Jump to content

Community Status Updates

Photo

scrooge1991 → Umi no Ossan

Λογικα αναφερεσε στο Disney. Εμα ηταν πολυ Μ@@@@ ο τυπος. Δεν σου αρεσει κατι καλως αλλα οχι να μας τις λες στο σπιτι μας μεσα....Ειναι σαν να την πω εγω σε γαυρο μεσα στο καραισκακη......Τωρα σε εχασα σχετικα με το σε ποιον τα λεω καλα Δικά σου λόγια είναι.
Jul 13 2008 00:23
Photo

scrooge1991 → Umi no Ossan

Εγώ δε σε έβρισα, εσύ με έβρισες.
Jul 13 2008 00:20
Photo

Zoro → BarbasSs

Ρεεεε,ηταν ο Edward τελικα δλδ??!:hahaha: Δεν το πιστευω,ουτε καν θυμομουν τις σκηνες...οντως την ειδα αλλα περασε πολυς καιρος απο τοτε και δεν θυμαμαι καλα:P Τι να γινει,πιο πολυ τυχη στην επομενη που θα βαλεις;) [αν δεν θα ναι ελληνικη:hahaha:] Την κανω σιγα σιγα οπου να ναι,τα λεμε!!^^
Jul 13 2008 00:19
Photo

scrooge1991 → tsintori

Καλά, δε θα συνεχίσω τους τσακωμούς, αλλά τουλάχιστον στη σελίδα του Walt Disney, μπορώ να βάζω Disney εικόνες; Δε το θεωρώ κακό, ούτε και άσχετο.
Jul 13 2008 00:17
Photo

BarbasSs → Zoro

ειδες ποσο γνωστη ηταν η ταινια?? δεν παιζει να μην την εχεις δει... αν δεν,kill yourself now.......:P
Jul 13 2008 00:16
Photo

scrooge1991 → tsintori

ΟΥΠΣ! Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε κατηγορήσω. Άλλος μ' έβρισε, άλλον κατάλαβα. Ένα μικρό λαθάκι απροσεξίας. Και πάλι συγγνώμη που σε κατηγόρησα τσάμπα, αλλά είδα λάθος όνομα.
Jul 13 2008 00:12
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Θα σε γελασω γιατι εγω τα κατεβαζα στην αρχη απο ενα site που μετα σταματησε να τα παρεχει στους χρηστες κ δεν εβλεπα ποιου fansyb ηταν...Βεβαια με σιγουρια επιασα να κατεβαζω απο αυτους απο το 250 κ μετα νομιζω. Στην αρχη κατεβαζα απο ΚF, μετα απο οποιον εβρισκα πιο πολλα seeds...Δες ομως αυτα που εβαλε ο Zoro στο γκρουπ για να παρεις μια ιδεα απο fansubs για τα πρωτα
Jul 13 2008 00:10
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Από ποιο επεισόδιο έχουν;
Jul 13 2008 00:03
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Δεν ξερω αν κανει να κανουμε διαφημηση αλλα εγω κατεβαζω τους INP ειναι σχετικα γρηγοροι
Jul 12 2008 23:59
Photo

Zoro → endless_inspiration

Sorry που επανερχομαι αλλα κατι αλλο...λες σ'αρεσε το τελος του ανιμε...ΟΚ τοτε δεν ξερω αν θα σ'αρεσουν οι ταινιες...συνηθως τις προτεινω σε ατομα που δεν αρεσε το τελος του ανιμε,αλλα αν μπορεις δως τους μια προσπαθεια...ολοκληρες παραγραφους εκανα στο thread για να τις υποστηρηξω...απλα αγνωησε τις ερμηνειες;) Κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω και τερμα...η Misa πως σου φανηκε? Την συμπαθησες ή την μισεις?? {χεχε να ξερες τι συζητησεις εχουν ανοιχτει στο θεμα:hehehe:}
Jul 12 2008 23:46
Photo

endless_inspiration → Zoro

οκ!!! πιστεψε με θα αλλαξεις γνωμη για αυτον αργοτερα(πολυ αργοτερα) καληνυχτα!!!!!
Jul 12 2008 23:44
Photo

