Community Status Updates
iristella → Zoro
χε χε δεν εμπλεκομαι σ συζητηση
ουτως η αλλως εχω καποιες δουλιτσες να κανω και σημερα μου ηρθε μια καταπληκτικη ιδεα για εργακι..... Οποτε κατεβαζω και ζωγραφιζω σημερα. Ουτως η αλλως δεν εμπλεκομαι ποτε σε μαχη χωρις να εχω το πιστο μου ικανο και γουρικο M στο πλευρο μου.... Αντε πες μου εντυπωσεις απο την εξεταση οτν γυρισεις οκ?
Jul 10 2008 13:29
BarbasSs → Anyparktos
δεν ειπα οτι το εχω απλα εβαλα το λινκ για να το δεις ειδα που ρωτουσες απο που να το κατεβασεις γιαυτο το ειπα
Jul 10 2008 13:19
Anyparktos → BarbasSs
ya,ya...Δεν παίζει να το έχεις...Αν και μάλλον είναι High level pugyuru or something...
Jul 10 2008 13:13
Konata → Erisadesu
Εσένα σε σπάμαρα για την νέα σεζόν Slayers? Δεν σε σπάμαρα.... :)
[IMG]http://i315.photobucket.com/albums/ll441/tsukasagr/themorethingschange.jpg[/IMG]
Jul 10 2008 12:52
Zoro → iristella
Χιχι εβαλα και τις [ero]αποψεις μου στο [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4877-one-piece-latest-episode-discussion-%5B%C5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers-%CC%CF%CD%CF-%C3%C9%C1-%D4%CF-%C1%CD%C9%CC%C5%5D-5.html#post207051"]thread[/URL] και πολλα screenshots!!;)
[αν θες δες το δεν θα καταλαβεις πολλα...]
(αρχιζω και σου μοιαζω και γινομαι fanboyς??:hahaha:)
Ασε μετα απ αυτα που δα ειμαι high κι εγω,θα αντεξω να παω να δω την εξεταση με το λιοπυρ!!
Ειχε ολα αυτα που ηθελα να δω τοσον καιρο το 361 και ηδη το 360 ηταν φοβερο και το 362 προβλεπεται επισης τελειο...ασε τελεια περιοδος για την σειρα...μονο οι μεταφραστες κανουν διακοπες και αργουν τα επεισοδια!!
Damn:sigh2:
Φαινετε κι εγω ξυπνιος θα μαι την υπολοιπη μερα!!
[αλλα αυριο θα κανω ρεκορ υπνου!]
Αν ολα πανε καλα το βραδυ εχουν να γινουν πολλα...
Τα λεμε συντομα λοιπον,ελπιζω:P
Jul 10 2008 12:16
iristella → Zoro
Kαι μετα μου λες οτι μονο το Naruto εχει ero υπονοουμενα.......XDDDDDD οκ σε αφηνω να fanboησεις με την ησυχια σου...... Εγω παλευω μe το Limewire γιατι κατι επαθε και δεν μου εμφανιζει αποτελεσμτα.... Εχω να κανω και κατι δουλιτσες σπιτι...... Ok για μετα.....αν ειναι καλο κουραγιο ευχομαι...... BB
Jul 10 2008 11:56
Zoro → iristella
Oiiii,εριχνα μια ματια στο 361 και ημουν afk:P
Ρε συ η τελειοτητα προσωποποιημενη...πρωτη φορα ειδα την Robin να χανει σε μαχη και αρα αποδεικνυει τελικα οτι ο Zoro ειναι πιο δυνατος τελικα,μιας και το χα απορια εδω και αιωνες(δεν παλεψε μαζι του αλλα θα δεις οταν φτασεις εκει τι εννοω!!απλα γιατι καναμε συγκρισεις στο thread και δεν ξεραμε ποιος ειναι πιο δυνατος)...
Αλλα παρ οτι ηθελα να την δω να χανει μια φορα...οταν την ειδα κατω μου ρχοταν να παω να τον δειρο τον αλλο!!!
Ε δες λιγο τωρα!!
