Community Status Updates
Zouhan → momO
Τι να σου πω; Από εκεί που το διαβάζω ([url]http://koiwai.biz/eng/v3/ch16/[/url]) βλέπω ότι έχει μέχρι και τον όγδοο τόμο. Όσο για το Gantz που είπες, θέλω και εγώ να το αρχίσω. Έχω ακούσει πολλά λόγια, καλά και άσχημα.
Jul 12 2008 22:40
LucyBR → Animesuki
of course i have! vampire hosts FTW! ^^/
εχει γινει και dorama in a sense αλλα δεν ελεγε και πολλα..
το ασχημο ειναι οτι το αφησε μισο... ας το εκανε one-shot αρκει να το τελειωνε.. :/
and yes.... Suou is <3333!
Jul 12 2008 22:35
momO → Zouhan
:oo: you're good!!!!
εγώ πάλι τώρα ψήνομαι ν'αρχισω το Bizzengast (πολύ τρελό σχέδιο) και το Gantz...
και γώ τρεις τόμους έχω διαβάσει μέχρι στιγμής...παιζει να χουν βγεί άλλοι..?
απ'ότι θυμάμαι πριν λίγο μόνο είχε βγεί το chapter 55 οπότε ο τέταρτος τόμος είναι λίγο απίθανο να έχει βγει...:smokingg:
Jul 12 2008 22:29
Zoro → 4rtemis
Btw,τελικα εμαθες να φτιαχνεις album βλεπω,που με ρωτουσες...ωραια,χαιρομαι!!
ΥΓ:Μου χρωστας μια εικονα με την Misa και τον L:P
{πλακα κανω!!}
Jul 12 2008 22:29
Zoro → 4rtemis
Nice to meet you!!!^^
Οτι χρειαστεις για Death Note(ειδικα τις 2 ταινιες που ειχαν εναλλακτικο τελος,αν δεν σ'αρεσε αυτο του ανιμε)σε μενα.....ή....στην κοπελα απο κατω,το ιδιο κανει:P
Και οτι αλλο χρειαστεις περνα ρωτα με!
:drink:
Jul 12 2008 22:26
Animesuki → LucyBR
Εχεις διαβασει το bloodhount?Εχει κατι σεξι βρυκολακες μεσα μουρλια!!!!Ειδικα ο Σου, αλλα γαμωτο το αφησε ατελειωτο και μαλλον δεν το συνεχιζει, αδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.Θελω βρυκολακες!
Jul 12 2008 22:24
Zouhan → momO
Δεν έχω ιδέα! Και η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει μόλις τρεις τόμους:emptyonexg1:...Δεν θέλω να βιαστώ. Θα το μετανιώσω αν το τελειώσω γρήγορα, όπως με το 20th century boys και το Angel Sanctuary, το οποίο διάβασα κατά την διάρκεια των πανελλαδικών:uhh:...
Jul 12 2008 22:21
Animesuki → tsintori
Φοβερο ηταν το ανιμε να το δεις!!!!Θα σου αρεσει πολλυ!!Ερχεται και η δευτερη σεζον μεσα στο 2008 λεγεται ef a tale o melodies.Δεστο θα σου αρεσει!
Jul 12 2008 22:18
Umi no Ossan → louna22
εργαζομενο κοριτσι ε;;; Εδω κ καιρο τις διακοπες μου τις κανω,οταν φυγω απο την σχολη κ παω σπιτι μου στο νησι.Γι'αυτο εχω δωσει την διευθυνση μου εδω
Jul 12 2008 22:13
Zoro → Ephialtes
Ααα,ΟΚ thanx θα τα κρατησω για μελλοντικη χρηση...απλως τωρα θελω να με αναγνωρησει ευκολα το ατομο!!!;)
Jul 12 2008 22:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed