Community Status Updates
GkLoc → Zoro
Bring It On Shitty Marimo!!!
Εμενα Δεν Μου Πολυαρεσουν Αυτα,Οταν Ειδα Το Πρωτο Επεισοδιο,Μου Αρεσε Πολλυ,Και Ειπα Οτι Αυτη Η Σειρα Θα Με Τρελανει,Ομως Τελικα Αποδειχτηκα Λαθος,Διοτι Μολις Πατησανε Ποδι Εξω Απ'το Χωριο,Ηταν Βαρετο Καπως,Και Δεν Μου Αρεσε Ουτε Και Με Συναρπαζε,Παντως Θα Το Συνεχισω,Και ρε Zoro...."Mαλλον Ισαξιο"
Αυτο Τωρα Γιατι Το Ειπες???Μηπως Θες Να Φας Ενα Diablo Jambe Για Να Ερθεις Στα Συγκαλα Σου???
Jul 08 2008 04:37
iristella → GkLoc
good night Sanjik kun......Oh yeah the prince is back!!!!! Τι καλα εχουμε παλι τρεις μαγειρες.....Iristella is so happy......
Jul 08 2008 04:37
GkLoc → Zoro
ΛΟΛ,Γιατι,Ποτε Σε Κοροιδεψα????????
Μα Ρε Σεις,Δεν Θυμωσα,Μπορει Να Μου Την Εσπασε Λιγο,Αλλα Δεν Θυμωσαα,Δεν Θα Παρω Μαζι Μου Και Το Panchiko ου Και Θα Σας Κυνηγαω,Ειπαμε!!!
Jul 08 2008 04:32
Zoro → GkLoc
ΟΧΙΙΙΙΙΙ,παλι μαγειρας ρε συ???
[να μου πεις εσυ αλλαζεις avatar για την πλακα!!:P]
Πριν δεν μου πηγαινε η καρδια να μαλωσουμε γιατι σεβομαι τον Captain,αλλα τωρα....Bring It On Shitty Cook που τα πηρες κιωλας!!!:burningbe3:
[πλκ πλκ!!!^^]
ΟΚ,εμενα μ'αρεσει πολυ η ιδεα του chakra και των jutsu και του πως ειναι η δουλεια/ιεραρχια των ninja,αλλα οχι πιο πολυ απο τους kaizoku ακομη και ουτε νομιζω...το πολυ πολυ ισαξιο να γινει...αλλα εχω πολλα να δω ακομη!!
Τεσπα,πορωσου κι εσυ αν ειναι,γιατι πιστευω αξιζει να το δεις για να χεις αποψη στο θεμα(αν και παλι opfan θα μεινουμε,cook)!!:P
Τεσπα,μεγια το ava,cook,και τα λεμε κανονικα στο forum!!^^
:byejg9:
Jul 08 2008 04:31
Zoro → iristella
iri,μπορεις να ξαναμπεις msn?[νυχτογατος mode on];)
Εχω ακριβως 3 πραγματα που θελω να σου πω...
[αν δεν μπορεις δεν πειραζει θα τα σημειοσω να στα πω αλλη μερα...]
:gn2:
Jul 08 2008 04:25
GkLoc → iristella
Οχι ρε Iri-Chan,Γιατι Να Κραταω Μουτρα.....(Βαριεμαι Να Βαλω Φατσουλα,Φαντασου Οτι Εβαλα Αυτην Με Τα ΜΑΤΙΑ!!)
Γνωμη Σου Και Μπραβο Σου,Its All Good!!!
Jul 08 2008 04:19
iristella → Zoro
ρε εμενα δεν με πειραζει. Ο GKLoc Μαλλον τσαντιστηκε. Nα με κοροιδεψει γιατι δεν καταλαβα.... Δεν το εξελαβα ετσι. Απλα μου εκανε εντυπωση το οτι θυμωσε. Δλδ αν ηταν ετσι εγω θα επρεπε να ειχα ξεκανει το μισο forum επειδη βριζουν τον sasuke κα τον Light (poy τον δουλευω κι εγω και ας του εχω αδυναμια)
Jul 08 2008 04:18
GkLoc → Zoro
Πω,Πω,Εχεις Μπει Ζεστα Στο Θεμα Νaruto,Εγω Ακομα Ειμαι Στο 10,Ομως Δεν Με ΠολυΕνθουσιαζει Για Να Το Συνεχισω Γρηγορα,Και Δεν Εχω Τελειωσει Berserk(anime)Ακομα!!!
