Community Status Updates
louna22 → Umi no Ossan
Α πολύ ωραία!!!Καλά να περάσεις!Τρίτη με Τετάρτη όμως θα σου έρθουν τα DVD πως θα τα παραλάβεις?
Εγώ παίρνω άδεια από βδομάδα.Αλλά δεν θα πάω κάπου!Θα ξεκουραστώ σπίττι!
Jul 12 2008 22:04
Zoro → Ephialtes
Βασικα ειναι λιγο μικρα αυτα που μου δωσες αλλα μ'αρεσε πολυ η 2η(και πιστευω μπορω να την βρω...νομιζω την ειδα στο google)...
Aλλα ουτος η αλλος ειναι προσωρινα...το κανω για να πειραξω καποιον οταν μπει;) και μετα ξαναλλαζω..
[φανταζομαι ηδη εχεις καταλαβει ποιον!!]
Και προτιμω να δει τον παλιο sasuke!!:)
Jul 12 2008 21:48
momO → Zouhan
Godchild is another masterpiece
μόνο που δεν έχω διαβάσει τόσο πολύ (my regret) αλλά έχω το prequel του το The Cain Saga which owns like hell
τώρα τι λέμε?η Kaori Yuki με ότι να καταπιαστεί κάνει θαύματα:nod:
question:ξέρεις μήπωςπόσο ακόμα θα συνεχιστεί το Yotsubato??
Jul 12 2008 21:45
Ephialtes → Zoro
your avatar sucks:P
να τι σου προτεινω απο Sasuke
[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/3402/sasuke1sw2.jpg[/IMG] ή [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/8306/sasukeuchihasmallmw2.jpg[/IMG]
Jul 12 2008 21:45
Ephialtes → Shikamaru
φιλε μου συγγνωμη, η σειρα θα σταλει την δευτερα
Τα ελτα εφω ειναι κλειστα τα weekends
Χιλια συγγνωμη
Jul 12 2008 21:41
Melkor → Kenny
ριξε και καμια βουτια και για μας που καιγομαστε
ρε μαν να σε ρωτησω λιγο
εχω 2 πισι στο σπιτι. ο δικος μου με το που κανω login στο anime.gr μου βγαζει σφαλμα: "you submisson could not be processed because a security token was missing"
ενω απο τον αλλο υπολογιστη μπαινω μια χαρα. εχεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
Jul 12 2008 21:37
Umi no Ossan → iristella
Στο Disney thread ωραια τα ειπες, με γλυτωσες απο το να του τα χωσω κ γω μαζι με τον Gk!!!!!
Jul 12 2008 21:36
Umi no Ossan → GkLoc
Με λιγα λογια για το Disney thread....Ωραια του τα εχωσες......
Jul 12 2008 21:34
BarbasSs → Ptomahawk
τελικα θα ερθεις αυριο? θα συναντηθουμε στις 6 στην καμαρα...
αααααα ειχες πει κατι για εναν γαμο??
Jul 12 2008 20:53
Zoro → endless_inspiration
Oi βλεπω εχεις δει Naruto και Bleach και οπως λεω σε ολα τα ατομα,οταν βρεις χρονο πρεπει να δοκιμασεις και One Piece για να χεις δει ολα τα 3 shounen!!
Αν το αποφασισεις ποτε ή θες links/αποψιες ρωτα με οποτε θες!!
Αν σ'αρεσαν τα αλλα 2 θα τρελαθεις και μ'αυτη την σειρα!!
Εχει περιπετεια,πλακες και ακομη και πολυ συγκινηση..αρκει να αντεξεις μεχρι αν την δειξει!!
Αυτα,αν χρειαστεις ποτε,σ'εμενα!!:)
Jul 12 2008 20:52
Zouhan → momO
Ooops! Δεν ήξερα ότι είχε τελειώσει (ή, καλύτερα, δεν το πρόσεξα όταν έψαξα για πληροφορίες).... Επίσης διάβασα ότι έχει 16 κεφάλαια. Μου άρεσαν πολύ όσα διάβασα. Και σίγουρα θα μου αρέσουν και τα υπόλοιπα 2. Κρίμα πάντως που τελείωσε. Αλλά δεν πειράζει! Έχω το Godchild:kakaka:. Ποιά η αποψή σου πάνω σε αυτό; (εγώ όσο έχω διαβάσει, μου έχει αρέσει φοβερά. Είμαι φανμπόι, να πάρει ο διάολος...)
Jul 12 2008 20:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed