Community Status Updates
JoHnAroC → odin
καλα κανεις ωρε!!!μακαρι να ξυπνουσα και γω νωρις να προλαβαινω την μερα
keep up the good work!
>>οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο <<
Jul 10 2008 20:02
iristella → moutzah3d1n
Κοιτα αν καιγεσαι να το δεις και θες να το κατεβασεις πιο μετα πηγαινε [URL]http://anime-media.com/[/URL]..... Με το που subbαρονται απο καπου τα βγαζουν εκει.... Ειναι το πιο γρηγορο και ακριβες για online watching Που ξερω
Jul 10 2008 19:33
Zoro → FireFistAce
Ρεεε στο msn εβαλες την ατακα μου απο το Berserk,
"Fight for the Cause,Never Surrender
[και σου λειπουν και τα "Be Proud,Don't Die"!!]
Αυτη η ατακα δεν υπαρχει στην σειρα,ειναι καθαρα δικη μου,θα σου κανω μυνηση τωρα,ετοιμασου να πληρωσεις τις ζημιες σε μερικα εκατομυρια Beli!!
Χεχε εννοειται οτι κανω πλακα!!Βαλ την αν θες δεν με πειραζει!!:hihi2:
Απλως εμεινα που την ειδα,σου αρεσε κι εσενα να υποθεσω δλδ??:hehehe:
Ειδα σημερα περασες μια βολτα,καιρο ειχαμε να σε δουμε!!
Τι λεει,οι διακοπες ολα καλα??
[εγω εχω ακομη 2 βδομαδουλες περιπου:sigh2:]
Αυτα,τα λεμε και...σου χω πει ποτε ποσο ομορφη ειναι η εικονα σου απο πανω??XDXDXD
Jul 10 2008 18:18
Maya-chan → iristella
Την ίδια ακριβώς αντίδραση είχαμε. :hihi2: Είναι φοβερό τι βρίσκεις στο Youtube...
Jul 10 2008 18:05
Zoro → Animefrick
Χεχε οποτε θες να συζητησεις κατι,εστω και απο ομορφιας αποψη:awww:περνα στα threads!!
Δεσποζω εκει και απανταω σχεδον καθε ερωτηση και στηριζω καθε συζητηση!!(ή και αποριες/αποψεις κλπ,μιας και τωρα εμαθες το forum!)
Καλα και να μην περιαυτολογω:Pκαι τα υπολοιπα παιδια ειναι μια χαρα και ολοι βοηθανε οποτε χρειαστει!!
Οσο για το group,ειναι λιγο πιο παραξενο!
Εχουμε φτιαξει κανονικο πληρωμα με καπετανιο και swordsman(που τον κανω εγω φυσικα!),cooks,navigator κλπ και κανουμε στην πλακα ρολους,αναλογα με τις ατακες της σειρας!!
Αν αντεχεις λιγη τρελα περνα κι απο κει να σου δωσουμε καμια θεση!!
Αν οχι[γιατι μιλαμε για πολυ τρελα!!:hahaha:]τα threads ειναι μια χαρα!!:P
Oποτε χρειαστεις τπτ λοιπον,περνα μια βολτα!:gotit:
PS:Την εχεις δει ολη την σειρα?Μεχρι το 360?
Διαβαζεις και το Manga?
Jul 10 2008 18:02
Animefrick → Zoro
Καμμένη είμαι γενικότερα! :P να σου πω την αμαρτία μου τον τελυταίο καιρό άρχισα να γράφω σε thread και γενικότερα παρόλο που είμαι 2,5 χρόνια γραμμένη στο φορουμ δεν το έχω μάθει καλα πρόσφατα είδα και για τα thread/ group δεν έτυχε όμως να μπω... :P H αλήθεια είναι ότι στην αρχή έμπαινα για να παίρνω μόνο άνιμε αλλά τώρα μου αρέσει πολύ να συμμετέχω σε οτιδήποτε μέσα στο φορουμ! :)
Jul 10 2008 17:56
Zoro → Animefrick
LoL αφου εισαι κι εσυ καμμενη με την σειρα πως και δεν σε βλεπουμε καθολου απο το thread/group??:P
[καλα το group ειναι λιγο τρελο πες XD,αλλα το thread??]
Jul 10 2008 17:37
Matsu → septimius severus
Και κανε και κατι για την ορθογραφια σου...παλι παντα φιλικα...
Jul 10 2008 16:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed