Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → red pyramid

Πρόσεχε με ποιαν πας να αρχίσεις spam-πόλεμο γιατί θα σου κάνω τη σελίδα fandom της αλίκης! λολ Ε.. τι να κάνω! Αυτό μου ήρθε πρόχειρο σε ναύτη!
Jul 07 2008 23:52
Photo

red pyramid → QueenofHearts

Επ, το να βάζεις φώτο της Αλίκης στο προφίλ μου είναι αίσχος ε :P άντε, μην αρχίσω να ποστάρω φώτος απο χαζο-shoujo (σπαμμάρω πολύ ε? :P)
Jul 07 2008 23:44
Photo

Aν ήταν shota θα το είχες καταλάβει γιατί το τελευταίο που θα άκουγες θα ήταν "[COLOR=Red]off with his head![/COLOR]" Και τι λες καλέ που είναι ναυτάκι; Αυτό είναι το ναυτικό καπέλο [IMG]http://i140.photobucket.com/albums/r10/RedQueenOfHearts/various/aliki2ym1.jpg[/IMG] Αυτό είναι τυπική τραγιασκούλα, μάλλον πέτσινη για να ταιριάζει με το σαδομαζό look του [B]βαμπιρ[/B]! (Πειρατή, πειρατήηη το τόπι!!!)
Jul 07 2008 23:40
Photo

tsintori → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά Seraphimon-kun.
Jul 07 2008 23:38
Photo

Καλά, δεν είναι και shotacon :P ένα προς πλάσματα της νύχτας το έχουν, δεν μπορώ να πώ, αλλά το καπελάκι που έχει το *seme wannabe* στην εικόνα μου φέρνει προς ναυτάκι. Έχεις ακούσει για βαμπίρ ναύτι? :P (yeah, I have no sense of humor)
Jul 07 2008 23:32
Photo

Ναι, αν και τα 2 είναι πολυ μικρoύλια! Για βαμπιράκι μου κάνει..
Jul 07 2008 23:27
Photo

Για ξωτικούλι μοιάζει, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω :( it's having fun though :P
Jul 07 2008 23:23
Photo

pershs

Μαααααα αλήθεια σας λέω δεν φταίω εγώ τα ορφανά μου επιτεθήκαν πρώτα
Jul 07 2008 23:18
Photo

Zoro → iristella

Εχεις λιγη ωρα για παραλληλο MSN?(οσο εισαι στο site δλδ!) Αν δεν εχεις δεν πειραζει,2-3 πραγματα να σου πω αλλα τα λεμε και αλλη φορα!!:nanana:
Jul 07 2008 23:07
Photo

donald13 → Seraphimon-T.K.

Χρονια Πολλα!
Jul 07 2008 23:07
Photo

Zoro → Umi no Ossan

"Λες να κανει ντου;;;; Οταν δω οτι ειναι ετοιμη να σκασει σταματαω" Καλα θα κανεις!!XD "(εκτος κ αν παραδεχτει οτι εχω δικιο σε καποια πραγματα)" That's Never Gonna Happen!!:hahaha: "Ειπαμε να κανουμε κανα πειραγμα αλλα εσυ...." Ε ναι πιο πριν εκανα αρκετα και ηδη χαιρομαι που την γλιτωσα,τωρα το βλεπω που μπορει να εκραγει απο στιγμη σε στιγμη και τραβιεμαι!! Αλλα αν εσυ εισαι θαραλλεος swordsman(αλλα μιλαμε για πολυ θαρρος)συνεχισε το εργο σου!!XDXD
Jul 07 2008 22:56
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Λες να κανει ντου;;;; Οταν δω οτι ειναι ετοιμη να σκασει σταματαω(εκτος κ αν παραδεχτει οτι εχω δικιο σε καποια πραγματα) ...Ειπαμε να κανουμε κανα πειραγμα αλλα εσυ....
Jul 07 2008 22:51
Photo

Zoro → Umi no Ossan

[καλαααααα,αλλα σπρωχνεις την τυχη σου....αυτο ειναι που μπορει να εκνευρισει μερικες...ειδικα αν ειναι ηδη κατα το ημισυ τρελες και γυαλιζει το ματι τους...:hiding_something:] Οσο για την αποσταση δεν παιζει κανενα ρολο,πιστεψε με!!! (οταν την παθεις καποτε,θα με θυμιθεις,δεν κολλαει εκει αυτη!!!)
Jul 07 2008 22:42
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χεχεχεχε....Οσο μας χωριζουν χιλιομετρα δεν εχω να φοβηθω τιποτα !!!!!!! εξαλου αν φοβομουν τι σοι μελος του Going Horny θα ημουν;;;;
Jul 07 2008 22:38
Photo

BarbasSs → Kon_Okami

τα 3 τελευταια απο το they are my noble masters ειναι απο αλλο funsub group γι αυτο ειπα μηπως σε νοιαζει να τα κατεβασεις απο ayako(ειναι πολυς κοσμος που θελει να τα εχει ολα απο το ιδιο funsub group....)
Jul 07 2008 22:18