Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sora of the wind → psofia

bistigmenos=μπηστηγμένος...μπηστάω...ξερω γω..
Jul 09 2008 22:54
Photo

iristella → tsintori

Mηπως η αδερφη σου σου κανει χοντρη πλακα? Το DN εχει μονο 37 επεισοδια..... Η αληθεια ειναι οτι ο δευτερος κυκλος για πολλους ειναι μεγαλη ξενερα λογω μιας τροπης του σεναριου. Εμενα ομως μου αρεσε παρα πολυ και αυτος και ιδιως προς το τελος γινεται πραγματικα απιστευτο.... Το φιναλε δλδ η τελευταια σκηνη που ειναι αναμεσα σε L Και Light ειναι ολα τα λεφτα.... Εκλαιγα σαν πιτσιρικι μετα..
Jul 09 2008 22:40
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Λοιπόν με τους animess να έχουν μείνει στο επισόδειο 357 και αν πηγαίνουν σαν χελώνες και με τους INP να καθυστερούν σχεδόν μια βδομάδα δεν ξέρω αλλά βλέπω δυσοίονο το μέλλον OP fansub groups!
Jul 09 2008 22:37
Photo

GkLoc → ssj4nick

Heloo Nick,Nice Seeing You Here!!
Jul 09 2008 22:36
Photo

GkLoc → ichigo13

Ναι Καλα,Im A Proud Captain,I Will Never Go To The Fox-Side!!! One Piece FTW!!!
Jul 09 2008 22:33
Photo

tsintori → iristella

Το διάβασες Ιri-chan. Α η αδερφή μου μου είπε ότι το dn κάνει κάποια στιγμή μια κοιλιά και 45 επεισόδια πριν το τέλος επανέρχεται στο παλιό καλό dn. Ισχύει;
Jul 09 2008 22:31
Photo

nasia27 → Jimakos

χαιρομαι που δεχθηκες! τι κανεις?
Jul 09 2008 22:23
Photo

ichigo13 → GkLoc

Τhanks G-K kun! E...ελπίζω να μην μεταμορφωθείς σε narutard(:hahaha:)Just kidding Enjoy the show!
Jul 09 2008 22:20
Photo

GkLoc → ichigo13

Ichigo,Ετσι Γινεται ο Gutts Απτην Παρανοια Του Νομιζω Και Ολο Το Μισος Μεσα Του,Παλια Δεν Ηταν Τοσο Paranoid ια Να Το Εχει,Kαι Που Να Δεις Αργοτερα,Που Μεταμορφωνεται Στις Μαχες Εντελως Σαν Demon(Τροπος Του Λεγειν),Σ'αυτα Τα Σημεια Τα Σπαει Αγρια
Jul 09 2008 22:17
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Δώρα τι έγινε διακοπούλες τώρα? Να σε ρωτήσω!Θα είσαι καθόλου Πάτρα τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο?
Jul 09 2008 22:13
Photo

ichigo13 → Zoro

Bασικά εννοώ το berserk mode που ανέφερες!Απλώς αυτό ο Guts δεν το είχε παλιότερα,πριν τελειώσει το flashback δηλαδή!Από που το έμαθε λοιπόν?Αυτή είναι μια άλλη απορία μου! Μήπως μου ξέφυγε κάτι!Yhanks πάντως ρε και συγνώμη που σου τα πρίζω!Είμαι λίγο noob ακόμα!Δεν είμαι στο επιπεδό σας αλλά ευελπιστώ να σας φτάσω! Τέλος για το Naruto την ίδια άποψη με'σένα έχω! Κι εγώ όταν το είχα αρχίσει είχα πορωθεί! Ειδικά μετα το 35-40 επισόδειο!Συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι στα σημεία τελικά το one piece είναι καλύτερο(μόνο στις μάχες θεωρώ ότι χάνει το one piece από το naruto)! Eσυ τι επισόδειο είσαι?
Jul 09 2008 22:11
Photo

Zoro → iristella

Χεχε ναι αυτοι χανουν τετοια πλακατζου fangirl και την παιρνουμε εμεις!;) Χμμμ,ναι νομιζω καταλαβα τι εννοουσες με τον δουλη... Τεσπα,καλα αν ειναι τα λεμε με msn σε λιγο,αν θες...:)
Jul 09 2008 22:03
Photo

Zoro → ichigo13

Ναι μαθαινεις αρκετα πιο κει για τον Σκελετο οποτε δεν σου λεω αλλα,απλως να ξερεις οτι ουσιαστικα βοηθαει τον Guts στις δυσκολες στιγμες,οταν δλδ δεν εχει καμια ελπιδα να νικησει μονος του,οταν ειναι με πολυ δυνατα οντα... Αλλα αν ειναι απλα δυσκολη μαχη δεν εμφανιζεται τοτε εννοειται,την αφηνει στον Guts,ειπαμε,οχι και νταντα!!:P Οσο για την αυρα,μου βαζεις μια εικονα με imageshack να την δω?? Γιατι περασε καιρος και δεν καταλαβαινω τι εννοεις...εκτος κι αν την μπερδεψες με τον μανδυα του ή με το οταν γινονται ασπρα τα ματια του και πηγαινει σε berserk mode... Μετα,ποιο ξωτικο εννοειες ρε συ,σε ποιο σημειο εισαι? (σε ρωταω μην καταλαβω κατι αλλο και στο σποιλεραρω) Και επισης,με θεους κανει μια πολυ μικρη μαχη με εναν αλλα τπτ το σημαντικο,εχει ακομη παρα πολλυ μεχρι να τους νικησει...ετσι οπως την βλεπω εγω,μαζι με το One Piece θα τελειωσει,γιατι μπορει να θελει λιγοτερα η ιστορια να μας δειξει απο το OP,αλλα τοσο σιγα που βγαινουν τα chapters(1 φορα το μηνα κι αμα,καμια σχεση με το 1 τι βδομαδα του Oda,που παραπονιουμουν παλια κιωλας!!:P)μαζι θα τελειωσουν μαλλον...σε καμια 10αρια χρονια!! Τελος,αληθεια το εννοουσα οτι εχει βασεις για να γινει λιγο κατωτερο ή και ισαξιο με το OP,αλλα με τπτ καλυτερο...μην φρικαρετε,ειμαι παντα ο Zoro που ξερετε,δεν παραταω την σειρα....απλως παρατηρησα κι εκει αλλα θετικα και το χω να μην το κρυβω κατι που πιστευω αληθινα... Αλλα οπως ειπα εχω ακομη πολλα να δω,η γνωμη μου ενδεχεται να αλλαξει!!:)
Jul 09 2008 21:59
Photo

Sora of the wind → psofia

Ma ti bistigmenos. Monos mu topa.
Jul 09 2008 21:55
Photo

ichigo13 → Zoro

Zoro-kun 1)Στο Berserk αυτός ο σκελετός με το άλογο τι είναι? Θα μάθουμε περισσοτερα πιο μετα?Αν ναι μην μου πεις! Επίσης ο Gats όταν θυμώνει και βγάζει κάτι σαν αύρα γύρω του όπως έκανε με το ξωτικό που πολέμησε,αυτό τι είναι? Τέλος θα πολέμησει κάποιο θεό κάποια στιγμή(αυτό να μου το πεις κι ας είναι spoiler)! 2)Eλπίζω το comment για το Νaruto που έκανες στον G-K να ήταν για πλάκα:)!
Jul 09 2008 21:51