Community Status Updates
Ptomahawk → BarbasSs
τι να λέει, γύρισα πριν από καμιά ώρα από Ποσείδι και είπα να μπω λίγο να δω τι παίζει στο φόρουμ.
Jul 12 2008 19:40
blackripper → Shikamaru
ελα φιλε ..
θελω τα στοιχεια σου για να σου στειλω μεσα στην βδομαδα τα dvd ευχαριστω
Jul 12 2008 19:30
iristella → BarbasSs
Υeap!!! κατα γενικη ομολογια ειναι ο ρολος που μου ταιριαζει καλυτερα...... Ειμαι ιδανικη στο να βρισκω πληροφοριες και να εντοπιζω ατομα (εχω και συστασεις απο τον zoro σε αυτο), και φυσικα να πλησιαζω σε αποσταση αναπνοης και να δραπετευω χωρις να κινω υποψιες! Αλλα κατα τα αλλα ειμαι πολυ καλο κοριτσι!
Jul 12 2008 19:26
BarbasSs → iristella
χεχε..
να φανταστω επελεξες την ιδικοτητα σου ως spy/assasin???
Jul 12 2008 19:20
Zoro → BarbasSs
Μηπως ηρθε η ωρα για κανα αλλο hint??:hahaha:
Πες χρονολογια ή κανα quiz,πχ ο κεντρικος ηθoποιος επαιζε τον κομπαρσο σε μια αλλη ταινια που θα πεις...εγω ετσι εκανα οταν δεν εβλεπα ανταποκριση;)
Καλα ελπιζω να μην ειναι τοσο γνωστη και να μην την εχω δει!!
Jul 12 2008 19:20
Zoro → ichigo13
"Θα το λατρεψω σιγουρα,και θα λατρεψω επισης Και τον Italiano-Mafioso!!!"
Παλι για μενα λεει??:nosey:
Berserk ναι,κι εγω δεν το περιμενα αλλα η Farnese ειναι βασικος χαρακτηρας και μαλιστα μ'αρεσει αρκετα πια μιας και πιο κει αλλαζει ριζικα και γινετε καλος χαρακτηρας...απο κει που δεν την μπορουσα εγινε πολυ καλυτερη...
Και ο Serpico πολυ ωραιος ομως και καμια σχεση με την αφελεια που δειχνει...
Τελος,η συμμαχια Puck & Isidro πολυ φαση...ασε,θα δεις πιο κει τι κανουν!!!
Αντε να μας φτασεις!!^^
Jul 12 2008 19:01
samurai_pizza_dora → Adventurer
Τις μονες εξοδους που εκανα τις εκανα στην Πατρα, απο την οποια εφυγα εν μερη γιατι με τρελανε ε ελεψη internet. Δεν μπορει για 1-2 εξοδους την ημερα να καθομαι και να κοιταζω το ταβανι, με τρελαινε! Εδω στο χωριο πολυ περιορισμενες,διοτι λειπουν οι παρεες(βαριεμαι να τεχω στο αγρινιο,αλλα οι φιλες μου δεν εχουν επιστεψει καν απο τις εξεταστικες τους)
Κατα τα αλλα βαριεμαι αφορητα... Επειδη με το φοιτητηλικι εχω ξεκουραστει τοσο πολυ, δεν μπορω να καθομαι τωρα, το βαριεμαι...(βαριεμαι τα παντα δλδ οπως παω...εχω να δω ανιμε πολυ καιρο και βαριεμαι να κανω ο,τιδηποτε απο πιανο και ζωγραφικη μεχρι καφε και να βοηθησω τους γονεις μου στη δουλεια ή να διαβασω για τη χαμενη εξεταστικη μου...δεν ειμαι καθολου καλα!)
Και στο penguin pass μην φοβασαι θα σου κλεψω παλι το ρεκορ σε λιγες μερες! :P Ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που μπορω να παιξω με την ελλειψη ποντικιου με το laptop. :hahaha:
Καλα παντως αυτος ο scrooge (ή οπως τον λενε) ειναι αλλο πραγμα! Ειπαν να μην δινουμε σημασια στα flames του,αλλα η ιδια με το ζορι συγκρατιεμαι να μην τον βρισω.-_-
Jul 12 2008 18:54
iristella → BarbasSs
Πολυ πλακα..........XDDDDDD Moυ αρεσουν παρα πολυ οι φωτογραφιες με περιεργες γκριματσες...... Εγω μονο το ψαρακι το υπερβολικα αθωο υφος και το κουταβακι πετυχαινω καλα ,,,,,, (οσα δλδ μου χρειαζονται για να πλησιασω το υποψηφιο θυμα πριν την επιθεση)... Στα αλλα δεν ειμαι πειστικη.......
Jul 12 2008 18:48
Adventurer → samurai_pizza_dora
Ισα-ισα πολυ καλα εκανες αφου το αργουσα τοσο πολυ. Να πω την αληθεια εν μερει δεν εκανα update επειδη χαλαστηκα που τωρα τελευταια εχει πεσει η συμμετοχη:uhh: Δε θα ειναι ξενερα στην μαχη για τον τιτλο του θεου των θεων μεταξυ Onizuka και Gintoki να εχουμε μονο 6-7 ψηφους;
Κατα τ'αλλα ασ'τα να πανε ειναι για μενα το καλοκαιρι που πρεπει να επιστρεφω Κατερινη : Απ'τη μια θα ειμαι παλι με τους γονεις μου, απ'την αλλη οι πιο πολλοι φιλοι μου απο εκει εχουν φυγει, κι απ'την αλλη δεν εχω DSL. Ελπιζω να τα καταφερω να επιβιωσω και αυτη τη χρονια:emptyonexg1:
Εσυ τι λεει, δεν ευχαριστιεσαι εξοδους τωρα που αρχισαν οι διακοπες σου; :)
Jul 12 2008 18:36
GkLoc → ichigo13
για να το λες εσυ,πιστευω θα μου αρεσει και μενα!!!
Παντως απο γραφικα και χειρισμο,ειδα κατι βιντεακια και Με ΠΟΡΩΣΑΝΕ!!!
Θα το λατρεψω σιγουρα,και θα λατρεψω επισης Και τον Italiano-Mafioso!!!
Jul 12 2008 18:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed