Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80 → himawarinosekai

Μέρααα....για την ερώτηση σου στο ΒΗ, αν κάποιος φάει ban τότε τον τρώει η μαρμάγκα. Και αυτόν, και τα alias που μπορεί να βάλλει για να ξαναμπεί στο forum. Δεν δίνουμε ban για ψύλλου πήδημα, αλλά όταν γίνεται, είναι για πάντα. :tensai:
Jul 08 2008 11:30
Photo

Dante80 → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά αγορίνα, πολύχρονος και πολύκροτος....XD
Jul 08 2008 11:15
Photo

BarbasSs → Kon_Okami

πωωω και αυτο σπαστικο και το εχω κανει νομιζω σε καποιο γιατι οσο και αν εψαχνα δεν το εβρισκα αλλιως.....
Jul 08 2008 11:03
Photo

Kon_Okami → BarbasSs

Έλα ρε συ στα μεγάλα θες δε θες το παθαίνεις. Εκεί το έχω πάρει απόφαση και δεν με πειράζει. Αλλά έχει τύχει να έχω 26άρα από άλλο fansub group γιατί το κάναν drop οι πρώτοι και τα υπόλοιπα τα βρήκα από Shinsen μόνο....I don't like them:emptyonexg1: Αλλά το ακόμα χειρότερο είναι με την μορφή των αρχείων. Να κατεβάζεις σειρές και να ανακαλύπτεις ότι τα μισά είναι avi και τα άλλα μισά mkv...:erk:
Jul 08 2008 10:36
Photo

BarbasSs → Kon_Okami

ναι και γω ειμαι μεσα σε αυτους και σπαζομαι οταν δεν μου τα δινουν ιδια.... χεχ μεγαλυτερο παραδειγμα One Piece.... 8 funsub groups
Jul 08 2008 10:28
Photo

iristellaKyuubi

καλημερα......Δεν πρεπει να στο εχω πει ως τωρα αλλα δεν κρατιεμαι.....Το βλεπω το ξαναβλεπω,,,, Θα στο πω....... Η εικονα του Minato ΠΟυ εχεις για avatar ειναι πραγματικα τελεια....
Jul 08 2008 09:28
Photo

Seraphimon-T.K. → donald13

Ευχαριστω πολυ!
Jul 08 2008 09:20
Photo

Seraphimon-T.K. → Ptomahawk

thank you :)
Jul 08 2008 09:13
Photo

Seraphimon-T.K. → Melkor

Ευχαριστωωωω~! Να 'σαι καλα :3
Jul 08 2008 09:11
Photo

Seraphimon-T.K.

Ευχαριστωωωω~! Να 'στε καλα :3
Jul 08 2008 09:10
Photo

iristella → moutzah3d1n

Ohayo..... Καταρχας καλωςηρθες και να σου πω οτι η ερωτηση ηταν πολυ καλη.. Δεν ξερουμε τι εχεις δει απο DN οποτε προσπαθησαμε να σου καλυψουμε ολα τα ενδεχομενα και απο παλαιοτερες συζητησεις και με περιληψη. Αν εχεις καποια επιπλεον απορια dont be afraid to ask.....ΧDDDDD
Jul 08 2008 08:25
Photo

tec-goblin → joniM

Είπες κάτι για dnd από ίντερνετ. Είμαστε αυτή τη στιγμή μάλλον κομπλέ στο Έμπερον 3.5 μας (αλλά αν γουστάρεις υπερσύνθετες συνομωσίες, είμαι μέσα), αλλά πού και πού παίζουμε κάτι σέσσιον 4ης έκδοσης με πειρατές και τέτοια (στυλ 7thSea). Θα σου σφυρίξω αν είναι ;).
Jul 08 2008 07:51
Photo

GkLoc → Zoro

Οκ,marimo.... ...Fight You Tommorow!!! Good night!!!
Jul 08 2008 04:53
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε τοτε λιγο κατωτερο στην καλυτερη!!! {μην μου πεις οτι θες πολυ κατωτερο τωρα!!:hahaha:} Αυτα,θα το συνεχισω και θα σου πω,cook!! Τα λεμε:) EDIT: Δες και ενα παλιο καλο!! [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/2939/usopp7uawz1hw8.png[/IMG] XD
Jul 08 2008 04:51
Photo

Zoro → GkLoc

Δεν ειπα πουθενα οτι με κοροιδεψες ρε,που το δες?? Σιγα μην μαλωσουμε για κατι τοσο μικρο ρε,με σενα τον προσυλητιστη του Group?? [το πιο πολυτιμο μελος,χεχε;)] Απο κατω οτι τα πηρες ειπα μονο,και για πλακα το πα,μιας και εισαι cook παλι!! Λοιπον,μαγειρουκο SanjiK τα λεμε αυριο αν ειναι,σε καμια μαχη στο πλοιο!! ΒΒ!!
Jul 08 2008 04:39