Jump to content

Community Status Updates

Photo

BarbasSs → karkas

hey mate θελω να σε ρωτησω απο που κατεβασες το soundtrack του Diablo ??? μπορεις να δοσεις κανα link??
Jul 10 2008 15:37
Photo

somnium → Konata

Θα τηλεμεταφερθω καποια στιγμη που δεν θα το περιμενει κανεις, θα αρπαξω τον Keroro με ninja skills, θα κανω μια over-the top-insane-anime-pose και θα αφηγηθω τη session που επαιξα με ενα γιο του Malkavian να κανει το bard, επειδη μπορω. Περιμενε με τους προβολεις χαμηλα! Πριν φυγω, θα κλεψω το συκωτι καποιου με την ταχυτητα που χαρακτηριζει καποιον που ειναι διασταυρωση Dr. Tenma και Jin (Champloo) και θα παω να αγορασω τη GAINAX με τα λεφτα που θα βγαλω.
Jul 10 2008 15:29
Photo

Belegk → Anyparktos

Επειδη θα ηταν βλακεια να μου ποσταρεις κ εγω να σε γραψω... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ :P (Μη μασας απλα δν ηξερα τι να γραψω.!) [url]http://ifail.org[/url]
Jul 10 2008 15:21
Photo

iristella → tsintori

ΟΚ περιμενω με ανυπομονησια!!!!
Jul 10 2008 15:07
Photo

tsintori → iristella

Κάτι βρήκα iri-chan. Αυτή τη στιγμή κατεβαίνει, μετά θα μπει σε αξιολόγηση και μετά θα τα ανεβάσω.
Jul 10 2008 15:02
Photo

Anyparktos → Adventurer

Ναι γι αυτό ρωτάω...Το torrent πάει σαν καθυστέρι γμτ...Μάλλον είναι από άκυρη χώρα(λόγω twmn-vpn που έχω πιάνω καλές ταχύτητες βαλκάνια και ελλάδα) Απλά αναρωτήθηκα μήπως μου έχουν ρίξει κόφτη γιατί έχω ρίξει λίγο upload... Τhanx anyway man!
Jul 10 2008 14:42
Photo

Anyparktos → Belegk

Ωραία υπογραφή ρε!
Jul 10 2008 14:40
Photo

Adventurer → Anyparktos

Τα ratios που κραταει το Boxtorrents? Απλα ελεγχει ποσο download και ποσο upload κανεις στα torrents σου. Δεν παιζει μεγαλο ρολο, αλλα καλο ειναι να εχεις τουλαχιστον 0.2 ratio για να κρατησεις το account. Παντως λογικα θα επρεπε να ειχες μεγαλες ταχυτητες γιατι βλεπω 6 seeders, 2 leechers.
Jul 10 2008 14:19
Photo

nasia27 → Jimakos

μωρε κοντα ειναι εγω δν παω! ακομα δλδ! σε λιγο καιρο θα παω! εσυ κανενα μπανακι?
Jul 10 2008 14:00
Photo

Zoro → iristella

Ρε η φατσα εγραφε L στο μετωπο!!!Του μοιαζε τρομερα!!:wooi2: Αν δεν ηταν αυτος ηταν απομιμιση!! Τεσπα,ΟΚ δεν βλεπω την ωρα να τα δω,τα λεμε:P
Jul 10 2008 13:48
Photo

ichigo13 → Zoro

Στην Αθήνα όχι!Ισως πάω στην Πάτρα!
Jul 10 2008 13:48
Photo

iristella → Zoro

Μα και το τελευταιο δεν ηταν dn....ασχετο αν εχω φαει κολλημα με το στυλακι μελαχρινος , μελαγχολικα ματια και funky μαλλι και μου βγαινουν ολοι παρομοιοι..... Τι να πω αδυναμιες ειναι αυτες.... Τελειωνω το τατουαζ της φιλεναδας μου που σου ελεγα και αρχιζω και ενα αλλο μετα το οποιο θα ειναι μαλλον εγχρωμο. Ως το βραδυ θα ειναι ετοιμα παντως.....
Jul 10 2008 13:46
Photo

Zoro → iristella

Χιχι χαιρομαι τοτε R-sensei!!:wooi2: Ουτος η αλλος οι αλλοι 2 λειπουν,μολις εφυγαν!! [και συντομα ξεκιναει το battleplan!!:hehehe:] Οταν λες εργακι εννοεις ζωγραφια?? Αν ναι ανυπομονω να την δω!!:Blissfull: [υποθετω οτι θα κανεις κατι ανεξαρτητο αυτη την φορα ε??οχι παλι DN φανταζομαι..οχι οτι με πειραζει ισα ισα πολυ ωραια τα κανες:nanana:,απλα γιατι μου λεγες οτι ειναι κουραστικο!!] Αυτα,ναι θα σου πω εντυπωσεις αν και δεν θα ναι οι καλυτερες σιγουρα...εξεταστικη ειναι,τι θες:P Kαλη συνεχεια,τα λεμε αργοτερα!!:)
Jul 10 2008 13:35
Photo

Melkor → iristella

αν μπορεις, μπες σε παρακαλω για 2 λεπτα στο μσν
Jul 10 2008 13:32
Photo

Anyparktos → BarbasSs

ναι ρε νταξ...το βρηκα,αλλα το ******** το boxtorrents κρατα ratio και δεν ξερω πως λειτουργει η διαδικασια...Δεν ψηνεται να πιασει πανω απο 15αρι... Edit:LOL!αυτοματο editing στις βρισιες!Well,that's rebuild and trynks for ya!Φοβερο!!(καλα τωρα καθησε και εβαλε excluded λεξεις,respect...Πολύς κόπος!)
Jul 10 2008 13:31