Jump to content

Community Status Updates

Photo

sas → papadevil

ευχαριστώ για το friend request!!!!!!!^^
Jul 09 2008 18:54
Photo

Jimakos → nasia27

Φυσικά και ναι! ΤΗΧ!
Jul 09 2008 18:52
Photo

louna22 → Animefrick

Τι κάνεις φιλενάδα?Αργότερα το βραδάκι θα σου πω ακριβώς ποια έχω από sm.Τα περισσότερα μέχρι τώρα ε΄ναι από s1,2. Όσον αφορά το άλλο ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος και να τα πούμε!
Jul 09 2008 18:23
Photo

Seraphimon-T.K. → Cassiel

Hehe! :3 Ευχαριστω πολυ
Jul 09 2008 16:35
Photo

iristella → GkLoc

Καταλαβα......Και εγω θελω να παω Dattebayo για να βρω OP...... Τωρα εχω αρχισει και κατεβαζω πολλα παραλληλα και διαφορετικα μεταξυ τους...... Today is happy leaching day......
Jul 09 2008 16:10
Photo

Zouhan → momO

Yo! Διάβασα όλα τα κεφάλαια του Ludwig Kakumei μέχρι και το 14ο και έχω να πω ότι το The Frog Prince είχε πολύ γέλιο, το Hansel and Gretel ήταν αρκετά σκοτεινό (και η αλήθεια είναι οτί τον λυπήθηκα τον Hansel...) και τα δύο τελευταία για το The Goose-girl at the Well είναι τα πιο ενδιαφέροντα μέχρι στιγμής (το έχει αφήσει και σε ωραίο σημειο η Kaori...)
Jul 09 2008 16:09
Photo

iristella → tsintori

SOB= Son Of a Bitch..... IMBA= I M BadAss Καλα και που εισαι ακομη.... Πιστεψε με δεν εχεις δει τπτ.... Αν ειναι στειλε μου Pm Και πες μου σε τι αναφερεσαι αν και εχω τις υποψιες μου. Εμενα αυτος ο κυνισμος μου αρεσε παρα πολυ βεβαια. Ναι ακουγεται καπως το ξερω αλλα στο κατω κατω μου φαινεται πιο ρεαλιστικη αντιληψη απο τον ρομαντισμο που διακρινει πολλους χαρακτηρες .... Καλο διαβασμα λοιπον και τα λεμε αργοτερα.......
Jul 09 2008 16:00
Photo

zade → Rovena Dieverse

Είσαι η ίδια Rovena Dieverse που έχει στείλει γράμμα στο Total XakeR και δημοσιεύτηκε ; Εάν ναι , respect από εμένα . Οσο για την τρίτη λυκείου ,χαλάρωσε ,απόλαυσε και διάβαζε χωρίς να έχεις άγχος . Και ποτέ μα ποτέ μην ακούς τι λένε οι άλλοι που σε κοροιδέυουν . Αυτοί χάνουν .
Jul 09 2008 15:51
Photo

Melkor → Raven Princess

οχι βρε σιγα. καλα εκανες και ρωτησες
Jul 09 2008 15:40
Photo

GkLoc → iristella

Οhayo Iri-Chan,Torrents And Veoh FTW!!!! Τα Εχει Ολα Στο Datebyo(Λαθος Το Εγραψα)Αμα Οχι,Τοτε Να Παω Απο Veoh!!! Επισης Αρχισα Ενα Το Tales Of Phantasia,Ειναι Μονο 5 Επεισοδια,Θα Κατσω Σημερα Να Το Ξεκινησω!!!
Jul 09 2008 15:28
Photo

1oneiromono → Zoro

hehe you amuse me δν χανεις την ευκαιρια να πασαρεις τις ταινιες, για αυτο βρισκω την αναγκη να πω για τα μανγκα.Οπως και εσυ πιστευω οτι δν πρεπει να παραλειφει απο κανεναν death note fan το μανγκα αντιστοιχα γτ υστερει απλα στην "ζωντανια" παρολο που εχει διαφορα στο σεναριο στο 2 παρτ που σου εχω πει.Κατι αντοιστιχο υποθετω πιστευεις και εσυ για τις ταινιες ,σωστα??? θα βρω καποια στιγμη να σου πω την αποψει μου για τις ταινιες(μην περιμενεις τπτ το υπερβολικο να πω :P).... Το be continue
Jul 09 2008 15:23
Photo

tsintori → iristella

SOB; όπως είχα πει και στο group είμαι λίγο newbie σε αυτά. Α επίσης τι είναι imba; Λοιπόν είμαι στο 8 απλώς δύο σκηνές μου έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση ο κυνισμός που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που ΄ςίχα μείνει κάγκελο για καμιά ώρα (κυριολεκτικά). If you want to know to what i am reffering στο λέω αργότερα με pm. Α είδα ότι κοιμήθηκες. Nice, nice δηλαδή να μαντέψω ότι το βράδυ θα είσαι εν ενεργεία; Πάω για διάβασμα. See you later στο πλοιό ή στο village.:byejg9:
Jul 09 2008 15:19
Photo

QueenofHearts → red pyramid

[COLOR=Purple][B]Πρέπει να προσέχεις όταν τα βάζεις με βασίλισσες! Έχουμε πολλούς άσσους στο μανίκι μας! Ζητώ συγγνώμη από όσους αθώους τυφλωθούν από τον ακόλουθο καταιγισμό. Είναι παροδικό! Εdited out! xaxa! [/B][/COLOR]
Jul 09 2008 15:15
Photo

iristella → tsintori

Μην ανησυχεις Tsintori I m already after Jirayia ........Εχω βρει και το αποτελεσματικοτερο σχεδιο.... Τωρα οσον αφορα τον Light ξερω πολυ καλα οτι ειναι το μεγαλυτερο SOB ever...... Δεν χρειαζεται να μου αναλυσεις τους λογους trust me. Οταν λες τωρα ομως εννοεις μαλλον οτι δεν εχεις τελειωσει το dn σε ποιο εισαι??? Αν εισαι πριν απο το τελος του πρωτου κυκλου και τον σιχαινεσαι απο τωρα εχεις να δεις ακομη................. Eιναι πραγματικα διαβολικος......
Jul 09 2008 15:13
Photo

tsintori → iristella

Καλά gomen.:uhh: Αυτός σου κάνει. (επειδή ξέρω ότι τον μισείς) [URL="http://i73.photobucket.com/albums/i237/Uchihaana/jiraya.jpg"]κλικ[/URL] Αν θες σου στέλνω ένα pm γιατί θέλω νεκρό το light τώρα και όχι στο τέλος.
Jul 09 2008 15:03