Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Grrrrr, Usopp-Vegeta-Sanji Combo 5 Ton-Anti Manner Final Flash!!!!
Jul 09 2008 23:32
Photo

Jimakos → nasia27

(Έστω καθυστερημένα) Καλά είμαι! Εσύ;
Jul 09 2008 23:32
Photo

Zoro → GkLoc

Grrrr Zoro-Vegeta Combo!! Santouryu:Big Bang Attack!!!:hihi2:
Jul 09 2008 23:28
Photo

GkLoc → Zoro

You Have a Problem marimo?!?!?! Diablo Jambe-Anti Manner Kick Course(Μαζι)!!!!
Jul 09 2008 23:27
Photo

Zoro → GkLoc

Narutard GK operative!! Welcome to the Club!!:bleh: Ρε GK μην πεταγεσαι και απαντας αυτα που ρωτανε εμενα!!:burningbe3: Nittoryu Iai:Rashomon!!:roar:
Jul 09 2008 23:24
Photo

iristella → tsintori

ευχαριστω πολυ tsintori kun για τα βιβλια, χρωματσμο ξερω μεν γιατι για πολλα χρονια ζωγραφιζα με τεμπερες λαδι και τερακοτα αλλα επιπλεον γνωση ποτε δεν βλαπτει ne?......Καλη σου νυχτα ευχομαι. kαι καλο μαθημα αυριο......
Jul 09 2008 23:23
Photo

tsintori → iristella

Α nice Iri-chan. Θες να ψάξω να σου βρω και τίποτα βιβλία για τεχνικής με χρώμα. Τέσπα καλημερίζω και φεύγω για νάνι. Φροντηστήριο στις 10:nanana:.
Jul 09 2008 23:21
Photo

iristella → tsintori

καινουρια σκιτσα προσπαθω να ετοιμασω.......Ψαχνω για ιδεες κι αυτην τη φορα μαλλον θα ειναι κι εγχρωμα...... Βρηκα σε ενα βιβλιοπωλιο κατι τελειους μαρκαδορους (πανακριβοι οι σκασμενοι ομως 2,5 ευρω ο ενας),,,, Εξεταστικη τελειωσα χτες γι αυτο και κοιμηθηκα λιγο κιολας......
Jul 09 2008 23:17
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Xεχε,βασικα οπως ειπα και στο thread για το meeting δεν ξερω αμα θα μπορω απο τις 20 εως τις 29-30...Αλλα οχι και σιγουρα,μεχρι το τελος της εβδομαδας θα αποφασισουμε αμα θα παμε. Θα ρωτησω αμα γινεται meeting στις 29 ή στις 30 αντι για το σαββατοκυριακο,αλλα χλωμο το βλεπω...-_- Αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε
Jul 09 2008 23:13
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Bασικά εγώ από 20κάτι του Ιούλη θα είμαι στο εξοχικό που είναι δίπλα στο ξυλόκαστρο! Ε...το ξυλόκαστρο δεν είναι και μακρυα από την Πάτρα!Μια ώρα το πολλύ! Σκέφτηκ το meeting λοιπόν!Γι'αυτό σε ρώτησα!Επίσης ωραίο θα ήταν και κανένα μπάνιο! Εκεί έχει πολλές και καλές παραλίες!
Jul 09 2008 23:04
Photo

tsintori → iristella

Ουπς λέμε καλημέρα εδώ και 1 λεπτό με το ρολόι μου. Πότε θα έχεις new σκίτσα. Me wants to see Iristella paints.
Jul 09 2008 23:02
Photo

Zoro → ichigo13

Ρεεεεεε,τι πεταγεται παλι αυτος o GK!!!:burningbe3: Oi Cook θα σου βαλω φυμωτρο,μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν!! [IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x230/nobeiderf937/sanji-zoro.gif[/IMG] Ιchi ειναι οπως o Sanji εγινε super saiyan κατι,δειχνει τα αισθηματα του πιο εντονα!! Δεν ειναι τεχνικη ομως... Δεν ειναι κατι σπανιο στα animanga!!:P Στο Naruto ειμαι στο επ 10 και εκτος απο τις μαχες θελω να δω και το character development αν ειναι καλυτερο,που λενε.. Μουσικη,αστεια,φαντασια και για λιγο η ιστορια νικανε στο OP τωρα! (ενταξει και το naruto εχει καλη ιστορια αλλα το op νικαει πιστευω,ειδικα μουσικη-αστεια) Μαχες οντως εχουν στρατηγικη καλυτερη απο το op που απλα ορμανε και δεν πεθαινουν και νικανε....αλλα απο την αλλη του OP ειναι πολυ εντυπωσιακες... Τελος το Character Development πρεπει να δω λοιπον...παντως μεχρι τωρα οι ομαδα του OP νικαει,Zoro-Luffy κλπ ftw!!! Ομως και το Naruto εχει καλα σημεια που δεν περιμενα και δεν τα κρυβω αν τα παρατηρω...θα κανω ενα γιγαντποστ στο thread οταν το τελειωσω,οπου θα συγκρινω και τα 2...:P Αυτα,καλη πορωση με το Berserk,ενημερωσε με παντα με οτι αποριες/αποψεις εχεις!! Τα λεμε!!:) [B]EDIT:[/B]Εσυ naruto ολο το δες??
Jul 09 2008 23:00
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ναι και ημουν και 2 μερες χωρις νετ στην Πατρα γιατί είχα ξεχάσει το modem... Και εχω βαρεθει ηδη τωρα, πολυ σαπισα ολο το χρόνο. Πατρα μπορεί να παω μεσα στο καλοκαιρι,αλλα οχι πως εχω φτιαξει και πρόγραμμα. Θα πας πατρα εσυ?
Jul 09 2008 22:58
Photo

iristella → tsintori

Ειπα και εγω.......... + 45 επεισοδια XDDD...... για μενα δεν εκανε τοσο κοιλια. Ισως εχασε λιγο και καποια θεματα τα περασαν με μεγαλη ταχυτητα αλλα περισσοτερο ψυχολογικος ειναι ο λογος για τον οποιο αντιδρουν ολοι.,,, Πιστεψε με οταν ερθει το 25 θα καταλαβεις.... Σε εκεινο το επεισοδιο κοντεψα να το κανω drop το dn. Παντως εχει γελιο πραγματικα το οτι σιχαινεσαι απο τωρα τοσο πολυ τον Light.... O L δεν ειναι απαιχτος παντως (το κουκλιιιιιι μου)
Jul 09 2008 22:58
Photo

tsintori → iristella

Βασικά 5 ήθελα να γράψω μλκια μου. Πότε τελειώνεις εξεταστική;
Jul 09 2008 22:54