Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Oi,εχεις ωρα για msn? (καλα μην φανταστεις τπτ οπως το χτεσινο,να σου πω 1-2 πραγματα και θα προσπαθησω να το τελειωσω εκει:nanana:)
Jul 06 2008 22:16
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Arigatou για τα links. Βασικα λεω να ξεκινησω με το ανιμε αφου ειναι μικρο κ μετα με το μανγκα
Jul 06 2008 22:14
Photo

Shikamaru → ichigo

πες μου πως στελνω pm
Jul 06 2008 22:09
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ναι,το manga φτανει τα 33 volumes και απο το 89 νομιζω,συνεχιζεται ακομη και δεν προβλεπεται συντομα τελος!! Μαζι με το OP θα τελειωσουν ετσι οπως παει!!:oo: Τεσπα,[URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]εδω[/URL] το χω σε direct download...αλλα δεν καταλαβα,θα δεις το ανιμε και μετα το manga δλδ?
Jul 06 2008 22:05
Photo

zweistein → Ferian

βάλε και κανενα avatar ρε καμενε :P
Jul 06 2008 22:04
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χεχε...Ειχα ψηθει απο μονος μου απο παλια, απλα περιμενα μηπως το βρω σε καμια αλυσιδα.Εχω κ το manga (volumes1-29).Εχει κ αλλο; για να το κατεβασω
Jul 06 2008 22:01
Photo

Zoro → Umi no Ossan

LoL nakama douli φυσικα και θα σε βοηθισω,ειναι γνωστο οτι για οτιδηποτε και ποσο μαλλον για Βerserk εχω παντα κατι... Μονο λυσε μου την απορια...ποιος σε εψησε να την δεις?(κανας GK?) Γιατι,ως ο μεγαλυτερος καμενος της σειρας,εβαλα αρκετα παιδια απο το OP group στην σειρα(περιπου 4-5) και δεν θα το μετανιωσεις που την ξεκινας,ειναι οντως τελεια και αν δεις το ανιμε θα περασεις αναγκαστηκα στο manga μετα γιατι με τα 25 επεισοδια του(το ανιμε) δεν φτανει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga,που ειναι τελεια και θα θες να δεις κι αλλο... Μισω να σου δωσω τα λινκ,θα κανω εντιτ. EDIT:Οπως ειχα πει και στον GK τα χω βρει μονο σε ogm μορφη και rmvb,εγω εννοειται τα δα σε rmvb~60-80mb γιατι ειναι μικρα και διατηρουν ικανοποιητικη ποιοτητα για το μεγεθος τους....αλλα πολλα παιδια δεν τα προτιμουν εδω στο σite,αρα σου δωσα το link με τα ogm~230mb το καθενα... Aν θες το αλλο link σφυρα,αλλιως κατεβασε τα,πορωσου με την σειρα,να διαβασεις και το manga μετα σου προτεινω γιατι διακοπτεται πολυ αποτομα το ανιμε και πες μου πως σου φανηκε... [URL="http://www.horrormanga.com/berserk%20manga%20anime.html"]Εδω[/URL] το link για Download... Τα λεμε;)
Jul 06 2008 21:54
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Νακαμα Ζορο με σωζεις...Μου εδωσαν προσφατα το Berserk αλλα ενα επεισοδιο δεν μου παιζει.ΕΧεις καποιο λινκ για να το κατεβασω;;;
Jul 06 2008 21:45
Photo

BarbasSs → Adventurer

ok man αν ειμαι και γω εδω θα τα πουμε
Jul 06 2008 21:40
Photo

Adventurer → moonheart

Thank youououou! :wooi2: Ειδα και τον Vegita Sempai χθες, σου στελνει χαιρετισματα :)
Jul 06 2008 21:25
Photo

Dante80

Πες το. Όχι άλλες αλλαγές όμως, γιατί βαράει μπιέλα η database...
Jul 06 2008 21:23
Photo

Adventurer → BarbasSs

Thanks για τα συγχαρητηρια και την καταρα, Μπαρμπα :hahaha: Ισως σε βρω αυτο το Σαββατο αν θα ειμαι Θεσ/νικη.
Jul 06 2008 21:23
Photo

Zoro → trynksssj2

Χμ,αρα πολυ πιθανον χαρη σε σενα φτιαχτηκε,σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου λοιπον!:)
Jul 06 2008 21:13
Photo

louna22 → Animefrick

τι κάνεις καρδούλα?Στο μηνυματάκι σου θα απαντήσω αύριο να σου φτιάξω πρώτα μια λίστα.Τα περισσότερα όμως θα είναι στην καινούργια.Ρίξε ένα βλάφαρο άυριο που θα τα προσθέσω γιατί σήμερα δεν πρόλαβα!
Jul 06 2008 21:04
Photo

xANTONISx → Dante80

Dante , τώαρ που είσαι στα high σου θα μου αλλάξεις και εμένα το nick ;
Jul 06 2008 20:57