Zoro → endless_inspiration

Χεχε δεν πειραζει,αλλη φορα:P Χαιρομαι που σ'αρεσει γιατι οντως ειναι κορυφη το ατομο! Για τον Sasuke δεν εχω να πω πολλα,εχω δει 12 επεισοδια μεχρι στιγμης και απο την ομαδα των 3(εξαιροντας Κakashi φυσικα:P)ειναι ο αγαπημενος μου κι εμενα μεχρι τωρα μ'αρεσει πιο πολυ απο τον Naruto,αλλα ειναι αρχη ακομη και δεν ξερω αν θα αλλαξω αποψη πιο κει! Παντως οπως ειδες τον εβαλα και σε avatar για να την σπασω σε ενα ατομο που δεν τον θεωρει καλο:hehe: (αν και θα ξαναβαλω Zoro συντομα!) Αλλα μεχρι τωρα φοβερος,τον βρισκω τον αντισοιχο του Zoro στην ομαδα του Naruto,πιο σοβαρος και ξερει τι να κανει στις δυσκολες καταστασεις! Αυτα,περισσοτερα οταν δω κι αλλα!! Κι εσυ τα ιδια,οταν δεις κι αλλα επεισοδια πες εντυπωσεις!!^^ Τεσπα,παω γιατι εχω να κανω ακομη ενα πμ,τα λεμε συντομα:) Παντα οτι θες να ρωτησεις για καποια σειρα/links και μπορω να βοηθησω,ελα σε μενα!;)
Jul 12 2008 23:39
Photo

endless_inspiration → Zoro

sorry α;λλα στο εστειλα ηδη ο zoro ειναι θεος και δεν υπερβαλω... εχει κορυφαιο στυλακι(σχετικα με τα 3 σπαθια)και το βλεμα του ειναι ολα τα λεφτα[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/blingeyetf9.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/adorexu7.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/6f428754.gif[/IMG] για πες μου τωρα εσυ για τον sasuke που ηταν( μεχρι να διαβασω τα τελευταια manga)o αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!
Jul 12 2008 23:31
Photo

endless_inspiration

sorry α;λλα στο εστειλα ηδη ο zoro ειναι θεος και δεν υπερβαλω... εχει κορυφαιο στυλακι(σχετικα με τα 3 σπαθια)και το βλεμα του ειναι ολα τα λεφτα:blingeye2::awww::lovulovu: για πες μου τωρα εσυ για τον sasuke που ηταν( μεχρι να διαβασω τα τελευταια manga)o αγαπημενος μου χαρακτηρας!!!
Jul 12 2008 23:21
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Δουλη-kun χαιρομαι πολυ που καταφερα να σε βαλω κι εσενα στην σειρα!!:P Ναι οντως καλα κανεις και την ξεκινησες,εγω παιζει να μαι και απο τους μεγαλυτερους hardcore fans του site και παντα εχω links και απαντησεις σε ερωτησεις που μου κανουν... Χαιρομαι που σ'αρεσε απο το πρωτο επεισοδιο,τωρα πια ειναι εγγυημενο οτι θ σ'αρεσει ολη η σειρα και οταν την τελειωσεις προχορα εγγυημενα στο manga,μιας και το ανιμε διακοπηκε πολυ γρηγορα και δεν ειναι ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga σε εκταση...επισης στο manga υπαρχουν και μερικοι χαρακτηρες που κοπηκαν απο το ανιμε... Οταν την προχωρησεις ενημερωσε με για εντυπωσεις...:) Στο θεμα μας τωρα,πρεπει να βγω σε λιγο,αλλα θα σου κανω το πμ τωρα και θα σου απαντησω μεσα σε μιση ωρα-45 λεπτα λογικα...αν θα σαι μεσα καλως,αλλιως το διαβαζεις αργοτερα... Τα λεμε!!^^
Jul 12 2008 23:16