[IMG]http://img92.imageshack.us/img92/1430/onepiece361015534114024zm0.jpg[/IMG]
Sorry μην με παρεξηγεις ειμαι κι εγω λιγο σε ero φαση τωρα μετα απ αυτα που ειδα:nbleed::lovulovu::hihi2:
Και σαν να μην εφτανε,στο επομενο εχει την μαχη με τον Zoro που φημολογειται οτι ειναι παρα πολυ καλη,ωρα για πωροση!!
Καλα που θα χω το internet ακομη,να την κατεβασω!!
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/3456/onepiece361033528114500ih7.jpg[/IMG]
Ασε ασε μην ακους τι λεω,μιλαει η fanboy μερια μου τωρα!!
Παω να τα βαλω και στο thread τωρα!!
(πιστευω την εχεις νιωσει κι εσυ!!:P)
Οσο για τον υπνο....μπα...σου μοιασα,2 ωρες κοιμηθηκα και η εξεταση τζαμπα πηγα στο πανεπιστημιο...ειναι στις 1 τελικα...και μπορουσα και να κοιμηθω...damn!!!
Αρα σε λιγο την κοπαναω παλι αλλα για υπνο με βλεπω αυριο το πρωι τωρα!!
[btw το χθεσινο μολις παρω τα πμ ισχυει ακομη παντως!!;)]
Jul 10 2008 11:52
iristella → Zoro
Oi τι γινεται???/ Χτες ειχα ξαφνικη shinigami attack.... γι αυτο επρεπε να φυγω.... Εσυ ολα καλα????Πας για υπο τωρα?
Jul 10 2008 11:38
Zoro → ichigo13
Δεν ξερω για εκπαιδευτης αλλα εχουν συμμμαχισει αρκετες φορες και το βλεπω να γινετε πιο συχνο στο μελλον...
Οσο για τις αποριες,να ρωτας παντα εμενα και οχι καποιους αλλους που πεταγονται!!:hehehe:
Αυτα,παω να δω κανα επεισοδιακι ακομη,βασικα μολις κατεβασα και το 361 και θα του ριξω μια ματια!!
Τα λεμε τοτε!!^^
ΥΓ:Απλα απο περιεργεια,θα πας στην συναντηση??
Jul 10 2008 11:30
ichigo13 → Zoro
Nαι ρε εντάξει όλα!Αν έχω κάποια απορία θα σου πω!Πάντως αυτός ο σκελετός θα ήταν ωραίος για εκπαιδευτής του Gats!Μπορεί πιο μετά έτσι να γίνει!Ρε αυτό για το naruto για πλάκα το λέω!Εγώ έχω δει όλα τα επισόδεια και από naruto και από bleach!
Jul 10 2008 11:27
Zoro → ichigo13
Ρε συ τελικα δεν μου πες,ολα ΟΚ με το Berserk,λυθηκαν οι αποριες σου τελικα??
Επισης,ελεγα χτες οτι κι εγω το OP εχω πιο ψηλα σαν εκτιμηση τωρα,αλλα απλως οτι αν συνεχισει ετσι εχει ελπιδες για να γινει ισαξιο με το OP το Naruto...και αν οχι τοτε λιγο κατωτερο...
Αλλα πρεπει να δω πολλα ακομη για να πω την οριστικη μου αποψη..
Απο OP damn οσα ειπε και ο ridelub φανταζομουν επαιζαν!!
Θελω τοσο πολυ να δω το 361,τωρα το κατεβαζω και θα ριξω σιγουρα μια ματια στην Robin:nbleed:,αλλα θα περιμενω να βγει μεταφρασμενο...
[μην την παθουμε και με το 362!]
Μην μεινουμε χωρις μεταφραστες την βαψαμε:nanteee:,αλλα απ οσο βλεπω μια χαρα θα μαστε συντομα απ οσα λεει ο ridelub!!;)
Τελος,εσυ Naruto ποσα εχεις δει??
Jul 10 2008 11:21
Jimakos → nasia27
Έλα τώρα που λιώνεις;!Υπερβολές...
Και πάλι κάποια παραλία κοντά θα είναι ;)
Jul 10 2008 11:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed