Community Status Updates
iristella → Franky_Super
Ελα franky kun.....τωρα μπηκα....Ευχαριστω για την ψηφο.... Το διαπραγματευομαστε το ζητημα ακομη......Αλλα που θα παει θα νικησουμε.,
Jul 10 2008 23:34
iristella → Manganix
ελα μου..... κοιταω την συζητηση μας και ειδα οτι ξεχασα να σου δωσω links,,,,,,,
Gomenasai αλλα με την εξεταστικη δεν ηξερα τι μου γινοταν..... Τωρα τελειωσα και ψιλοξεκουραζομαι και εγω ωσπου να φυγω για κανα νησακι..... Χαιρομαι που σου αρεσε το Kiba..... Δεν ξερω αν ειναι ζητημα ηλικιας γιατι και εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Τωρα αυτην την στιγμη βλεπω κατι αλλα δεν ειναι της ηλικιας σου η και του γουστου σου γενικοτερα (ειναι πολυ περιεργο......) θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι σε Avatar the Last Airbender...... Δεν ειναι ακριβως anime Καθορι ειναι της Nickelodeon αλλα ειναι παρα πολυ καλο και ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει πολυ.... Δοκιμασε επισης και τα Soul eater, και Dr grayman τα οποια αν και δεν εχω δει εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Το ιδιο ισχυει και για το Code Geass...... Πιο πριν σου ειχα δωσει και καποια αλλα οποτε ριξε και σε αυτα ενα βλεφαρο (nani σου ειχα συστησει και elfen lied η αθεοφοβη?),,, καλο ειναι να κατεβασεις και ταινιουλες..... Δοκιμασε το Escaflowne, το Spirited away Και το Nausicaa Of the Valley of the wind α και το Tales from the Earthsea.........
Jul 10 2008 23:27
tsintori → Zoro
Βρε Zoro με πίεζες με πίεζες, τελικά ψήφισα. Μάντεψε ποιον χεχεχεχεχεεχεχ.
Η μία είναι η Nami;
Jul 10 2008 22:37
Franky_Super → iristella
hello τι κανεις?σε ψηφισα και μετα την εκανα,τι λεει?βγηκες καπετανισα?
Jul 10 2008 22:12
Zoro → Animefrick
Μην ανυσηχεις,ουτε εγω διαβαζω το manga και σκοπιμα βασικα γιατι θεωρω πιο ωραιο το πως παρουσιαζεται ο κοσμος στο ανιμε!!
[οχι γενικα,στην περιπτωση]
Και επειδη δεν θελω να ξερω απο πριν τι θα γινει,το σταματησα!:P
[ειδικα προς το 230 και μετα θα δεις γινετε φοβερη η σειρα,κορυφωνεται!!]
Οσο για τ'αλλο ναι,οποτε εχεις κατι να ρωτησεις/συζητησεις,οτιδηποτε,περνα!!
Τα λεμε,Zoro-fan!!^^
Jul 10 2008 21:34
Manganix → iristella
επ! τι κάνεις!?όλα καλά?πήγες διακοπές?αν ναι πως πέρασες!?τελείωσα το kiba και είπα να δω τι έχεις να με συμβουλέψεις να δω..χαχα:congrats::congrats::congrats::congrats:
P.S. το Kiba μου άρεσε πάρα πολύ..δεν ξέρω γιατί..μάλλον τέτοια ανιμέ είναι του στυλ μου κια είναι πιο κον΄τα στην ηλικία μου..
Jul 10 2008 21:26
1oneiromono → Hanzo
hey man ειχα ξεχασει το nick name σου και αναγκαστικα να το ρωτησω απο την σοφια
^.^"
τεσπα αρχησα το tenjou tenge se manga και πραγματικα ****** η σειρα
Jul 10 2008 21:13
ichigo13 → Seraphimon-T.K.
Eγώ σου έστειλα request απο PS3!Όποτε θέλεις κάνε accept!
Jul 10 2008 20:53
Animefrick → Zoro
χαχαχα πλάκα έχεί σίγουρα θα μπω :) έχω δει μέχρι και το 176 το παώ σιγά σιγά γιατί βλέπω και πολλά άλλα ανιμε + ιαπωνικές σειρές... το μανκα δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει.... :(
Jul 10 2008 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed