Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Παω Να ΔΩ Τωρα, Ναι,Ο Tsintori Χωρις Να Ξερω Εγω Τιποτα,Αρχισε Να Με Ρωταει Για Την Σειρα,Απο Πυ Να Την Κατεβασει Και Τετοια...... Και Του Εξηγησα,Και Ετσι Εχουμε Και Εναν Καοινουργιο Φαν!!! USOPP ΠΡΟΣΥΤΙΛΙΣΜΟΣ FTW!!!!!!
Jul 08 2008 03:17
Photo

GkLoc → tsintori

Τhanks Για Το Request Ρε!!! Αντε,Και Καλο Ξεκινημα,See U Around Nakama!!
Jul 08 2008 03:15
Photo

Kon_Okami → BarbasSs

Α κατάλαβα. And yup είμαι κι ε΄γω σ αυτόν τον κόσμο που τα θέλει όλα από τους ίδιους.... Tnx για την ενημέρωση!!! ^^
Jul 08 2008 02:26
Photo

clampman17 → Dante80

Και αλλος ενας μαμιας της ανιμε γειτονιας μας αφησε χρονους...Παναθεμα ρε Dante, που πηγες και ριμαξες το σικωτι σου και δεν μπορω να σε κερασω παρα μονο...περγαμοντο!
Jul 08 2008 02:21
Photo

red pyramid → Kenny

[IMG]http://i193.photobucket.com/albums/z122/yaoiyurirulz/Yuri/kiss.jpg[/IMG]
Jul 08 2008 02:18
Photo

Loke

η αλυσιδα ξεκινησε !! [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/4194-lokes-comedy-ecchi-lovu-lovu-pack.html"]Lokes comedy ecchi lovu-lovu pack[/URL] join it for the glory of lolis !!
Jul 08 2008 02:05
Photo

phm → Dante80

Α lol εγώ από την άλλη είμαι στο άλλο άκρο: Θεωρητικά είμαι μόνιμα online αλλά δεν είμαι μόνιμα στο PC!
Jul 08 2008 01:52
Photo

Zoro → GkLoc

Οi Καπετανιε,οταν μπεις ξανα πηγαινε στο thread "Γενικη συζητηση για το OP",διαβασε τι εγραψε η iri και εξηγησε της λιγο τι εστι Usopp!!! [οχι να την κοροιδεψεις ή τπτ αλλο,απλα δωσε κι εσυ μια αποψη!!] Τα λεμε!^^ ΥΓ:Τον tsintori εσυ τον εβαλες στην σειρα τωρα??:hahaha:
Jul 08 2008 01:41
Photo

Dante80

Gunslinger Girl. Ναι, έχω να μπω καιρό...έλειπα afk 2 μήνες τώρα...XD
Jul 08 2008 01:40
Photo

phm → Dante80

Γεια! Έχω μια απορία. Από που είναι το avatar και η sig σου; Πάντως είναι ιδέα μου ή έχεις να μπεις msn κάτι αιώνες;
Jul 08 2008 01:36
Photo

Zoro → lordofblues

Oi Oi σε χασαμε απο το forum με τα τρελοposts/threads σου:P Τι εγινε,να υποθεσω οτι χαιρεσαι τις διακοπες και φευγεις για στρατο σε ενα μηνα??(νομιζω ετσι μου χες πει σε pm) [οταν πας,δειξτους το group μας με το anti-army και πες οτι εισαι μελος!!...πλκ!!:nanana:] Εγω μεχρι 22 ιουλιου θα σαπιζω με την εξεταστικη αρα δεν ξερω αν ειμαι σε καλυτερη θεση απο σενα... (βεβαια μ'αρεσει η φοιτητικη ζωη,δεν βιαζομαι καθολου να τελειωσω!Oι εξεταστικες ειναι μονο:thumbdown:) Ελπιζω να περνας καλα λοιπον συναδελφε,τα λεμε!!:byejg9:
Jul 08 2008 01:32
Photo

Zoro → Texhnolyze

Χεχε σκοτωθηκα να βρω το προφιλ σου προχτες αλλα τπτ το search!!:P (μαλλον επειδη δεν εχεις posts) Προετοιμασου,που θα μου παει,αν οχι τωρα που εχω εξετασεις,το καλοκαιρι θα παρω εγω το κυπελλο στον ποντικοαγωνα!!:hehehe: Τα λεμε λοιπον!:byejg9:
Jul 08 2008 01:21
Photo

Ptomahawk → Seraphimon-T.K.

χρόνια πολλά
Jul 08 2008 01:18
Photo

Kenny → Animesuki

Η απάντηση βρίσκεται εδώ. [url]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/4923-post-count-problem.html[/url]
Jul 08 2008 01:18
Photo

Kenny → Anyparktos

You. Are. Fuckin'. Kidding me. :terror2::terror2::terror2::terror2: Man, sorry αλλά το να πέρασα την Αρχιτεκτονική Υπολογιστών μου ακούγεται απλά αδύνατο. Περίμενα βαθμό μεταξύ 2 και 3 (lol). Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ρίξε άλλη μια ματιά αύριο και βεβαιώσου ότι αυτός ο βαθμός είναι δίπλα από το δικό μου όνομα. Ακόμα καλύτερα, πάρε το φωτογραφία και στείλε το να το δω με τα μάτια μου. Αν όντως ισχύει... κερνάω μπύρες!
Jul 08 2008 01:13