Αυτα,Και Ενταξει,Ειμαι Cool Και Δεν τ Πηρα!!
Jul 08 2008 04:17
Zoro → iristella
:nanana:Ρε του πα να περασει να πει την αποψη του και οχι να σε κοροιδεψει!!
(οχι οτι το κανε)
Απλως ηθελα να χει κι αυτος συμμετοχη μιας και Usopp fan!!
{Gomenasai iri-chan!!:cry5:}
Αλλα ειπα οτι κι εγω σε καταλαβαινω γιατι κι εγω τα ιδια πιστευα στην αρχη...και μετα αποψη σου αν παλι δεν σ'αρεσει...
Ελπιζω να μην μου κρατησεις μουτρα τωρα??:blingeye2:[μουτρακι mode onXD]
(που εχουμε και σχεδια να υλοποιησουμε!!)
Ασχετο αλλα ρε συ,πανω που ετοιμαζομασταν να φυγουμε ανοιξαν αλλες ενδιαφερουσες συζησησεις και πλακες!!!
Αν συνεχισουμε ετσι παλι δεν θα κοιμηθουμε!!:hahaha:
{καλα το νεο dn thread ειναι ολα τα λεφτα!!!:Blissfull:
Βρηκαμε κι αλλο πραγμα ασυζητητο,μα ποσα εμειναν πια??ελπιζω να μην εξελιχτει οπως η παλια συζητηση!!}
Jul 08 2008 04:11
iristella → Zoro
καρφι εσυ με εδωσες στον καπταιν ε???? Καλαααααα απο αυριο θα δεις........
Jul 08 2008 04:06
Zoro → GkLoc
Χεχε εκανα και ενα πολυ μικρο edit στο ποστ μου αν θες να το δεις!^^
ΟΚ μην ανυσηχεις,για αυτο στο πα,για να ριξει και μια αποψη και ο μεγλαυτερος Usopp fan,μιας και ανυσηχουσα μηπως δεν την εβλεπες...
Αυτα ρε καπετανιε λοιπον....α,ξεκινησα κι εγω Naruto,εσυ που εισαι ειπες?
Εγω στο 6 αλλα πριν κοιμηθω θα θελα να φτασω το 10 αν μπορεσω...
Ξεκινησε καπως αδυναμα αλλα μ'αρεσει αρκετα τωρα,απο το 3 και μετα,οχι οσο το OP αλλα δεν εχω δει αρκετα για να κρινω...
Την κανω κι εγω σιγα σιγα,τα λεμε Καπετανιε!!^^
ΥΓ:Ε,καλα,ετσι,ακομη ενα nakama στο group,70 ειμαστε τωρα!!!Το 1/3 χαρη σε σενα:P
[αλλα μας πλησιαζουν οι αλλοι,προσοχη!!]
~Yohohohoho~Zoro-kun~Salutes~his~Captain~and~Goes~to~Sleep~
:gn2:
ΥΓ:iri,στα ιδια μερη συχναζουμε στο φορουμ πια μου φαινετε:hahaha:
Jul 08 2008 04:06
iristella → GkLoc
oi captain ελπιζω να μην τσαντιστηκες πραγματικα............ Σου εξηγησα οτι δεν ειναι οτι αντικειμενικα τον θεωρω κακογραμμενο χαρακτηρα η κατι τετοιο. Απλα ειναι η ιδιοσυγκρασια μου τετοια που ενα ειδος χαρακτηρων δεν το συμπαθω καθολου. Το εχω συναντησει και στο naruto και στο bleach και στα περισσοτερα anime τα οποια εχω δει. Και επαναλαμβανω οτι οντως μπορει μετα να γινει καλυτερος δεν αντιλεγω αν κανει κατι καλο δεν θα ντραπω να το πω. Προς το παρον με βαση αυτα που εχω δει κρινω. Στην γενικη συζητηση ειμαι οχι στο latest chapter.... τεσπα και παλι ελπιζω να μην τσαντιστηκες πραγματικα γιατι ειναι κριμα να ανεβαινει η ενταση για καθαρα υποκειμενικες παρατηρησεις. Καλη σου νυχτα
Jul 08 2008 04:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed