Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → red pyramid

usagi wa? usagi wa? ρε τι τραβάν τα καημένα τα κουνελάκια!!
Jul 07 2008 01:07
Photo

Radagast → onisim

Scifi recommendations : Σε σοβαρά σκοτεινά και σαπίλα, σου προτείνω Ergo proxy και Texhnolyze, και σε πιο maintstream με φοβερό σενάριο και διαλόγους σου προτείνω Towards the Terra και Ghost in the shell SAC(2 seasons). Τέλος για διάστημα και αληθοφανείς καταστάσεις με φοβερό char.development προτείνω Planetes.
Jul 07 2008 01:04
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Χεχε ετσι,ειδικα στο σχολιο με το group εγραψες!!:riiight: Καλα δεν ηξερα οτι ησουν κι εσυ narutard τελικα!! Αλλα οπως ειπαν και τ'αλλα παιδια,ενας πειρατης παραμενει πειρατης,δεν μπορει να γινει και Hokage!! Τεσπα,παω να δω κι αλλα επεισοδια!! Τα λεμε δουληkun και προσοχη με τα αστεια γιατι μερικες εχουν ξαφνικες αλλαγες χαρακτηρα και διαθεσης... Αλλοτε το χεις το κεφαλι σου αλλωτε το βρισκεις στο πατωμα αν με πιανεις:hiding_something:
Jul 07 2008 01:00
Photo

Franky_Super → iristella

hello,τι κανεις,εχει παρει απιστευτη τροπη το dn και ειμαι ακομα στην αρχη.το κωλοπαιδο ο γιος του επιθεωρητη?
Jul 07 2008 01:00
Photo

Zoro → BarbasSs

Βασικα [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/5034-time-party-beach.html"]αυτο[/URL] το meeting εννοουσα!!! Στο Naruto στο 1ο ακομη,δεν με πολυπορωσε,οσο το OP,αλλα μου αφησε ενδιαφερον για τ'αλλα!! Παω να δω κανα αλλο!! Τα λεμε!!^^
Jul 07 2008 00:54
Photo

dennisuke → Rusty

Γεια σου Rusty και καλωσήρθες στο forum :D (βασικά πιο αργά ήρθα εγώ). Αφού ψάχνεις για καινούρια anime δες και το School Rumble, είναι το καλύτερο απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα. Κωμικό είναι, σατυρίζει κυρίως τη σχολική ζωή αλλά έχει και άλλα πολλά απίστευτα.. Άντε, και καλές διακοπές
Jul 07 2008 00:35
Photo

Whitelighter → Dante80

Γεια σου, ρε Γιωργάρα! Υπομονή, ρε, και θα 'ρθει η μέρα που θα ξαναπιείς cuervo. Και τότε θα πάμε ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ! :dwarf:
Jul 07 2008 00:21
Photo

JoHnAroC → ichigo13

mia xara...egw ston agwnaaaaaaaaaaaaa
Jul 07 2008 00:18
Photo

BarbasSs → Melkor

ετοιμαζε dvd βαλε serikei και αν θυμασαι ενα hentai που λεγαμε............
Jul 07 2008 00:11
Photo

BarbasSs → Zoro

το One Piece παντου κυβερναει..................... εγω σημερα εφτασα σπιτακι μου μετα απο 2 μηνες το meeting ηταν στις 28 νομιζω εγω ακομη εγραφα.... Naruto ε??? που εισαι?
Jul 07 2008 00:07
Photo

red pyramid → QueenofHearts

[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc60/nicolespokie/yaoi%20lots/yaoi.jpg[/IMG] Dedicated to the queen :)
Jul 07 2008 00:03
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Πρωτα ξεκινησα ΟΡ,λογω οτι παιζοταν Ελλαδα Εβλεπα bleach αλλα επειδη ηταν 100+ επεισοδια κ ταυτοχρονα επρεπε να φτασω απο το 150 στο 300 το ΟΡ, το σταματησα... Να σου πω...Το bleach, διαβαζω το μανγκα τωρα. Πολυ μπερδεμα. Μεταξυ ΟΡ κ Ναρουτο...εξαρταται το τι θελω να δω εκεινη την ωρα.Για περισσοτερο γελιο θα δω ΟΡ.Ναρουτο μου αρεσουν οι μαχες αρκετα με τα jutsu.Οχι οτι οι μαχες στο ΟΡ ειναι κακες. Επισης το Ναρουτο μου βγαζει κατι πιο σοβαρο (δλδ τα στορυ καποιων χαρακτηρων).ΟΡ θα πω ισως γιατι δεν εχει κ τοσα fillers οσο το Ναρουτο(κ γιατι γελαω περισσοτερο)+ οτι εχει το καλυτερο group !!!!!!!!
Jul 06 2008 23:56
Photo

Zoro → BarbasSs

Oiiii!! Μπαρμπα,φιλε μου καιρο ειχαμε να τα πουμε!! Ασε αυτη την περιοδο εχουμε γεμισει fans του Οne Piece,αρα πολυ καλη περιοδος οπως καταλαβες... Εγω ξεκινησα το Naruto επιτελους,αν και ειδα μονο το 1ο ακομη! Δυστυχως λογω εξεταστικης δεν ξερω ποσα θα προλαβαινω να δω... Εσυ τα χεις δει και τα 2? {αν ναι ειναι εμφανες ποιο προτιμας:hehehe:} Εσυ τι λεει,μου χες πει τελειωσες εξεταστικη? Θα πας στο meeting?
Jul 06 2008 23:51
Photo

BarbasSs → Zoro

hey what's up???
Jul 06 2008 23:42
Photo

psofia → Namida

ΡΕ δεν είναι ανάγκη!!!!!!!
Jul 06 2008 23:42