Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → JoHnAroC

Να σε πω ρε,αυτο το Κοκορνιογκος που γραφεις παντου,τι σημαινει?? Μου ρθε περιεργεια τωρα... [σορρυ που ειμαι ασχετος:P] Βασικα την κανω,δεν θα με βρεις αν απαντησεις,τα λεμε λοιπον Τζωναρε,καλη επιτυχια με το manga σου!! :bye:
Jul 10 2008 03:50
Photo

iristella → Jiraiya

Hello τι κανεις?????? No sleep for you tonight?
Jul 10 2008 03:05
Photo

BarbasSs → Anyparktos

[URL]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/5085-di-gi-charat.html[/URL] αυτο δεν εψαχνες??????????????
Jul 10 2008 02:26
Photo

GkLoc → johnnygav1989

ΟΟΟΟ,Καλως Ορισες Nakama Στο Anime.gr Περνα Και Απ'το Group Του One Piece,Και Κανε Join!!!*Θα Το Βρεις Εδω* [URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8[/URL] Νice to meet ya!!
Jul 10 2008 01:38
Photo

nasia27 → Jimakos

(ακομα πιο καθυστερημενα) μια χαρα και εγω! λιωνω απο τη ζεστη!
Jul 10 2008 01:29
Photo

Anyparktos → Kenny

Βγήκε δομημένος...Τον ήπιαμε κι οι δυό καρντάσ'... 3 εγώ,2 εσύ...Κανένας γνωστός μου δεν πέρασε!!!
Jul 10 2008 01:29
Photo

Kon_Okami → BarbasSs

Tnx!!!!!^^
Jul 10 2008 01:20
Photo

zade → Rovena Dieverse

To υποπτεύθηκα . Μπράβο ρε συ. Καλή συνέχεια . Με έβαλες και στο msn σου . Ευχαριστώ
Jul 10 2008 00:19
Photo

BarbasSs → Zoro

2 βδομαδες πωω χαρα στο κουραγιο σου, τα κλιματιστικα και τα παγωτα man αντε καλες επιτυχιες να εχεις dude byez
Jul 09 2008 23:54
Photo

Zoro → BarbasSs

Mπααα,εχω ακομη 2 βδομαδες,ας ειναι καλα τα κλιματιστικα και τα παγωτα γιατι δεν θα ημουν εδω τωρα!!:P Βεβαια επειδη αργουν ακομη εχω παραπανω ελευθερο χρονο,αλλα συντομα θα αλλαξει αυτο...προς τις 17-18 του μηνα θα με χασετε για καμια 10αρια μερες και ξεκιναει η καθοδος μου προς την κολαση!!:terror2: Και μετα ελευθερια επιτελους! Αλλα ας μην τα σκεφτομαι τωρα,ευτυχως εχω λιγο χρονο ακομη!! Τα λεμε,Μπαρμπα!!^^
Jul 09 2008 23:45
Photo

BarbasSs → Kon_Okami

nice avi dude
Jul 09 2008 23:44
Photo

RiDeLub → ichigo13

Άστα να πάνε.... Δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο στους INP μπορούμε να στηριχθούμε. Δεν παίζει να μας εγκαταλείψουν (ακόμα) μιας που τουλάχιστον ο ιδρυτής τους είναι ενεργός OP fan... Ο ιδρυτής (και κύριος μεταφραστής) των AnimeSS βρίσκεται σε διάλειμμα αυτήν την περίοδο και γι' αυτό έχουν μείνει πίσω. Ελπίζω να επανέλθουν σύντομα. Πάντως εν αντιθέσει με τις 3 προηγούμενες εβδομάδες που είχαμε HD raw από την Κυριακή (και όντως οι INP αργούσαν) αυτή την εβδομάδα δεν έχει βγει τίποτα ακόμα. Άρα φταίει και η τύχη μας η μαύρη... Στο ανεπίσημο και μιας που το είπες, η κατάσταση με τα raw παίζει να σταθεροποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους. Ένας από τους ιδρυτές των VP παντρεύτηκε Γιαπωνέζα την προηγούμενη εβδομάδα (αν μπεις στο site θα δεις και ανακοίνωση). Πριν από κάνα δίμηνο είχε πει πως όταν με το καλό ολοκληρώσει την εγκατάστασή του στην Ιαπωνία (με την γυναίκα του) και έρθει στα "ίσα" του, θα φροντίσει να δημιουργεί ο ίδιος τα raw και να τα βγάζει γρήγορα-γρήγορα μέσω των VP. Αν όλα πάνε καλά θα αντιμετωπίσουμε το ένα από τα δυο προβλήματα του εβδομαδιαίου επεισοδίου. Οπότε keep up, δεν χαθήκαμε ακόμα :P
Jul 09 2008 23:40
Photo

BarbasSs → Zoro

hey παλικαρι ιντα κανεις ??? πως παει η εξεταστικη? τελειωνεις??
Jul 09 2008 23:37
Photo

GkLoc → BarbasSs

Thanks Ρε,Για Να Δουμε,Κατεβαινει......
Jul 09 2008 23:33
Photo

BarbasSs → GkLoc

Κρητη ε χμμμμ... λιγο μακρια μας επεσες... βρηκα αυτο αν σε βολευει [url]http://www.mininova.org/tor/1056413[/url]
Jul 09 2008 23:32