετα...
Jul 06 2008 23:23
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Εγω παντως σκεφτομαι καποια στιγμη να το αρχισω το μανγκα γιατι αν παρει καμια τροπη οπως στο Naruto θα πρεπει να το διαβαζω ταυτοχρονα
Jul 06 2008 23:05
Photo

kith → Ioanna-chan

Its ok :D εφχαριστω για το Accept keep up
Jul 06 2008 22:59
Photo

Ioanna-chan → kith

thx για το request και συγγνωμη εαν αργησα :)
Jul 06 2008 22:57
Photo

Elo → GkLoc

Ευχαριστω Ρε Cousin!!!
Jul 06 2008 22:56
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Οχι ακομη,ειναι μετα το thriller bark o τυπος και μαζι με καποιους αλλους πειρατες θα κανει μια εντυπωσιακη εμφανιση...εγω σταματησα να διαβαζω το manga στο 500 γιατι δεν ηθελα να βλεπω το ανιμε ξεροντας τι θα γινει,μιας και προτιμω το ανιμε γενικα...αλλα εχω πολυ περιεργεια για το τι επακολουθησε μετα το 500...και θα το δω του χρονου!!(χαρα στην υπομονη μου!) Παντως ωραιος τυπος φαινετε ο Law και υπαρχουν και πολλοι αλλοι ετσι,ενδιαφεροντες...ασε δεν φανταζεσαι τι τελειο chapter περιμενει μετα το thriller bark στο anime!!
Jul 06 2008 22:54
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Εχει εμφανιστει στο ανιμε ή θα εμφανιστει;;;;
Jul 06 2008 22:45
Photo

tsintori → GkLoc

Yosh από αύριο το ξεκινάω συστηματικά.
Jul 06 2008 22:44
Photo

Zoro → Umi no Ossan

O Law ειναι ο χαρακτηρας που o ichigo13 εχει στο avatar του(που εγω του δωσα!!)..εμφανιζεται πιο κει στο ανιμε,δεν εχει διαφορες απο το manga!! Σε αλλα μικροσημεια εχει ομως... Ετσι πορωσου με το Berserk!!
Jul 06 2008 22:42
Photo

GkLoc → tsintori

One Piece,λεγεται ο μαεγαλυτερος θυσαυρος της ιστοριας στο Anime,Και Οποιος το βρει θα γινει Pirate-King! Ομως,Μεχρι στιγμης δεν ξερουμε τι ακριβως περιεχει το One Piece,Και σημαντικα,αμα υπαρχει!
Jul 06 2008 22:41
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Εχω πορωση με τετοιου ειδους ανιμε. Οτι σκοταδι υπαρχει, οτι μεσαιωνικο, οτι δαιμονικο θελω να το δω.....Οσο για το γκρουπ, μην ανυσηχεις. Θα μπω αφου δω το ανιμε.Μιας κ λεμε για μανγκα, το ΟΡ εχει διαφορες απο το ανιμε γιατι καπου ειδα για καποιον Law....
Jul 06 2008 22:30
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Καλα θα κανεις,κι εγω το ιδιο εκανα γιατι θεωρω σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο,μιας και ξεκιναει απο πιο καλο σημειο το ανιμε... Θα δεις οτι ο κοσμος του Berserk ειναι ο τελειως αναποδος απο αυτον του OP,ειναι πολυ σκοτεινος και εχει πολυ βια... Αλλα η ιστορια τελεια πραγματικα,δεν θα το μετανιωσεις που την ξεκινας... Εχω φτιαξει και group,αν θες να ρωτησεις τπτ περ να απο κει!!^^ (προσεχε τα spoilers,μην διαβαζεις οτι γραφουν οι αλλοι απο κει...αν και αυτη τη στιγμη ειναι OK νομιζω...;))
Jul 06 2008 22:18