Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Leon

Πολύ αργά αλλά ελπίζω να μην σε πειράζει:wis:.Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς:hbd:!!!
Jul 07 2008 10:26
Photo

attsifte D → Matsu

[URL]http://be.imba.hu/[/URL] Δες τι κάνει ο Loladin σου εδώ
Jul 07 2008 10:15
Photo

Matsu → attsifte D

το fan service να φανταστω σου αρεσε στο 3ο σχεδιο...ε ρε ξερω τι προσεχουν τα αρσενικα...
Jul 07 2008 10:06
Photo

Cassiel → gpanos

Να καλά ρε Πάνο!Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες μου έφτιαξες την διάθεση ακριβώς όταν το χρειαζόμουν χθες.Η πλάκα είναι ότι ακριβώς πριν το στείλεις, δευτερόλεπτα πριν το είδα και στο προφίλ σου γιατί σκέφτηκα ακριβώς αυτό που έκανες.Ότι δηλαδή μπορεί να απαντάς στο δικό σου (όπως διαπίστωσα ότι γίνετε κατα λάθος στο δικό μου σε κάποια φάση).Thanks και για τις ευχές.Μακάρι να έπιαναν οι μισές τουλάχιστον.Όσο για την τελευταία...εχέμ...από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί όπως λένε:)
Jul 07 2008 09:09
Photo

nasia27 → Erisadesu

ε νταξει τοτε θα τα πουμε καποια στιγμη.............................
Jul 07 2008 08:54
Photo

Erisadesu → nasia27

8a sou pw apo to msn kapioa stigmi.. alla genika den kanes kati kako dont worry.
Jul 07 2008 08:40
Photo

Melkor → joniM

αδελφε, κοζανιτης εισαι? ειναι και ο αδελφος μου στην κοζανη και μου ελεγε οτι ενδιαφερεται να παιξει. α νειναι τον ξαναρωτ;αω και σας συστηνω. θα ειαμι και εγω σε καποια φση κοζανη το καλοκαιρι
Jul 07 2008 08:37
Photo

jumaru17 → jeffhardy

αν ειλικρινά μετάνιωσες για ότι έκανες(ξέρεις εσύ)-που δεν το νομίζω στείλε sms ή pm σύντομα που και πότε θές να τα πούμε απο κοντά...
Jul 07 2008 06:47
Photo

jeffhardy → jumaru17

:*:*:*:*
Jul 07 2008 05:00
Photo

iristella → Franky_Super

Kατσε και ακομη δεν εχεις δει τπτ.............Ο L ειναι μορφη πραγματικα....... Χε χε οντως στο σκηνικο εκεινο ο Light Πιαστηκε στον υπνο.......xaxaxaxaaTo ειχα ευχαριστηθει πολυ οταν το ειχα δει.......Αλλα ειναι ο ατιμος πανουργος. Ο αγαπημενος μου αρνητικος χαρακτηρας ειναι ο Light.
Jul 07 2008 02:39
Photo

Franky_Super → iristella

ναι ειναι αρκετα καλο.τον L προς το παρον μεσω ομιλιας.εστησε και την παγιδα για να δει σε ποια περιοχη βρισκεται ο ενοχος.την πατησε χαλαρα ο light
Jul 07 2008 01:52
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χεχεχε....Καταλαβαινω,αλλα οσο δεν ξερει ονομα κ φατσα δεν φοβαμαι τιποτα.Αν κ θα ηθελα να μαθω τι γνωριμιες εχει στα χανια !!!!
Jul 07 2008 01:34
Photo

QueenofHearts → red pyramid

χιχι! το άλλο με τα αυτάκια τι είναι άραγε?
Jul 07 2008 01:33
Photo

iristella → Franky_Super

he he he να υποθεσω λοιπον οτι σου αρεσει ε????? Kαι που να δεις μετα τι γινεται..... Ειδες αθωα φατσουλα ομως ο Light? ουτε που σου πηγαινει το μυαλο τι κρυβει με την πρωτη ματια...... Τον L τον Γνωρισες?
Jul 07 2008 01:26
Photo

red pyramid → QueenofHearts

Yeah but we love to watch it right? :P
Jul 07 2008 01:09