Community Status Updates
Umi no Ossan → Zoro
Λοιπον αν κ δεν με μυησες εσυ πιστευω πως επρεπε να στο αναφερω....Ξεκινησα το Berserk, εχω δει 2 επεισοδια αλλα με εχει κερδισει ηδη απο το πρωτο.Αν ειναι ετσι στην αρχη φανταζομαι στην συνεχεια !!!!!
Jul 12 2008 23:10
Zoro → endless_inspiration
Βαλ την στο Death Note thread καλυτερα γιατι ετσι αν δεν την ξερω ή δεν ξερω πολλα,θα παρεις καλυτερες απαντησεις...
{ασε να την δει και η iristella που τις αρεσουν αυτα;)}
Οσο για το One Piece χεχε χαιρομαι που δεν χρειαστηκε να σε προσυλητισω οπως κανω με αλλους:P
Τι λεει,σ'αρεσει μεχρι τωρα?
Ο Zoro ωραιος?
[απλα ρωταω,την αποψη σου πες μου,δεν με πειραζει αν ειναι αρνητικη:nanana:]
Αρα την ερωτηση προτεινω να την κανεις στο death note thread...^^
Jul 12 2008 23:10
endless_inspiration → Zoro
σε προλαβα καθως αρχισα το one piece πριν απο 2 μερες!!!
βασικα εχω δει 5 επ. αλλα εχω δει πολλα απο τοτε που το εδειχνε στο alter και θυμαμαι το γενικο story!!!
οσο γοια αποριες εχω μια σχετικα με το death note αλλα θα σου στειλω pm γιατι θα κανω spoil!!!
Jul 12 2008 23:06
tsintori → Umi no Ossan
Και που να δεις ακόμα. Συνεχίζει ο τύπος. Εγώ γενικά δεν είμαι από αυτούς που τα παίρνουν με την πρώτη αλλά του εξήγησα του ξαναεξήγησα, όπως και τα άλλα τα παιδιά βέβαια, του έδωσα link τίποτα. Εμ τη να κάνουμε. Το θέμα είναι ότι μας τα έσπασε και μάλλον οι mods θα αναγκαστούν να το κλειδώσουν και είναι κρίμα.
Jul 12 2008 22:57
LucyBR → Zoro
srsly, δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα! την τυπισα στο screenshot τη θυμαμαι crystal-clearly και ειναι και σε φαση "θεουσα" και δε συμμαζευεται...
εχω μια αμυδρη εντυπωση οτι ειναι απο κει... να δουμε τι θα πει και το "τερας" (γνωσεων παντα) ;pp
Jul 12 2008 22:56
Umi no Ossan → tsintori
Λογικα αναφερεσε στο Disney. Εμα ηταν πολυ Μ@@@@ ο τυπος. Δεν σου αρεσει κατι καλως αλλα οχι να μας τις λες στο σπιτι μας μεσα....Ειναι σαν να την πω εγω σε γαυρο μεσα στο καραισκακη......Τωρα σε εχασα σχετικα με το σε ποιον τα λεω καλα
Jul 12 2008 22:54
Zoro → LucyBR
Μωρ λες να ειναι ο Edward??!:hahaha:
Ετοιμαζομουν να σου γραψω οτι δεν παιζει με τπτ να ναι αυτη,αλλα μετα το σκεφτηκα λιγο και περασε καιρος που την ειδα και ισως δεν θυμαμαι καλα:nosey:
Ετσι και ειναι αυτη τελικα θα με βρεις κατω απο το μπαλκονι του σπιτιου μου!:P
Jul 12 2008 22:53
Ame Warashi → penslinger girl
ουυυυ!Τι κανεις εσύ?τελικά βρήκα τη διεύθυνση και το'χω κάψειιι... :P
Jul 12 2008 22:52
LucyBR → Animesuki
well... μη συγκρινουμε και ανομοια πραγματα... προσωπικα το διαβαζω το vampire knight αλλα και παλι απεχει πολυ απο οποιαδηποτε δουλεια της Yuki-sensei κατα την ταπεινη μου αποψη... (ειδικα στο θεμα πλοκη >> )
oh yes! m(_ _)m νομιζω αυτο το παραδεχονται ακομα κι οσοι δεν συμπαθουν τα εργα της (ιεροσυλοι XD)
Jul 12 2008 22:51
Animesuki → LucyBR
Δεν μαρεσει το vampire knight,ελπιζω να βγει καποιο σαν το vampire host >_>
Παντως η Καορι κανει πολυ καλο σχεδιο.:wooi2:
Jul 12 2008 22:45
tsintori → Umi no Ossan
Πέστα doulis και εγώ τα ίδια του λέω. Βλέπω διάβασες και βόμβα thread σήμερα.
Jul 12 2008 22:44
momO → Zouhan
μόλις τώρα κοίταξα πως έχει φτάσει στα 200 και βάλε chapter :fromabove:
zetsubou-shitaaaaa...να δω πότε θα το προλάβω.Εγώ πάλι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και είχα κοιτάξει σε κάποια φάση κάτι scanlations από το 1ο chapter και μου φάνηκε ενδιαφέρον...
LucyBR → Animesuki
indeed... :/ αλλα τι να γινει, απ το να το κανει καταναγκαστικα και υπο πιεση καλυτερα ας μεινει ετσι... if she doesn't feel like it, τι να κανουμε?? ;__;

This status update has reached the maximum number of replies allowed