Jump to content

Community Status Updates

Photo

Orion → jimmare

Καλα ειμαι! Εσύ τι κάνεις? Ευχαριστώ πολύ για το link που μου έστειλες! Θα το τσεκάρω αμέσως!
Jul 15 2008 13:55
Photo

Cougar

Thnx ρε! Άντε και στα δικά σου!! xDDDD
Jul 15 2008 13:02
Photo

Skiarxon → Erisadesu

Se exo kanei idi.Allios [email]skiarxon@hotmail.com[/email]
Jul 15 2008 12:26
Photo

Erisadesu → Skiarxon

8a me kanei add ikamia wra?
Jul 15 2008 12:24
Photo

Anyparktos → BarbasSs

Με κανανε invite γιατι καποιος ειχε δει ενα fake κωδικα που ειχα ποσταρει καπου.Και ο κεννυ και ο jir νομιζω ειναι μεσα...Στην τελικη η σχολή μας έχει κάπως λίγο προγραμματισμό...Και λέγεται και δευτερος τίτλος μηχανικός υπολογιστών.
Jul 15 2008 12:16
Photo

Skiarxon → Erisadesu

E lol.Kala esi akoma dn exeis msn i to pairnoyn mono VIP atoma?
Jul 15 2008 12:02
Photo

Zoro → FireFistAce

Σε χασαμε οντως!!! Εγω ολα καλα δεν τελειωσα ακομη με την εξεταστικη αλλα θα τελειωσω κατα τις 22-23 μαλλον!!{θα με χασετε απο μεθαυριο και μετα για κανα 7-10 μερες:() Τουλαχιστον μετα θα ειμαι ελευθερος!! Ξεκινησα και Naruto και μ'αρεσει αρκετα και εχει βασεις για να μ'αρεσει οσο το OP αν συνεχισει ετσι(αν και οχι καλυτερο!!)... Εσυ ενω τι λεει,Berserk πως πας??{επρεπε να ρωτησω!} Κατι αλλο που ξεχασα να σε ρωτησω....το Trigun το τελειωσες ποτε?? Θυμαμαι ακομη απο την παλαιολιθικη εποχη που συζητουσαμε που μου λεγες σου λειπανε ακομη 10 επεισοδια για να το τελειωσεις και αναρωτιομουν αν το κανες drop... Οσο για την ατακα χαιρομαι που σ'αρεσε τοσο ωστε να την χρησιμοποιησεις....αυτες οι λεξεις αντιπροσωπευουν το πως βλεπω τον Guts! Αυτα,ευχομαι να σε δουμε λιγο πιο συχνα αυτη την περιοδο...αν οχι,καλα να περνας εκει!!:ureshii:
Jul 15 2008 11:57
Photo

Erisadesu → Skiarxon

gamwto den to ixera xronia polla mikre prigkipa kalws ir8es sti deuteri dekaetia tis zwis sou. kolopaidi.
Jul 15 2008 11:55
Photo

Skiarxon → Erisadesu

Giati eimai mallakas (salonikiotiko to l) kai oi malakes exoyn apopsi gia ola.Telos! :P 12 ioylioy
Jul 15 2008 11:50
Photo

Erisadesu → Skiarxon

esu re malaka ti milas... guia pes... POTE EIXES genethlia re?
Jul 15 2008 11:45
Photo

BarbasSs → Anyparktos

εγω δεν ειπα τιποτα... α ναι ειχε κανει double post ο sponis γιατι εισαι στο group των πληροφορικαριων?/ τι σχεση εχεις εσυ με την σχολη εκεινη
Jul 15 2008 11:42
Photo

gexion → Franklin

[B]wraia eisodos sto game...(five-letter-bang)[/B] [B]:)[/B] [B](mias kai to eida pio katw,to Mononoke ein magikh tainia ,i recommend it too ;) )[/B]
Jul 15 2008 11:27
Photo

Anyparktos → BarbasSs

Τι μ@λ@κίες λέτε πρωινιάτικα πάλι σε κείνο το thread ρε μλκ...XD Lol,πολύ γέλασα με κείνο το γαλβανισμένη αστερόσκονη!
Jul 15 2008 11:26
Photo

zweistein → Leon

πω ρε μαν.. τι μου θυμισες... απιστευτο κομικ όντως!!!!!
Jul 15 2008 11:24
Photo

Erisadesu → ichigo13

8a mou klasei mia mantra.
Jul 15 2008 11:15